Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25

2013-03-04 12:15

Čipovanie je zase jedno z opatrení, ktoré je schopné riešiť iba legislatívne otázky, poprípade dôkazové podklady sporov, ale nie kvalitu chovu, alebo kvalitu života zvierat, poprípade kvalitu spolužitia ľudí alebo zvierat. Finančne to ale odnesú tí finančne najslabší, resp. chovatelia, ktorí majú veľa zvierat. Prínos - o,oo.

Odpovědi

Alexa

#86 Re: Alexa

2013-04-01 21:30:23

#25: -  

 

Je mi to velmi luto,naozaj je to opovazlivost a drzost ako zacinaju urady ludom rozkazovat a na nic sanepytat.Je cas zakrocit a zmobilizovat proti nim demonstracie.Toto je uz vrchol,uz ani vacsia drzost a prejdenie akychkolvek ludskych hranic neexistuje!Nase zvieratka musime chranit,pretoze su bezbranne a neme,oni nas potrebuju a treba akekolvek cipovanie na zvieratach zastavit .
Mária

#166 Re:

2013-06-25 14:17:49

#25: -

čipovanie nič nerieší,len naplní niekomu vrecká a niekomu ich vyprázdni.Povinné čipovanie skutočne nič nevyrieši.Čítala som na inej stránke príspevok chovateľa mačiek.Zaradil Odporcov čipovania do piatích skupín.Len tak pre zaujímavosť :V jednej skupine boli nekontrolovaní množitelia psov pre biznis.Nekontrolovaní množitelia mačiek pre biznis tam neboli zaradení v žiadnom bode.Niesom chovateľ ani mačiek ,ani psov ,ani iných zvierat.Som len majiteľka jedného úžasného stvorenia ,ktorému nedám v žiadnom prípade zaviesť do tela čip.Starám sa oňho ,platím dane,teda je zaregistrovaný na mestskom úrade.zbieram hovienka aj tam kde nemusím,Nekupujem lacné krmivo v Tesku (bolo to uvedené v jednej skupine nespokojných podľa chovateľa,či chovateľky mačiek)Starám sa oňho .Každoročne svedomito ho dávam očkovať proti besnote a iným chorobám ,ale asi predsa sa starám zle podľa chovateľa mačiek ,lebo nedovolím svojmu psovi zaviesť do tela čip.

vladimir

#185 Re: čipovanie psov

2013-07-04 08:33:41

#25: -



Čipovanie psov je štátom riadená zlodejna. Zase vyhral
lobing výrobcov čipov nad zdravým rozumom. Zase to postihne iba ľudí, ktorí dávajú
podstivo očkovať psov proti besnote.



To chcete donútiť ľudí aby prestali dávať očkovať psov
proti besnote a vyhnali ich na ulicu, tak ako to robia cigáni. Pre takých
neplatia žiadne zákony.