podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1541 Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-26 23:14

#1540: Pavel - Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 To dozajista ne. Proto třeba rozesílat odkaz na každou naši akci co nejvíce lidem, ať se sejdeme v hojném počtu a oni vidí, že odpor vůči zahraniční politice USA není jednotícím prvkem jen pár aktivistů, ale většiny národa. Což je pravda, většiny myslícího národa ano, zbytek (skutečná většina) bohužel nekriticky sleduje zprávy a bezmyšlenkovitě papouškuje všechny ty sračky, které jim lije propaganda trychtýřem do hlavy. A ten zbytek, který s námi souhlasí, je jen příliš líný, než aby zvedl zadek z gauče a udělal těch pár kroků pro dobro naší země. Bohužel je to tak.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1542 Přijďte i Vy říci svoje "Wellcome US army"!

2015-03-27 08:05:42

#1541: - Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Jsi na stránkách PODPORY prezidenta Zemana, zvoleného v přímé volbě, putinovský blbečku! Tak vem v úvahu, že se vyjádřil o hovadech jako ty, co chtějí "protestovat", jako o bláznech. Nech si tedy hovado předepsat nějaké pilulky na uklidnění. Nebo náš prezident také papouškuje "sračky", ty protiamerický hovne?


Nepřihlášený uživatel

#1562 Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-28 14:51:54

S#1541: - Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Soudruhu, Tobe propaganda nemuze do hlavy nic nalit.  Nemas ve sve hlave uz zadne misto.  Je totiz plna komunisticko-rusackych sracek, vic se tam uz nevejde.

Uz se opet ohanis "vetsinou" naroda.  Takovymi zvasty nas krmila ruda chatra od roku 1948 az do roku 1989.

Svolavejte se, pripravujte akce.  Urcite se sejdete v "hojnem" poctu.  Muzes jenom doufat, ze vas prijde vic, nez bylo lidi na Hradnim nadvori, kteri prisli podporit  HRADNIHO  OZRALCE !  A to jste si zapocitali i turisty, kterych tam byla vetsina !  

Neunavuj zde normalni lidi  komunistickymi zvratky, vrsis jednu lez na druhou . 

Cest praci a rukam klid - to byl vas pozdrav,  holoto lina !!!!