podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1551 Re: Jsem zhnusen

2015-03-27 11:42

#1550: - Jsem zhnusen 

 Miloš nikdy nic pravým jménem nenazval. Můžete prosím citovat s uvedením zdroje?


Nepřihlášený uživatel

#1552 Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 12:26

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Jistě ne náhodou je hajzl, který se tu vydává pomalu za vynálezce národa Čechů s autorskými právy na vše české, za vlastence všech vlastenců, skoro za praotce Čecha, takové hovado, že si dá nick "IGOR". Víc blbe už psát nemusíš.... sám odhaluješ, jaký ĆECH vlastně jsi: "Čech" z Putinovy pr.ele. Zhebni i se smradlavými Rusáky!

(Chtěl jsem napsat název celý anglicky, ale cenzor či kdo  to tu hlídá je nějak vzdělaný: Druhá věta v angličtině je prý "zakázaná". Tož po česku!)

Igor

#1553 Re: Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 13:02

#1549: - Re: Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Typický proami debílek, inteligence z tebe opravdu čiší.


Nepřihlášený uživatel

#1554 Re: Re: Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 13:21

#1553: Igor - Re: Re: Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Tak pozejtří! Posranej už koukám seš. Funguje to.

Igor

#1555 Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 13:41

#1552: - Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 1. Žádný argument, jen samé nadávky a urážky, typický přihlouplý zastánce agresivní US politiky (co se nepodvolí našemu jedinému názoru, to za jásotu našich "spojenců" roztřískáme tomahawky), který si neumí ani pořádně obhájit svůj názor, hlavně že je na straně amíků, to je teď děsně cool.

2. Nepovažuji se za vlastence všech vlastenců, ale miluji svoji zemi, proto je mi do breku ze současného bídného stavu společnosti, že upadá morálka, vědomosti, dnes dostane titul na škole každý trouba, co opíše písemku z ipodu, ale v hlavě mají jenom počítačové hry, hrdiny reality šou, hulení apod., že je čím dál víc lidí zadlužených, kterým hrozí exekuce, bezdomovců, lidí závislých na antidepresivech, vzrůstá možství sebevražd, že takřka všechen průmysl v naší vlasti zkrachoval, zemědělci krachují jeden po druhým, kvůli náročnému konzumnímu životu si nemůžeme dovolit děti, protože bychom museli ukrajovat z našeho krajíce a my přece musíme konzumovat z plna hrdla, takže pomalu, ale jistě vymíráme, ale s tím si Brusel neláme hlavu, obratem nám sem naháže tisíce islámských imigrantů, kteří naší kulturou opovrhují a nikdy se nepřizpůsobí, jen sem natahají svoje zvyky, tradice, nemoci, bídu, ale jsme přece free, tak budeme multikulti. Ale to lidem tvýho ražení očividně vůbec nevadí, hlavně, že je na chlast, cigára, děvky, auťáky, žít ten svůj primitivní americkej sen, nehledět do budoucna, hlavně že jsem teď správně americkej a můžu jako blbeček mávat US vlajkou na konvoj, to proami tupcům stačí, aby si připadali jako mistři světa a patrioti non plus ultra, kteří pro naši zemi dělají kdo ví jakou službu.

3. Igor je jméno v českém kalendáři, na rozdíl od vašich oblíbených Jacků, Johnů, Jasonů, Amand a jiných hrdinů pitomých amerických seriálů, tak co máš za problém?

4. Asi ti nedochází nandrtálče, že svoji primitivní rusofobií jen dokazuješ nejen svůj úzký rozhled, ale hlavně ubohý intelekt a svým vulgárním projevem vystavuješ na odiv svoje zjevné mindráky.

5. Ani mě nepřekvapuje, že chceš psát anglicky, to teď frčí, hlavně opovrhovat vším českým, tahat sem ten pitomý anglosaský paskvil místo naší malebné češtiny, jako by nestačilo, že máme anglická slova na každém rohu, do západu udělaným kolaborantům je to pořád málo, nejraději by se stali dalším státem USA a vše české promptně nahradili anglickým, asi jim schází, že se tady nestřílí na univerzitách či co, ale hlavně druhé, kteří si této naší národnosti váží a nechtějí senchat kdekomu zaprodat, označovat za Putinovy kolaboranty. Dobře vám ty hlavy vymyli, jen tiše zítám. Myslím, že i sám Goebbels by záviděl. Stačilo pár vět a udělal jsem si názornou ukázku, jak vážně to s vlastenctvím myslíš.


