Ne Norbertu Hoferovi na Hradě

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ne Norbertu Hoferovi na Hradě

Ing. Ivo Piešťan

#1 NESOUHLASÍM s touto peticí

2016-09-07 12:44

 

a to velmi důrazně.

Souhlasím s tím a vítám, že nejlepší prezident moderních českých dějin se s panem Hoferem setká.

Demokracie je diskuse.

Ing. Albert Nováček

#2 To je tragédie

2016-09-07 12:55

když mohou poskoci placení gaunerem Bakalou nařizovat demokraticky zvolenému prezidentovi co má dělat.


Nepřihlášený uživatel

#3 Re: To je tragédie

2016-09-07 13:47

#2: Ing. Albert Nováček - To je tragédie 

 tragedií je váš názor, cokoliv zakazovat. Petice je právem občanů této země, v jejím znění jsem nezaznamenal slovo o tom, že by něco nařizovala ! Bakalu neznám a je mi volný, tudíž nemůžu být ani jeho poskokem.

Zdravím poskoka prezidenta Zemana.

Dan Mach

#4 Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-07 16:43

#1: Ing. Ivo Piešťan - NESOUHLASÍM s touto peticí 

Vidím, že asi také holdujete alkoholu, lžete a vyhrožujete, když považujete Bumbála Zemana za nejlepšího prezidenta v moderních českých dějinách. Jediným prezidentem České republiky byl pan Václav Havel, ti ostatní jsou jen směšné karikatury, které nám dělají ostudu po celém světě.

Jinak k návštěvě pana Hofera - vrána k vráně, resp. populista k populistovi sedá. Dokud bude ta karikatura prezidenta ve funkci, tak přece nemůžete čekat nic jiného, protože jakýkoli solidní světový politik se s Bumbálem odmítá setkat. Paní Merkelové se divím, ale asi si chtěla ověřit to, co se o Bumbálovi v Evropě traduje, a on nezklamal. A nepomůže tomu, zdá se, ani petice za jeho odvolání, kterou podepsalo více než 100 tisíc lidí.

Trhač

#5

2016-09-07 19:04

Pan Hofer se jmenuje Norbert, nikoli Populista, jak si zjevně myslí čeští novináři. Co si udělá Zeman, je jeho věc.

Dexter

#6

2016-09-07 20:34

Norbert HOVNER a náš PUSSYDENT. No ty vole to mě poser. Dva dementní populisti zvolení dementníma voličemu sockama na dávkách to je pěkně v prdeli. Pusydent už se nebude dlouho těšit brzo se uchlastá a zvolíme si něko slušného prezidenta než toto hovado!

Iaara

#7 Re: Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-08 11:54

#4: Dan Mach - Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM 

Nehodlám se vměšovat do Vaší půtky s p. Piešťanem, jenom bych rád připomněl, že oblíbená fráze "žádný solidní světový politik se nechce se Zemanem setkat" není pravdivá. Je mi jasné, že čínské či ruské politiky nepovažujete za solidní (ač jsou to hlavy světových velmocí), ovšem se Zemanem se setkal i např. francouzský či německý prezident nebo německá kancléřka (jak to koneckonců sám přiznáváte).

Zeman určitě nemá v zahraničí tu prestiž, jakou měl Havel – ale tady je namístě otázka, zda je oč stát, pač Havel dělal v zájmu udržení své popularity v zahraničí několik hrubých politických chyb a až příliš oddaně následoval postoje USA. Není vůbec náhodou, že jak byl VH v cizině adorován, tak byl v Česku většinou národa opomíjen a budování jeho kultu nepřesáhlo rozměry intošského skleníku ("kavárny"). Zeman je buran, ale např. v otázkách migrace islámu do k nám stojí na pozicích, které mají jasný souhlas absolutní většiny národa.


