Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post

abc

#200 Re: spravme niečo

2013-07-23 15:02

#22: rozhorčený - spravme niečo

Dobry den.

Priatelia, ide tu o jedno jedine _Je to priprava na cipovanie ludi!!!!!! Ak sa nezastaneme zvieratok, zivych a citlivych bytosti, ako sa zastaneme seba. Nie cipy! Nie banky! Nie zlociny! Nie otraveny vzduch, voda, potraviny! Nie chemtrails! Otvorte oci ludia!!!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re: spravme niečo

2013-07-23 19:04:52

#200: abc - Re: spravme niečo

možno by stačilo nabáť sa ,že ak nedovolíme zaviesť svojmu psovi čip, veterinár ho odmietne zaočkovať  proti besnote a nájsť si zodpovedného veterinára,ktorý si dá tú námahu a prečíta si niečo o škodlivosti čipov.


Nepřihlášený uživatel

#203 Re: Re: spravme niečo

2013-07-25 11:57:06

#200: abc - Re: spravme niečo

Nedá sa splniť všetko z vymenovaných veci.Dalo by sa aspoň zastaviť,ničenie prírody keby  sa ozvali aj ochráncovia prírody .Tí čušia.Ochrancovia zvierat tiež to isté.Čušia ,alebo súhlasia s čipovaním.--Ak vám pracovníčka z útulku zvierat povie,že sa máte hanbiť zato,že vaša sučka má šteniatka ,ak nás, čo nesúhlasíme s čipovaním niekto nazve psychopatmi,ak nám niekto napíše,že v Azijských krajinách psov jedia ,tak čo z toho robíme takú vedu,veď je to len čokel---potom čo môžeme robiť?!Aj ľudia čo nesúhlasia s čipovaním akosi zaspali.Sem-tam sa tu niekto ozve.Nevieme si rady tak sme rezignovali.