Nepřihlášený uživatel

#1556 Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 13:50

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Kašli na ně Igore! Jsou to samí bezpáteřný podlízači s totálně vygumovanými mozky. Ty jim tu nabízíš bratra Rusa - a oni jen Američany, Američany, Američany. Ty jim nabídneš od Rusa rubášku, láptě, chlebnyj kvas, Alexandrovce ... a oni jen texasky, coca colu, bigbít... Onanují nad konvojem místo aby onanovali u Mauzolea na Rudém náměstí se soudruhem Leninem! Samej deviant! Aby pozdravili armádu bez imperialistických choutek, která si vezme dokonce i dovolenou a v přesčase obsadí nějaké to území sousedního státu jako třeba Krym, to ne, oni jen americký konvoj, pekelné kovboje, onanii. A ruský bohatýr jim SMRDÍ! Že prý je nenažraný (nebo mizerně krmený) a zavšivený, smrdí a je ožralý. A ještě říkají, že Rusové kradou hodinky... jako kdyby průměrný Rus hodinky potřeboval, když ani neví, na co to je. Při tom právě cesta ruské armády, jak každý posluchač Radia Putin dobře ví, je vždy dlážděna kvítím jako při procesí na Boží tělo a před ruskými tanky jdou vždy vojáci s košťátky, opatrně odmetávající z cesty každého mravenečka, aby mu ruský tank omylem nevjel na nožičku. Takoví Poláci, Finové, pobalťané, Maďaři, Gruzínci, nyní Ukrajinci by mohli vyprávět - těm Čechům s totálně vygumovanými mozgy, co už nepamatují, jak to bylo u nás.... To dělá asi ten onanismus, po něm prý měkne mozek.

Říkám ti, je to marný, je to marný, je to marný, kašli na ně Igore. Na onanovače jedny americký ....

V listopadu oslavíme VŘSR a bude nám zase dobře.


Nepřihlášený uživatel

#1557 Re: Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 14:07

#1555: Igor - Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 Dyk ty bolševickej šašku akorát lžeš, jako když Rudý Právo tiskne. Pouhé lži a demagogická propaganda. Takže pozejtří!!!

Igor

#1558 Re: Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 14:09

#1556: - Re: Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Děkuji soudruhu! Akorát mám bordel v datu oslavy VŘSR. Nebudem ji letos slavit radši v říjnu?


Nepřihlášený uživatel

#1559 Re: Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 14:15

#1555: Igor - Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 Tím zastáncem agresívní US politiky, co je přihlouplý, protože se nepodvoluje TVÉMU názoru a dokonce napíše něco jiného, myslíš sebe. Tak to je správné, každý správný komunista začíná sebekritikou, to říkal už soudruh Lenin.

Jinak se vybreč, Igore. Asi jsi pro samé budování socialismu po boku SSSR neměl na pláč čas, tak se teď vybreč! Oni ty kurvy americký zadlužují lidi u nás, pak dělají samé exekuce, lidi aby žrali pod mostem jen antidepresiva - a hádej, kdo je vyrábí, ty antidepresiva, Igore! Zase ti zkurvení Američani. I na tom vydělají! Jen breč, léta jsi budoval, dosáhli jsme s naším průmyslem (teda pokud jsme ho na přání ruského bratra a poradce nepřevedli nezištně třeba do Mongolska) světové špičky ve všech oborech a ty kurvy Americký přijdou a že prý ty chcípající národní podniky, které vypadaly v roce 1989 jako špatně udržované technické muzeum, za babku koupí. Kurvy jedny. A ještě nám vnutí ten jejich konzum! A americká domovní důvěrnice tě kontroluje, jestli pravidelně chodíš do Kaufláče! Jako bychom neměli po ruském způsobu krásný život v socialistickém plánovaném hospodářství. To napětí, jestli, když stojíš na konci dlouhatánské fronty (to se jen semknul pracující lid za svou KSČ) na tebe zbyde. A pak ta radost, vybojoval jsem. Mám ho! Třeba hajzlpapír. To víš, není mávání jako mávání. Jak krásně jsi Igore uměl mávat na slavné 1. máje či VŘSR! A teď se to naučil kdejaký proamerický blbeček a chce také mávat! Dřív mávátko nevzal do pazoury a teď najednou chce amíkům mávat! Zabreč si!

