MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24692 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 12:42

#24688: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

Já byl už v době konce socialismu dávno dospělý a táta od rodiny, z marxismu-leninismu, marxleninské filozofie a politické ekonomie socialismu i kapitalismu mám státní zkoušky. Já to kdysi musel studovat velmi podrobně a vše současně ve vztahu k ekonomice, právu a financím, protože mám ekonomické vzdělání. Už jako mladý člověk jsem se kdysi naučil nejen ty pojmy, ale velmi přesně i to, jak fungují a jak je ovlivňují ty ostatní pojmy a jak to celé jedno z druhým, třetím atd., souvisí.

Nepotřebuji slovníky a nepotřebuji ani citace, píšu sem prakticky z voleje (ověřuji si jen data, čísla, statistiky), jinak jde jen o mé osobní názory, odnikud nekopírované, prostě MOJE!

Vztahům rozumím a Vy bohužel nikolivě, takže spolu můžeme komunikovat, ale ani já, ani Vy se nedovíme prakticky nic nového. Protože "máte jasno" a já Vám nemohu odpustit, že sice nevíte, přesto rád tvrdíte.

Pokud je někdo z nás dvou v zajetí něčeho, tak jedině Vy, vaše zkratky k pojmu "bolševík", "komunista", "demagog" a podobně jsou prostě ukázkou Vašeho zideologizování. Proč si to myslím? Je to jednoduché, ideologie jsou vším, jen ne Pravdou, dokonce je skutečná Pravda jejich největším nepřítelem, proto se brání především tak, že jakkoli široký pojem "zkrátí" a pak je jasný "antikomunista", "bolševík" i "demagog". Vám. Mě je jasné, že to funguje mnohem složitěji a snažím se zde vyčerpávajícím způsobem sdělit jak.

Už zde používají někteří zabalený pojem "Hysterie proti Zemanovi", "Vajcometači", "Kavárna". To vše jsou zjednodušeniny, které když si jen trošku rozbalíte, zjistíte o nich i pravdu. A pravdou je, že jsou všechny do poslední LŽIVÉ. Nikde nesedí žádní intelektuálové v Kavárných a nekují pikle proti chudákovi Zemanovi, je to on, kdo lže, pije a je stupidní svojí politikou (vnitřní i zahraniční). "Vajcometači" jsou běžní občané této země, kteří mají vcelku jasno v tom, že Zeman chybuje a jsou ochotni zajít za mez slušnosti a špatnému prezidentovi udělovat lekce špatným způsobem, když mu to tím správným nedokáže napráskat naše politická reprezentace.

Hysterie proti Zemanovi? Krásná hovadina, platí totiž staré moudro, že jak si kdo ustele, tak si lehne..., všeho dočasu..., tak dlouho se se džánkem chodí pro vodu...

I kdybych popsal deset stránek, nebude to nic platné, Vám stačí vaše lživé zkratky, protože už máte "vše jasné". Jenže svět se mění a my buď víme odkud kam, nebo ne. My, kteří to víme, prostě můžeme participovat i další vývoj, Vy to zase jen olepíte svými zkratkami a život půjde dál.

P.S. A to nejdůležitější je o svobodě mé a vaší. Vy nebudete nikdy svobodný, místo svobody máte své zkratky a za nimi stojící ideologii, jimy si vysvětlíte vše, i kdyby to byla sebevětší blbost, hloupost, nebo nesmysl i lež.

Na rozdíl od Vás, mohu bez problémů s pojmy pracovat a vyvozovat velmi přesné a PRAVDIVÉ závěry málem k čemukoli. Podmínkou je jen to, že nebudu zatížen žádnou ideologií, jinak budu ze všeho nejvíce podobný Vám. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24694 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl

2014-12-14 13:06:07

#24692: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

"Já byl už v době konce socialismu dávno dospělý a táta od rodiny, z marxismu-leninismu, marxleninské filozofie a politické ekonomie socialismu i kapitalismu mám státní zkoušky. Já to kdysi musel studovat velmi podrobně a vše současně ve vztahu k ekonomice, právu a financím, protože mám ekonomické vzdělání. Už jako mladý člověk jsem se kdysi naučil nejen ty pojmy, ale velmi přesně i to, jak fungují a jak je ovlivňují ty ostatní pojmy a jak to celé jedno z druhým, třetím atd., souvisí."

 

Skácele, vy jste za bolševika studoval práva nebo ekonomii :-), tak to už se nedivím vůbec ničemu. Dvě nejideologičtější VŠ v tomto státě práva a ekonomie - pak je logické, že tu plácáte ty vaše bolševické hovadiny. Vy jste dokonce z ultra bolševické rodinky řádně prověřený soudruh, když jste tam mohl studovat. 

Už rozumím proč jste mi na mojí charakteristiku vás neodpověděl. Vy nejste z polobolševické rodinky matka učitelka, vy jste z bolševické rodiny řádných přisluhovačů bolševického režimu. 

Běžte k šípku s vašima kecema o tom, jak jsem já v zajetí ideologií, když ani nedokážete napsat jakých či jaké, kdežto já přesně ve vašich textech dokáži určité slovní obraty a "myšlenky" za bolševické v klidu označit a dokonce i mnohdy poznat, odkud pocházejí.  

 


Nepřihlášený uživatel

#24695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl

2014-12-14 13:07:37