MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24758 Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná.....

2014-12-14 19:12

#24755: - Re: A to já se divím..... 

 ...byl pokračovatelem opomlusmluvního kupčení a byl to on, kdo opět dopravil komunistu Klause na Hrad.  

Nečasova vláda byla opravdu diametrálně jiná a nic na tom nemění ani jeho tupá zamilovanost. 

Během jejich vlády dokázali zvládnou krizi, pro nás naštěstí jistě jen odbytu nikoliv další krizi bankovního sektoru. Dokázali udržet nezaměstnanost na úrovni, o které se oposmluvním kupříkům Zemanovi a Klausovi ani nesnilo. Dokázali zároveň bez sociálních otřesů zvládnout i zadlužování vlády. Byla to vůbec první vláda, která si nenechala referovat o otevřených politických kauzách.  

Byla to první vláda, která něco udělal s hazardem. První vláda, která řešila tolik Neburešem zpopularizované karuselové obchody. Vše bez zbytečné publicity. Proto také nemusela mít v posledních rozpočtech deficity 100 mld. korun. 

Ani v nejmenším nejsem v rozporu v tom, že pravidla by měla být jasná, drobná věc je ta, že pravidla v drtivé většině jasná jsou, jen komunistická pakáž na státních zastupitelstvích a soudech je interpretuje odděleně od Ústavy a proto také mnohé věci končí až u ústavního soudu. Ústava je základem a jasně definuje, jak se mají občané chovat, to skutečně není potřeba a nejspíše není možné vepsat do všech zákonů jednotlivě.  Tzv. "využívá mezer v zákonech" je přitom naprostá hloupost, ústava zneužívá práva kýmkoliv zapovídá, je to skutečně jen o tom, aby byl soulad práva a ústavy. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24767 Re: Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná.....

2014-12-14 19:30:16

#24758: - Topolánek byl skutečně šílenec, o tom žádná..... 

 Těžko s Váma v celku souhlasit.Topolankova,Nečasova vláda nezvládla ani korupci ani krizi,všichni kolem nás byly v kladných hodnotách,nezaměstnanost stoupla a lidem byly sníženy platy,matkám s dětmi a postiženým odebrány příplatky.Bylo to otřesných pět roků vlády.Na úřadech jsou už lidé kteří většinou ten drsný počátečný komunizmus nezažili,tak by sme se už neměli soustavně vymlouvat na komunisty.Že se nedodržují zákony za to můžou lidé které soustavně dokola volíme.