Nepřihlášený uživatel

#8

2016-09-08 11:54

muzu souhlasit, muzu nesouhlasit, ale ty vase dva body teto petice, to jsou strasny blaboly


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-08 12:14

#4: Dan Mach - Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM 

 Myslíte toho opilce, humanitárního bobardéra a špatného gramatika Havla.

  http://www.pravdaozrude.cz/

 

Jaromír Mičánek

#10 Re: Re: NESOUHLASÍM s DANEM MACHEM.

2016-09-08 12:53

#4: Dan Mach - Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM 

Na web jsem přišel podepsat petici. Vůbec mne nenapadla závažnost a strannost této návštěvy a prakticky šla mimo mě. Ještě předtím jsem si však bohudíky přečetl kometáře k ní.

Když však vidím vás pane, vaši hrubost, zlobu a zaujatost, která závadovost kritizovaného geometricky převyšuje, od úmyslu odstupuji. S takovými lidmi jak jste vy, nechci mít společný ani podpis pod peticí. Zeman je problém, dozajista, ale nenávistní, lidé prosazující jediný fašizioidní pohled na svět a cákající svou žluč na celé své okolí, jsou problém podstatnější.

Jen si tak představuji, kdyby Zeman udělal některé ze státnických kroků vámi chváleného pana Havla, třebas amnestie odsouzeným přátelům, či na přímluvu přátel, co by nastalo.

 

Dan Mach

#11 Ne se Zemanem na věčné časy ...

2016-09-08 20:53

Jestliže jste se dostali do bludného kruhu obav z islámu, přičemž u nás žije několik tisíc muslimů a žádné násilí z jejich strany páchané není (a ve skutečnosti se děje opak), pak si zůstaňte ve svých věží ze slonoviny. Zřejmě si neuvědomujete, že vás politici dostali tam, kde vás chtějí mít. Bázlivé ovce, které řeší neexistující problém, tedy muslimskou migraci do Čech, jsou pro politiky ideální, protože jim nikterak nezasahují do jejich vládnutí, kdy se bratříčkují s ruskými agresory a rádoby čínskými obchodníky. Ti slíbili, že k nám nainvestují miliardy, ale ve skutečnosti si jen chtějí koupit slovenskou finanční skupinu podnikající v Čechách, a přesměrovat tok zisku do východní Asie. Podívejte se na osud některých afrických států, kde jim (Číňanům) obdobně prozíraví a obdobně alkoholu holdující vládci prodali své suroviny za sliby investic, a lidem se ničeho nedostalo. Proč si myslíte, že to u nás bude jinak? Číňani jsou tvrdí obchodníci, a řečeno komunistickými frázemi, které tady část diskutujících ovládá, jsou to neomalení vykořisťovatelé. Pokud nesouhlasíte, jeďte se tam podívat. Letenky jsou tak levné, že levnější už asi nebudou.

Co se týká pana Havla, určitě ze začátku neměl přízeň většiny národa a přiznám se, že ani mou. Jeho kroky však byly jednoznačně pozitivní, a jen stěží nacházíte něco, co byste zde označili za špatné. Opakovat stále důvody amnestie z roku 1990 mi přijde zbytečně, ale pro některé z vás se to asi musí opakovat neustále - jinak by politické vězně z kriminálu nedostal. A pokud by je tam nechal, nespravedlnost by to byla horší. S našimi postkomunistickými soudci by se spravedlnost řešila dodnes. To amnestie Václava Klause byla o něčem jiném a také u Miloše Bumbála nečekejte nic jiného - vždyť ho volí lůza, a ta se před volbami musí dostat ven. Bumbál totiž ani neumí rozdávat koblížky jako náš jiný bývalý komunista.

A pane Mičánku - klidně petici podepište. Asi jste si nevšiml, že já pod ní podepsaný nejsem. Otázkou je - chtěl jste ji vůbec podepsat?


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re: Re: NESOUHLASÍM s DANEM MACHEM.

2016-09-08 21:21

#10: Jaromír Mičánek - Re: Re: NESOUHLASÍM s DANEM MACHEM. 

