MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24753 A to já se divím.....

2014-12-14 18:52

#24751: - Re: Ale houby, jen jsem sdělil to, že mnohé bolševické dětičky během revoluce..... 

 bolševik ani nácek totiž žádné problémy veřejného prostoru nikdy nevyřešil, tak proč by najeddnou měli. Podívejte na toho blba ze Slovenska, co je to bolševickou zrůdu a po takovém bystě chtěl, "aby zaváděl pořádek". 

Život v demokracii skutečně není jednoduchý, protože život sám není nic jednoduchého, ale co je podstatné v demokracii je to život v totalitě je to hraní si na život, žije jej kdosi za nás. 

Nedivím si, že po revoluci nebylo možné se domoci práva. Kdo také za bolševika mohl studovat práva? Jen a jen komunistické velmi dobře prověřené dětičky a stejně tak VŠE a stejně tak mnohé další školy. 

Když jsou tedy komunisté s mocí utrženi z komunistického řetězu, je to děs a hrůza. 

Vláda Petra Nečase mnohé napravila a byla tu velké naděje. Pak byl zvolen komunista Zeman a ten opět uvádí do pozic komunistickou pakáž. Výsledek je nejen to, že je opět 100 mld. deficit. A logicky bude bohužel hůr, s ANO slušní lidé své jméno nespojí, tedy lepí se na hlupáci, kteří např. "chtějí zrychlit soudy tím, že zavedou datovou schránku i bezdomovcům", jak dnes bylo na Aktuálně.cz. Je to banda pitomců, co k tomu dodat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24755 Re: A to já se divím.....

2014-12-14 18:57:46

#24753: - A to já se divím..... 

 Vůbec nic jste nepochopil.Každá společnost musí mít jasné pravidla pro život.Právě od Topolánka po Nečase to šlo nejvíce do kopru,tím neříkam že za socdem.to bylo dobré.