Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post

Maria

#457 Re: Re: Re:

2013-10-23 17:25

#454: - Re: Re:

To je pravda. Ja za seba sa nebojím. Len mám obavy,že sa ľudia zľaknú a dajú čipovať,aby ich nikto v tom KOCÚRKOVE nezaradil medzí tých "nezodpovedných"čo nedali čipovať psa.žiaľ takých je dosť. . Ja viem,že nemalo by ma zaujímať čo urobia iní,ale mrzí ma to.Riaditeť štátnej veterinárnej správy tvrdí,že z princípu to urobia,tak práve z toho princípu by mu mali ukázať,že nedajú čipovať.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#460 Re: Re: Re: Re:

2013-10-24 16:37:00

#457: Maria - Re: Re: Re:

Predpokladajme, že patríš do skupiny psíčkárov, ktorí nezačipovali, lebo nesúhlasili so zákonom. Máš obavy o ľudí z tejto skupiny? Tí by sa mali teraz zľaknúť pokuty a hybaj čipovať? Tak pre takých sa netráp. Ak sa aj nájdu, zaraď  ich do skupiny dodatočne posraných. Smolu majú tí, ktorí nesúhlasili ale čipovali. Takí žiaľ patria do skupiny predposraných lebo podľahli nátlaku. Skupinu uznávajúcu čipovanie nerieš, tí nemali problém a teraz nemajú právo vykrikovať a pýtať naspäť peniaze. Buď spokojná, lebo v skutočnosti my sme tí slušní a voči našim zvieratám zodpovední majitelia.


Nepřihlášený uživatel

#462 Re: Re: Re: Re:

2013-10-25 21:25:11

#457: Maria - Re: Re: Re:

Riaditeľ Štátnej veterinárnej správy si zbytočne robí nádeje,že ľudia dajú čipovať z princípu.Ľudia čo dali čipovať boli hnusne

zastrašení. Takže teraz keď je čipovanie konečne dobrovoľné, NEDAJU zodpovední voči svojim zvieratám z princípu čipovať.

Zakže nesympatický starec - riaditeľ ŠVS,ktorý sa viackat ukazoval v televízii nech čo najskôr z princípu odíde do penzie!!!!