MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24801 Re:

2014-12-15 06:13

#24798: -  

 Zadny takovy film jsem nevidel.  Rusaci asi skutecne vzdy jednali se svymi vezni v rukavickach a prisne dodrzovali lidska prava.  Za totace jsme zpivali pisnicku, zde jenom uryvek.     " Znam zemi, kde se deti boji o sve taty a mamy, ta zem se jmenuje Spojene staty, tam vidis lidi za ostnatym dratem stat, to v Sovetskem svazu se nemuze stat.   Prodal jsem Forda a koupil jsem Vaz, protoze miluji Sovetsky svaz..............." Pokud by byl zajem o cely text, klidne zaslu.  Jeste otazka na okraj.  Vy jste byl v americkem, nebo ruskem vezeni, ze tak dobre znate podminky, ktere tam panuji?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24803 Re: Re:

2014-12-15 06:48:53

#24801: - Re:  

 No vidíte, poslušne ste spievali podľa cudzích nôt vtedy a poslušne spievate teraz. Na 50. roky si nepamätám, ale tiež si nepamätám, že by sme my boli ochotní robiť zo seba idiotov a spievať ich kraviny. Teda až na nejaké zvlášť disciplinované výnimky:-). Oni boli veľmi podobní Vám: pokúšali sa nám vnútiť čiernobiely obraz sveta, ktorému už neverilo ani dieťa. Vidíte, ešte sa mi mi to aj rýmuje :-).

Tak basu majú v Rusku asi tvrdšiu ako u nás, ale my zas nie sme Nórsko. Nechajte na nich, aby si vyriešili svoje veci sami tak, ako oni uznajú za vhodné. O nás mal tiež Západ skreslené predstavy, mysleli si, že u nás nedostať ani nátačky a že tu budú hladovať. A tak keď prišla návšteva z Ameriky, dotrepali so sebou plno zbytočností a nestačili sa diviť...