podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1456 Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 12:42

#1443: - Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

No, já je neodsoudil, nehonil, nezastřelil ani jsem jim nijak neublížil.  A nepacuju v represivních složkách ani ničem podobném, nábrž se o lidi starám. Asi to bude nějaká zvlášť zavilá lumpárna ode mě. A navíc, představ si jakej jsem lump, narodil jsem se až dlouho po těch událostech, abych se teď na to mohl zbaběle vymlouvat. Tak!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1457 Re: Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....!

2015-03-06 14:05:44

#1456: - Re: Re: Re: Tohle se bude zase líbit tobě, komunistický b.....! 

 Hlavně ovšem že o těch událostech poučuješ druhé (kteří jsou třeba jejich pamětníky), soudíš a odsuzuješ (podle své letory, ne podle práva nebo alespoň s přihlédnutím k faktům - pokud za fakta ovšem nepovažujeme zuřivý štěkot Rudého práva z té doby). Tak jen pokračuj a napiš zase něco, ať se ještě něco dozvím případně i zasměju. Třeba jak se vyrovnáváš se svými postoji v listopadu 1989 při vzpomínce na svého hrdinu Honzátka.... moc velký příklad sis z něj fakt nevzal.

Že "Mašíni" rozběsnili tehdy komouše až k nepříčetnosti je jasné. Ovšem psát o jejich činech zase tak moc nemohli, neboť hon na "Mašíny" byl pro komunistické vrahy hotový debakl (nepomohlo ani nasazení celé divize Rusáků u Berlína) a tak psali jen velmi opatrně (vlasně se jen chlubili tím, koho zavraždili na šibenici, protože jim padl, vinný - nevinný, do pazourů); ještě že jsme měli Svobodnou Evropu a Hlas Ameriky, takže informováni jsme byli. Byla to taková radostná doba - ze všech stran bylo slyšet o dalších úspěších při budování socialismu: kdo byl už odsouzen a popraven, kdo byl teprve zatčen..... a tak pamatuji, jakou radost jsme měli, táta i já, tehdy nezletilý, že KONEČNĚ někdo komunistickým sviním zaplatil v jejich měně a po jejich způsobu a ještě jim fouknul a udělal z nich úplné blbce. No, a hele, ono to rozběsňuje i komoušky dnešní, komoušský dorost. I ti si říkají s držkou zkřivenou nenávistí: "já bych s nima, já bych jim....). Výborně, piš dál, já se pobavím a tobě se třeba uleví.

P.S. Takovému grázlovi, "starajícímu se o lidi" bych teda do rukou padnout nechtěl.