podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Igor

#1555 Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 13:41

#1552: - Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 1. Žádný argument, jen samé nadávky a urážky, typický přihlouplý zastánce agresivní US politiky (co se nepodvolí našemu jedinému názoru, to za jásotu našich "spojenců" roztřískáme tomahawky), který si neumí ani pořádně obhájit svůj názor, hlavně že je na straně amíků, to je teď děsně cool.

2. Nepovažuji se za vlastence všech vlastenců, ale miluji svoji zemi, proto je mi do breku ze současného bídného stavu společnosti, že upadá morálka, vědomosti, dnes dostane titul na škole každý trouba, co opíše písemku z ipodu, ale v hlavě mají jenom počítačové hry, hrdiny reality šou, hulení apod., že je čím dál víc lidí zadlužených, kterým hrozí exekuce, bezdomovců, lidí závislých na antidepresivech, vzrůstá možství sebevražd, že takřka všechen průmysl v naší vlasti zkrachoval, zemědělci krachují jeden po druhým, kvůli náročnému konzumnímu životu si nemůžeme dovolit děti, protože bychom museli ukrajovat z našeho krajíce a my přece musíme konzumovat z plna hrdla, takže pomalu, ale jistě vymíráme, ale s tím si Brusel neláme hlavu, obratem nám sem naháže tisíce islámských imigrantů, kteří naší kulturou opovrhují a nikdy se nepřizpůsobí, jen sem natahají svoje zvyky, tradice, nemoci, bídu, ale jsme přece free, tak budeme multikulti. Ale to lidem tvýho ražení očividně vůbec nevadí, hlavně, že je na chlast, cigára, děvky, auťáky, žít ten svůj primitivní americkej sen, nehledět do budoucna, hlavně že jsem teď správně americkej a můžu jako blbeček mávat US vlajkou na konvoj, to proami tupcům stačí, aby si připadali jako mistři světa a patrioti non plus ultra, kteří pro naši zemi dělají kdo ví jakou službu.

3. Igor je jméno v českém kalendáři, na rozdíl od vašich oblíbených Jacků, Johnů, Jasonů, Amand a jiných hrdinů pitomých amerických seriálů, tak co máš za problém?

4. Asi ti nedochází nandrtálče, že svoji primitivní rusofobií jen dokazuješ nejen svůj úzký rozhled, ale hlavně ubohý intelekt a svým vulgárním projevem vystavuješ na odiv svoje zjevné mindráky.

5. Ani mě nepřekvapuje, že chceš psát anglicky, to teď frčí, hlavně opovrhovat vším českým, tahat sem ten pitomý anglosaský paskvil místo naší malebné češtiny, jako by nestačilo, že máme anglická slova na každém rohu, do západu udělaným kolaborantům je to pořád málo, nejraději by se stali dalším státem USA a vše české promptně nahradili anglickým, asi jim schází, že se tady nestřílí na univerzitách či co, ale hlavně druhé, kteří si této naší národnosti váží a nechtějí senchat kdekomu zaprodat, označovat za Putinovy kolaboranty. Dobře vám ty hlavy vymyli, jen tiše zítám. Myslím, že i sám Goebbels by záviděl. Stačilo pár vět a udělal jsem si názornou ukázku, jak vážně to s vlastenctvím myslíš.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1557 Re: Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 14:07:42

#1555: Igor - Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 Dyk ty bolševickej šašku akorát lžeš, jako když Rudý Právo tiskne. Pouhé lži a demagogická propaganda. Takže pozejtří!!!


Nepřihlášený uživatel

#1559 Re: Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!

2015-03-27 14:15:56

#1555: Igor - Re: Wellcome US boys! Do hajzlu s Rusáky!  

 Tím zastáncem agresívní US politiky, co je přihlouplý, protože se nepodvoluje TVÉMU názoru a dokonce napíše něco jiného, myslíš sebe. Tak to je správné, každý správný komunista začíná sebekritikou, to říkal už soudruh Lenin.

Jinak se vybreč, Igore. Asi jsi pro samé budování socialismu po boku SSSR neměl na pláč čas, tak se teď vybreč! Oni ty kurvy americký zadlužují lidi u nás, pak dělají samé exekuce, lidi aby žrali pod mostem jen antidepresiva - a hádej, kdo je vyrábí, ty antidepresiva, Igore! Zase ti zkurvení Američani. I na tom vydělají! Jen breč, léta jsi budoval, dosáhli jsme s naším průmyslem (teda pokud jsme ho na přání ruského bratra a poradce nepřevedli nezištně třeba do Mongolska) světové špičky ve všech oborech a ty kurvy Americký přijdou a že prý ty chcípající národní podniky, které vypadaly v roce 1989 jako špatně udržované technické muzeum, za babku koupí. Kurvy jedny. A ještě nám vnutí ten jejich konzum! A americká domovní důvěrnice tě kontroluje, jestli pravidelně chodíš do Kaufláče! Jako bychom neměli po ruském způsobu krásný život v socialistickém plánovaném hospodářství. To napětí, jestli, když stojíš na konci dlouhatánské fronty (to se jen semknul pracující lid za svou KSČ) na tebe zbyde. A pak ta radost, vybojoval jsem. Mám ho! Třeba hajzlpapír. To víš, není mávání jako mávání. Jak krásně jsi Igore uměl mávat na slavné 1. máje či VŘSR! A teď se to naučil kdejaký proamerický blbeček a chce také mávat! Dřív mávátko nevzal do pazoury a teď najednou chce amíkům mávat! Zabreč si!

Jinak ovšem vidím, Igore, že jsi asi věrný stoupenec pana prezidenta, vysoce vzdělaného encyklopedisty a přebíráš od něj jeho poznatky. Třeba o neandertálcích. Tu tě musím trošinku opravit. V socialistické škole tě pro samou výuku vědeckého světového názoru tohle asi neučili, ale neandertálci nebyli idioti, jak se domnívá pan Zeman a ty. Nebyli idioti a dovoluji si hádat, že mezi nimi ani nebyli žádní proruští neandertálci, praví neandertálští vlastenci typu Igor. Taková odrůda neandertálců nebyla a nemohla být. NEBYLI TOTIŽ (ti neandertálci) IDIOTI.