 Mičánku drž pysk. Dan Mach to napsal dobře, Zeman je PUSYDENT a s ním jeho voliči měli dostat po piči. Tak zalez d.e.b.i.l.e. 

Pavel

#13 Nemohu souhlasit s touto peticí...

2016-09-08 21:28

Nezlobte se na mne, ale tuto nesmyslnou petici si musel vymyslet hlupák nebo někdo, kdo hlupákům naslouchá. Co je na tom špatného, že pan preziden přijal žádost návštěvy pana Hofera? Demokracie je přece o diskuzi . A že je to vměšování  a ..bla bla bla?.. To je totální nesmysl. Pan prezident Zeman je mužem a státníkem na svém místě a jestliže uznal za vhodné panu Hoferovi vyhovět a přijmout ho, zcela s ním souhlasím. Takže za mne NE, já tuhle hloupou petici nepodepíšu.

Kaputin

#14

2016-09-09 11:12

Zeman a Hofer jsou Putlerovi agenti. Vyrazime na hrad a ukazem Putlerovym agnetum cervenou kartu! Takovi komousi a nackove jako jsou ti dva v nasi zemi skoncily! 

svo

#15 Re: NESOUHLASÍM s touto peticí

2016-09-09 14:10

#1: Ing. Ivo Piešťan - NESOUHLASÍM s touto peticí 

Hodnotíte-li takto toho, jehož jméno nechci ani vyslovit (neboli ruského švába, otevřeně ohrožujícího demokracii u nás), jste buď zarytý komunista, nebo ruský trol, nebo hloupý člověk, nebo kombinace tohoto. Ať Vám aspoň slouží zdraví.

svo

#16

2016-09-09 14:13

Díky za užitečnou petici!

Gangsta H.

#17

2016-09-09 15:06

ZEMAN=KOMOUŠ. HOFER = NÁCEK. DVĚ HOVADA CO SE HLEDALY AŽ SE NAŠLY. POSLAL BYCH JE, DO SEVERNÍ KOREJE ZA KIM ČINGEM ABY POCHOPILI CO JSOU ZA KOKOTY! SMRT DEBILŮM CO JIM DALI HLAS !


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2016-09-09 16:16

#17: Gangsta H. -  

 smrt debilum jako ses ty :* takovy jednoduchy nalepkovaci si stejne nic jinyho nezaslouzej


Nepřihlášený uživatel

#19

2016-09-09 23:52

Uděláme defenestraci na pražském hradě. Vyhodíme prase pusydenta i toho fašouna z Rakouska a bude, konečně klid. Do hajzlu s pusydentem a dementama co ho zvolily! 

Dimitri Vegas

#20

2016-09-10 16:00

HOFER HOEFR SE ZEMANEM SE TY POSER. STYDÍM SE ZA IDIOTY CO DOSTALI ZEMANA NA HRAD. NENÍ DIVU V NAŠÍ ZEMI BYLO VŽDYCKY KOMOUŠŮ A SOCANŮ JAK NASRANÝCH. KOMOUŠI A SOCANI BY MĚLI VYCHCÍPAT, STEJNĚ JAKO VOLIČI POPULISTŮ BABIŠE NEBO OKAMURY. SLUŠNÍ LIDÉ VOLÍ KARLA A PROZÁPADNÍ PRAVICI, NEJLÍP TOPKU. 


Nepřihlášený uživatel

#21

2016-09-10 22:39

Protože jste Havloidní hovada!

Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2016-09-10 22:42

#6: Dexter -  

 A ty jsi hovnocuc 


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re: To je tragédie

2016-09-19 13:45

#3: - Re: To je tragédie 

 Jděte do prdele, havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#24 Re:

2016-09-19 13:46

#20: Dimitri Vegas -  

 Zdechni ty zfašizovaný prase z pražský kavárny.


Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2016-09-19 14:28

#19: -  

 Ty budeš viset, primitivní zmrde.