podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1552 Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 12:26

#1548: Igor - Re: Wellcome to hell, US boys! 

 Jistě ne náhodou je hajzl, který se tu vydává pomalu za vynálezce národa Čechů s autorskými právy na vše české, za vlastence všech vlastenců, skoro za praotce Čecha, takové hovado, že si dá nick "IGOR". Víc blbe už psát nemusíš.... sám odhaluješ, jaký ĆECH vlastně jsi: "Čech" z Putinovy pr.ele. Zhebni i se smradlavými Rusáky!

(Chtěl jsem napsat název celý anglicky, ale cenzor či kdo  to tu hlídá je nějak vzdělaný: Druhá věta v angličtině je prý "zakázaná". Tož po česku!)

Odpovědi

Igor

#1555 Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 13:41:36

#1552: - Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 1. Žádný argument, jen samé nadávky a urážky, typický přihlouplý zastánce agresivní US politiky (co se nepodvolí našemu jedinému názoru, to za jásotu našich "spojenců" roztřískáme tomahawky), který si neumí ani pořádně obhájit svůj názor, hlavně že je na straně amíků, to je teď děsně cool.

2. Nepovažuji se za vlastence všech vlastenců, ale miluji svoji zemi, proto je mi do breku ze současného bídného stavu společnosti, že upadá morálka, vědomosti, dnes dostane titul na škole každý trouba, co opíše písemku z ipodu, ale v hlavě mají jenom počítačové hry, hrdiny reality šou, hulení apod., že je čím dál víc lidí zadlužených, kterým hrozí exekuce, bezdomovců, lidí závislých na antidepresivech, vzrůstá možství sebevražd, že takřka všechen průmysl v naší vlasti zkrachoval, zemědělci krachují jeden po druhým, kvůli náročnému konzumnímu životu si nemůžeme dovolit děti, protože bychom museli ukrajovat z našeho krajíce a my přece musíme konzumovat z plna hrdla, takže pomalu, ale jistě vymíráme, ale s tím si Brusel neláme hlavu, obratem nám sem naháže tisíce islámských imigrantů, kteří naší kulturou opovrhují a nikdy se nepřizpůsobí, jen sem natahají svoje zvyky, tradice, nemoci, bídu, ale jsme přece free, tak budeme multikulti. Ale to lidem tvýho ražení očividně vůbec nevadí, hlavně, že je na chlast, cigára, děvky, auťáky, žít ten svůj primitivní americkej sen, nehledět do budoucna, hlavně že jsem teď správně americkej a můžu jako blbeček mávat US vlajkou na konvoj, to proami tupcům stačí, aby si připadali jako mistři světa a patrioti non plus ultra, kteří pro naši zemi dělají kdo ví jakou službu.

3. Igor je jméno v českém kalendáři, na rozdíl od vašich oblíbených Jacků, Johnů, Jasonů, Amand a jiných hrdinů pitomých amerických seriálů, tak co máš za problém?

4. Asi ti nedochází nandrtálče, že svoji primitivní rusofobií jen dokazuješ nejen svůj úzký rozhled, ale hlavně ubohý intelekt a svým vulgárním projevem vystavuješ na odiv svoje zjevné mindráky.

5. Ani mě nepřekvapuje, že chceš psát anglicky, to teď frčí, hlavně opovrhovat vším českým, tahat sem ten pitomý anglosaský paskvil místo naší malebné češtiny, jako by nestačilo, že máme anglická slova na každém rohu, do západu udělaným kolaborantům je to pořád málo, nejraději by se stali dalším státem USA a vše české promptně nahradili anglickým, asi jim schází, že se tady nestřílí na univerzitách či co, ale hlavně druhé, kteří si této naší národnosti váží a nechtějí senchat kdekomu zaprodat, označovat za Putinovy kolaboranty. Dobře vám ty hlavy vymyli, jen tiše zítám. Myslím, že i sám Goebbels by záviděl. Stačilo pár vět a udělal jsem si názornou ukázku, jak vážně to s vlastenctvím myslíš.