Jinak ovšem vidím, Igore, že jsi asi věrný stoupenec pana prezidenta, vysoce vzdělaného encyklopedisty a přebíráš od něj jeho poznatky. Třeba o neandertálcích. Tu tě musím trošinku opravit. V socialistické škole tě pro samou výuku vědeckého světového názoru tohle asi neučili, ale neandertálci nebyli idioti, jak se domnívá pan Zeman a ty. Nebyli idioti a dovoluji si hádat, že mezi nimi ani nebyli žádní proruští neandertálci, praví neandertálští vlastenci typu Igor. Taková odrůda neandertálců nebyla a nemohla být. NEBYLI TOTIŽ (ti neandertálci) IDIOTI.


Nepřihlášený uživatel

#1560 Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-27 14:52

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Ano, takový Saddám má v celém Iráku na svědomí zlomek mrtvých oproti USA. Saddámovi je přičítáno 100-200 tisíc mrtvých za 20 let "hrůzovlády". A to tam měl regulérní povstání a 7 let války s Iránem, kterou úspěšně přiživovaly USA dodávkami zbraní oběma stranám. Mimochodem, ty chemické zbraně Saddámovi dodali amíci a frantíci. USA mají na svědomí v Iráku 1.5 milionu mrtvých po okupaci. K tomu stačí připočíst rozvrácenou a zničenou zemi na desítky let dopředu. V režimu sankcí mají USA na svědomí jen dětí - půl milionu. Krvavá Madla to v TV potvrdila a prohlásila, že půl milionu mrtvých iráckých dětí je cena, kterou stojí za to zaplatit. A co se týče napadení Kuvajtu Irákem - tak k tomu pošťouchly Saddama USA. Konkrétně když si Saddám stěžoval US velvyslanci, že Kuvajt krade ropu nad limity ze společných pohraničních nalezišť, tak mu jako odpověď vzkázal Bush sr. ať si to s Kuvajtem vyřídí na férovku.

 


Nepřihlášený uživatel

#1561 Instant Loan At Home To Meet Emergencies

2015-03-28 10:47

More often than not you consider seeking a loan yet the stretched methodology that is typically taken after makes you reconsider. Be that as it may these days the pattern has been changed as the innovation is encouraging so. You can get the online moment cash loan with huge numbers of the unmistakable loan suppliers. They furnish you with the online application structure that is faxless completely. Just a portion of the particulars are needed. The most charming highlight of this system is that you get the sum with direct exchange to your record thus is the reasoning happens on the preset time. http://www.1500loan.co.uk/

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#1562 Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army!

2015-03-28 14:51

S#1541: - Re: Re: Re: Re: Přijďte i Vy říci svoje ne US army! 

 Soudruhu, Tobe propaganda nemuze do hlavy nic nalit.  Nemas ve sve hlave uz zadne misto.  Je totiz plna komunisticko-rusackych sracek, vic se tam uz nevejde.

Uz se opet ohanis "vetsinou" naroda.  Takovymi zvasty nas krmila ruda chatra od roku 1948 az do roku 1989.

Svolavejte se, pripravujte akce.  Urcite se sejdete v "hojnem" poctu.  Muzes jenom doufat, ze vas prijde vic, nez bylo lidi na Hradnim nadvori, kteri prisli podporit  HRADNIHO  OZRALCE !  A to jste si zapocitali i turisty, kterych tam byla vetsina !  

Neunavuj zde normalni lidi  komunistickymi zvratky, vrsis jednu lez na druhou . 

Cest praci a rukam klid - to byl vas pozdrav,  holoto lina !!!!


Nepřihlášený uživatel

#1563 Re: Re: Re: Wellcome to hell, US boys!

2015-03-28 22:57

#1556: - Re: Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Dekuji za Vas prispevek, nema chybu.  Perfektne napsane .  Tak se na tu rudou svoloc musi. Ztratili moc manipulovat s lidmi a ted se vzteky zalykaji . Kopou kolem sebe, jak kobyla v poslednim tazeni.

Davam palec nahoru !  Preji Vam v zivote vse dobre, mate muj obdiv. Nechcete se zivit psanim?  Zdravim a jeste jednou DIKY.


