Rath na hrad


Nepřihlášený uživatel

/ #4 mistrovské dílo

2012-06-27 20:51

Vystoupení Dr.Ratha ve Sněmovně bylo "milostivě" umožněno. Bylo načasováno přesně na ten den, kdy Sněmovna měla schvalovat Evropský otrokářský zákon (ESM). A ještě chtěli ve stínu Ratha stihnout schválit ten obrovský církevní tunel, nestihli. Ratha využili jako zástěnu pro svoje zločinné úmysly, aby odpoutali pozornost veřejnosti.
A lidi to žerou, ještě i teď, když už je to úplně jasné. Nadávají na Ratha a víc je nic nezajímá. Je to smutné, jak hluboko tento národ klesl, že nepozná, odkud vítr fouká, to byla vždy jeho doména, že se uměl rychle zorientovat.
Jinak samotná kauza Rath je mistrovským dílem. Tři mouchy jednou ranou:
1) Odpoutala se pozornost veřejnosti od schvalování EMS.
2) Všichni politikové si oddychli, že se zbavili nepříjemného kritika (koalice i opozice, jeho kritika často směřovala i do vlastních řad).
3) Podařilo se snížit horentní náskok volebních preferencí levice.
Provedení tohoto projektu dokonalé, profesionální - dlouhodobá příprava, sledování, odposlechy atd., vlastní zatčení provedeno bleskurychle a s vysokou přesností, nějaký čas na odezvu veřejnosti a na zformování obhajoby, to vše přesně načasováno tak, aby Rath mohl promluvit v parlamentu přesně v určený den.
NO NENÍ TO ÚŽASNÉ?? Vážení, stojíme proti profesionální zločinecké mafii, která se nezasatví před ničím a neštítí se ničeho!!! Bude to těžký boj. DAVIDE RATHE, STOJÍME PŘI TOBĚ.