podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1564 Proti kolonám fašistů

2015-03-29 17:02

Pravdoláskař přece řekl, že nejdříve zrušíme Varšavskou smlouvu a pak i NATO. Varšavská smlouva je dávno zrušena, ale NATO roste a sílí v rámci kapitalistického imperializmu.Do NATO jsme vstoupili a dneska máme zákeřně zaútočit na Rusko.USA a Británie  potřebují drancovat území a další suroviny. Jsme pouhá ubohá drancovaná kolonie, kam jsou zvaní levní cizí zahraniční dělníci. Úředními jazyky jsou angličtina a němčina, bez těch nedostaneš od koloniálních mocností práci. Nezávislý penězokaz Singer nám kurví naši vlastní měnu. Státní rozhlas a televize vytvářejí štvanice a cenzurují prezidenta republiky. Nevětší podnikatelé jsou bývalí komouši zejména v ODS. Je to hrůza.

Odpovědi

Lofi

#1565 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:05:56

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Ono to s tou proklamovanou phavdou a láskou nebylo až tak horké, už od počátku byla silně vyčpělá. pravda tady je, ale jen pro ty, co politicko korektně chválí tenhle fašistický systém, pro ostatní svoboda slova neplatí, to jsou totiž "extrémisti", jedno na jaké straně spektra, ale nechtějí prostě vyznávat tu naši jedinou správnou "demokracii" ..


Nepřihlášený uživatel

#1566 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:50:18

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Kašli na to, co řekl "pravdoláskař"! Ujasněte si tu hrůzu, co popisujete, nejprve mezi sebou, soudruzi, ať pracující člověk v tom nemá maglajz. Ty píšeš, že jsme ubohá drancovaná kolonie (na pokraji hladomoru - kromě bývalých komoušů v ODS, samozřejmě), zatímco soudruh Igor píše, že tu obyvatelstvo podlehlo nezřízenému konzumu (a žere a žere, až je vyžrané jako třeba čuník Vojta Falmer-Filip, kterému kapitalismus teda svědčí!). Tak jak je to vlastně, soudruzi? To že je třídní, leninský a jasný pohled komunisty na věc? TO JE HRŮZA!


Nepřihlášený uživatel

#1567 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 07:54:21

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 A proč ty se vlastně nenaučíš anglicky a německy, když máš tak dobrou hlavu? Zvládl jsi přece vědecký světový názor, dějiny KSČ i VKS(b), politickou ekonomi i ruštinu. Tak do toho!


Nepřihlášený uživatel

#1568 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 08:03:52

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Já se také divím, když vidím na tobě, soudruhu, kolik jsme tu měli před listopadem skvělých mozků, jak to že nedrancujeme MY prohnilou Británii a USA, kapitalistické země, odsouzené stejně skončit na smetišti dějin. Že jsme už dávno, ještě za socialismu, MY nekoupili tamní podniky a neukázali tamním pracujícím, jak skvělé je pracovat pro národní podniky a socialismus vůbec. Úředním jazykem tam mohla být, jako u nás, ruština. To mi teda vysvětli, když tu po komunistech zbylo takové bohatství: nezadlužený stát, obrovské finanční rezervy ve stokorunách s Klemou Gottwaldem, vyspělý průmysl na světové špici a hlavně ti lidé, mozky jako máš ty! Už soudruh Lenin přece říkal, že všechno je v kádrech - nebo kádrovácích ?- teď nevím přesně, ale na tom ostatně tak nezáleží. Podstatné je PROČ? Měli jsme na to, proč tedy? Neselhala náhodou Strana? Napiš o tom!


Nepřihlášený uživatel

#1569 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 08:19:21

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Máš pravdu, soudruhu, do útoku na Rusko chystá zákeřný Zeman, ve službách USA, poslat Hradní stráž! Ještě že máme takové, jako jsi ty, kteří, jako ti vepři boubelatí (Vojtěch Falmer-Filip a jeho parta) ZASE PLÁNY IMPERIALISMU zhatí!


Nepřihlášený uživatel

#1571 Re: Proti kolonám fašistů

2015-03-30 14:44:31

#1564: - Proti kolonám fašistů 

 Rozkradená zem, zničený veškerý průmysl, na polích řepka a solární panely, živočišná výroba nenávratně v trapu, mlíko se ze zoufalosti vylévá do polí, nedávná potravinová soěstačnost tutam, Němci sem vyváří odpad, Poláci jakbysmet a nazývaj to potravinama, z průmyslové země jen nesoběstačná kolonie západu, přibývá bezdomovců, exekuce frčí jedna za druhou, to všechno přinesl onen import demokracie, to všechno jsou výdobytky toho milovaného západu