Nepřihlášený uživatel

#1564 Proti kolonám fašistů

2015-03-29 17:02

Pravdoláskař přece řekl, že nejdříve zrušíme Varšavskou smlouvu a pak i NATO. Varšavská smlouva je dávno zrušena, ale NATO roste a sílí v rámci kapitalistického imperializmu.Do NATO jsme vstoupili a dneska máme zákeřně zaútočit na Rusko.USA a Británie  potřebují drancovat území a další suroviny. Jsme pouhá ubohá drancovaná kolonie, kam jsou zvaní levní cizí zahraniční dělníci. Úředními jazyky jsou angličtina a němčina, bez těch nedostaneš od koloniálních mocností práci. Nezávislý penězokaz Singer nám kurví naši vlastní měnu. Státní rozhlas a televize vytvářejí štvanice a cenzurují prezidenta republiky. Nevětší podnikatelé jsou bývalí komouši zejména v ODS. Je to hrůza.

Lofi

#1565 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:05

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Ono to s tou proklamovanou phavdou a láskou nebylo až tak horké, už od počátku byla silně vyčpělá. pravda tady je, ale jen pro ty, co politicko korektně chválí tenhle fašistický systém, pro ostatní svoboda slova neplatí, to jsou totiž "extrémisti", jedno na jaké straně spektra, ale nechtějí prostě vyznávat tu naši jedinou správnou "demokracii" ..


Nepřihlášený uživatel

#1566 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:50

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Kašli na to, co řekl "pravdoláskař"! Ujasněte si tu hrůzu, co popisujete, nejprve mezi sebou, soudruzi, ať pracující člověk v tom nemá maglajz. Ty píšeš, že jsme ubohá drancovaná kolonie (na pokraji hladomoru - kromě bývalých komoušů v ODS, samozřejmě), zatímco soudruh Igor píše, že tu obyvatelstvo podlehlo nezřízenému konzumu (a žere a žere, až je vyžrané jako třeba čuník Vojta Falmer-Filip, kterému kapitalismus teda svědčí!). Tak jak je to vlastně, soudruzi? To že je třídní, leninský a jasný pohled komunisty na věc? TO JE HRŮZA!


Nepřihlášený uživatel

#1567 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:54

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 A proč ty se vlastně nenaučíš anglicky a německy, když máš tak dobrou hlavu? Zvládl jsi přece vědecký světový názor, dějiny KSČ i VKS(b), politickou ekonomi i ruštinu. Tak do toho!


Nepřihlášený uživatel

#1568 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 08:03

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Já se také divím, když vidím na tobě, soudruhu, kolik jsme tu měli před listopadem skvělých mozků, jak to že nedrancujeme MY prohnilou Británii a USA, kapitalistické země, odsouzené stejně skončit na smetišti dějin. Že jsme už dávno, ještě za socialismu, MY nekoupili tamní podniky a neukázali tamním pracujícím, jak skvělé je pracovat pro národní podniky a socialismus vůbec. Úředním jazykem tam mohla být, jako u nás, ruština. To mi teda vysvětli, když tu po komunistech zbylo takové bohatství: nezadlužený stát, obrovské finanční rezervy ve stokorunách s Klemou Gottwaldem, vyspělý průmysl na světové špici a hlavně ti lidé, mozky jako máš ty! Už soudruh Lenin přece říkal, že všechno je v kádrech - nebo kádrovácích ?- teď nevím přesně, ale na tom ostatně tak nezáleží. Podstatné je PROČ? Měli jsme na to, proč tedy? Neselhala náhodou Strana? Napiš o tom!


Nepřihlášený uživatel

#1569 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 08:19

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Máš pravdu, soudruhu, do útoku na Rusko chystá zákeřný Zeman, ve službách USA, poslat Hradní stráž! Ještě že máme takové, jako jsi ty, kteří, jako ti vepři boubelatí (Vojtěch Falmer-Filip a jeho parta) ZASE PLÁNY IMPERIALISMU zhatí!


Nepřihlášený uživatel

#1570 Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 08:35

#1565: Lofi - Re: Proti kolonám fašistů 

 Tak počkej soudruhu, neotvíráš si tu právě svou držku jak chceš, sice v anonymitě, ale dneska by nějaká nová Stb snadno dohledala, kdo tu píše o fašismu (kdyby tu byl). A jak vidět, nebojíš se. Buďto jsi tedy nějaký nový odvážný Julda Fulda, který fašistům vmete do tváře své bolševické přesvědčení bez ohledu na následky - nebo to s tím fašismem není tak zlé. Sám tedy dokazuješ, jak to s tou svobodou slova je! Takže: chce to nejen psát, ale také MYSLET, soudruhu! Ať ze sebe a soudruhů vůbec neděláš blbce!


