podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Pavel

#1540 Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-26 16:41

#1535: - Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 No dobře, ale jak psal tady kolega nade mnou, pokojným protestem ničeho nedocílíš. Zatímco budeme jako tydýti pochodovat s transparenty před US ambasádou, tak US army po světě vraždí civilisty a rozpoutává nové nepokoje a prochází jim to. To chceme trpět do nekonečna?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1541 Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-26 23:14:26

#1540: Pavel - Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 To dozajista ne. Proto třeba rozesílat odkaz na každou naši akci co nejvíce lidem, ať se sejdeme v hojném počtu a oni vidí, že odpor vůči zahraniční politice USA není jednotícím prvkem jen pár aktivistů, ale většiny národa. Což je pravda, většiny myslícího národa ano, zbytek (skutečná většina) bohužel nekriticky sleduje zprávy a bezmyšlenkovitě papouškuje všechny ty sračky, které jim lije propaganda trychtýřem do hlavy. A ten zbytek, který s námi souhlasí, je jen příliš líný, než aby zvedl zadek z gauče a udělal těch pár kroků pro dobro naší země. Bohužel je to tak.


Nepřihlášený uživatel

#1543 Přijďte i Vy říci svoje "Wellcome US army"!

2015-03-27 08:15:09

#1540: Pavel - Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Představ si, Putinův prdelní čípku, ŽE ANO! Chceme! A chceme, aby US hoši, kteří dnes jsou NAŠE armáda (nebo snad chceš si jít odsloužit svou prezenční službu, ty blbče? A platit další daně na udržování české armády?) tu ZŮSTALI NATRVALO. Tak dlouho, dokud nás budou ohrožovat takové bestie jako Putinovi rusáčtí fašisti, islamofašisti, všelijakcí Kim-Ir-senové, nebo jak se to vyžrané krvavé prase z podvyživené KLDR jmenuje, a podobní..... je jich na tomto světě pořád dost. A jen komunistická svině jako ty může "bojovat" proti někomu, kdo nám chce pomáhat. Jako v roce 1945 - komunistické svině se div nevztekly, že část území skutečně osvobodili Američané. Raději by tu nechali dál Hitlerovce než připustit osvobození od Američanů ... máš svině na koho navazovat. Ale není rok 1945.


Nepřihlášený uživatel

#1545 Přijďte i Vy říci svoje "Wellcome US army"!

2015-03-27 08:42:33

#1540: Pavel - Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Jak píše Neviditelný pes o této sběři mezi Čechy, rusácké srduté lůze, kterou tu rusácký okupant jak lejno za sebou nechal, když musel odtáhnout: " ....si nepřejí, aby američtí vojáci v Evropě vůbec byli. Vždyť přeci bez jejich přítomnosti by Vladimir Vladimirovič Putin mohl v Evropě nastolovat svůj nový světový řád založený na nostalgii po komunismu a neblahých dobách sovětských mnohem snadněji! Přítomnost amerických vojáků a armád ostatních zemí NATO mu v tom brání. Proto je milovníci Putina nenávidí. Oni sami nejsou proti armádám všem a za mír, oni jsou za armády i války, ty, které slouží Putinovi."