Nepřihlášený uživatel

#1571 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 14:44

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Rozkradená zem, zničený veškerý průmysl, na polích řepka a solární panely, živočišná výroba nenávratně v trapu, mlíko se ze zoufalosti vylévá do polí, nedávná potravinová soěstačnost tutam, Němci sem vyváří odpad, Poláci jakbysmet a nazývaj to potravinama, z průmyslové země jen nesoběstačná kolonie západu, přibývá bezdomovců, exekuce frčí jedna za druhou, to všechno přinesl onen import demokracie, to všechno jsou výdobytky toho milovaného západu


Nepřihlášený uživatel

#1572 Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 15:58

#1571: - Re: Proti kolonám fašistů 

 Nepsal jsi nedávno, pod jménem Igor, o tom, jaký konzumní život tu vedeme, ani děti kvůli tomu nevyrábíme? Tak jak to tedy je: rozkradená země, zbídačená kolonie nebo konzum (tedy žranice a zase žranice, svědčí všem, podívej se jen na takového Vojtu Filipa, komunistu, čuníka jednoho, jak se za kapitalismu pěkně vyžral na jateční váhu, jak se zaoblil, jak se začíná podobat Milovanému vůdci Kim Čong-unovi).

To se totiž, Igore tak trochu vylučuje, zbídačená kolonie a konzum i když to jistě tvoří i dialektickou jednotu jak, jako správný bolševik, jistě víš. Jsme kolonie, rozkradená a máme se lépe, než když jsme s KSČ včele budovali světlé zítřky komunismu! A měli skvělý průmysl, rekordní sklizně našich kolchozníků trumfovaly jedna druhou, krmili jsme půl SSSR (teď mne napadá: možná proto se teď máme jako něčí kolonie lépe ?) a lidovou demokracii jsme importovali (výměnou za to žrádlo, výrobky našeho průmyslu a vlastně všechno, co se dalo naložit a odvézt) výhradně ze SSSR. Jo, Igore, to byly výdobytky východu (na věčné časy a nikdy jinak). Jenže, Igore, asi jsi selhal. V obraně těchto výdobytků: polevil jsi v revoluční bdělostil, hrdinství Pavlíka Morozova, Pavky Korčagina, beznožky Meresjeva ti už neříkalo nic,  možná jsi i bony do Tuzexu pokoutně sháněl .... tak teď nebreč! Nebo breč, uleví se ti. Co ti také jiného zbývá: kolona fašistů jede doslova triumfálně zemí, proti se ukáže jen nějaký dement s plakátkem, kde z nějaké boty kape červená barva, či sexuálně zřejmě úchylný exhibicionista. To mají být ti bojovníci proti kolonám fašistů, Igore? Jen plač, tohle si bratr Rus nezaslouží! Vždyť nad "svými" Čechy i ten soudruh Putin pláče.....


Nepřihlášený uživatel

#1573 Dnešní den by se měl v budoucnu slavit jako významý: třeba Den komunistického debaklu

2015-03-30 16:50

Dnes mám svátek! Kdy vidím ty Putinoprdy, ty bolševické držky, jak se protáhly, nad tím dalším skvělým vítězstvím KSČM nad americkými imperialisty. Vždyť i na té vyžrané tlamě práskače Vojty Filipa se tím protažením ty jeho dnes už 3 laloky narovnaly! Už jim opravdu zbylo to úplně poslední: tvrdit, že ty desetitisíce mávají americkými vlajkami a tleskají NA PROTEST PROTI PRŮJEZDU !


Nepřihlášený uživatel

#1574 Re: Přijďte i Vy říci svoje "Wellcome US army"!

2015-03-30 20:15

#1542: - Přijďte i Vy říci svoje "Wellcome US army"! 

 Jsi na stránkách PODPORY prezidenta Zemana, tak bys mohl omezit to množství sprostých slov. Jdi si na stánky Kchárla, tam můžeš nadávat dle libosti.


Nepřihlášený uživatel

#1575 Re: Jsem zhnusen

2015-03-30 20:17

#1550: - Jsem zhnusen 

Máte bohužel pravdu. Přesně takto idiotsky se chováme už staletí.