podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1651

2015-04-09 19:07

CHTEL  BYCH  APELOVAT  NA  ODPURCE  I  PRIZNIVCE  PREZIDENTA  ZEMANA ,  ABY  ZACHOVAVALI  PRAVIDLA  SLUSNE  VYMENY  NAZORU !

CHTEL  BYCH  POUZE  POZADAT  PRIZNIVCE  PREZIDENTA ,  ABY  SI  VYHLEDALI  JEHO  PROJEV  Z  8. 5. 1990  A  CELY  PROJEV  SI  VELMI  PECLIVE  PRECETLI !

CHTEL  BYCH ,  ABY  POROVNALI  JEHO  TEHDEJSI  NAZORY  A  VYJADROVANI  S  DNESNIMI !

CHTEL  BYCH  TOHO  ASI  MOC .  ALE  NAJDE  SE  NEKDO  ODVAZNY ,  KDO  ZAREAGUJE  A  VYSVETLI  MI  TO ?

ASI  BUDU  CEKAT  MARNE ,  OPET  ZAUJMETE  POZICI  " MRTVEHO  BROUKA " ,  ZE ????


Nepřihlášený uživatel

#1652 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-10 05:09

#1627: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Nemel nesmysly.....USA ma v CR velkou podporu,par rusofilu,komunistu to nijak neohrozuje.

Rozhodne velka averze je stale vuci Rusku,ani se tomu nelze divit. Ma tu ale dost aktivistu co delaji co mohou,aby vychylili jazycky vah vice na svou stranu....takze spise jsou to oni,kdo skodi.


Nepřihlášený uživatel

#1653 Re:

2015-04-10 05:10

#1630: -  

 Zeman a Kryl, no Tys tomu dal korunu...))))))


Nepřihlášený uživatel

#1654 Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-10 05:13

#1637: - Pobouřen přístupem USA 

 co silis...??? USA v zivote nam nic nediktovalo ty kasparku, vzpomen si na SSSR,to byla panecku dikatura....ze se nestydis kritizovat USA...jim muzes dekovat ze mas svobodu,za nazor te nikdo nezavre a mas se jako prase v zite...


Nepřihlášený uživatel

#1655 Re: Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-10 08:14

#1647: - Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA 

Aha, vidím že Ty jsi se už rozhodl.


Nepřihlášený uživatel

#1656 Re: Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-10 08:28

#1650: - Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA 

Jestliže můžou mít USA "práva" na druhém konci světa (a my se tváříme, že to tak je správně) a na základě toho válčit jak o život, tak může mít Rusko "práva" v blízkém zahraničí. A svým způsobem - proč ne třeba v Jižní Americe?

Až bude i "naše strana" dodržovat pravidla, nebude se rozšiřovat, budovat základny po stovkách tak se o tom můžeme pobavit. Zatím je to pitomost.

Dej si proti sobě počet válek v zahraničí které provedlo Rusko a USA třeba za posledních 10 či 20 let. Pak počet zavražděných lidí. Pak počet základen v zahraničí, které mají. Počet států nad kterými létají jejich drony a zabíjejí lidi cizích států bez ptaní. Pak počet zničených cizích, původně suverénních zemí. Pak se podívej, koho jsme v minulosti podporovali a dodávali jim zbraně i výcvik, BinLádin, Irák, Irán, tzv. "umírněná opozice v Sýrii - tedy na rovinu ISIL".

Podívej se, jak v USA jednají s Carnajevem. Jasně, je to vrah, ale je to taky čečenec a jen prováděl terorizmus, Když jiní čečenci tohle prováděl v Rusku, tak jsme je podporovali a byli to bojovníci za svobodu. Proč není v USA označován za bojovníka za svobodu? Vždyť jenom vyhazoval civilisty do vzduchu, jako jeho "kámoši" v Rusku.

Až mi tohle vysvětlíš, a nějak logicky a rozumně, ne jen svými nadávkami a urážkami, tak se můžeme bavit dál.


Nepřihlášený uživatel

#1657 Re: Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-10 08:32

#1654: - Re: Pobouřen přístupem USA 

No, když si to vzpomínám tak Ruská přání a příkazy jsme tehdy taky oficielně vítali a schvalovali. Ne USA se opravdu nestydím kritizovat, poté co rozmlátili několik států a zabili za posledních 10 let cca 2 miliony lidí... to je klidně kritizovat budu.  Taky je proč. Pokud ty ne, jsi jejich spoluprachatel. Jde o masové vraždy, víš?

Víš, když to civilista koupí do palice americkým nebo ruským nábojem, je to v obou případech vražda. Dokaž mi, že ne. Můžeš si představit, že se jedná o Tvoji hlavu, aby Ti to šlo lépe.


Nepřihlášený uživatel

#1658

2015-04-13 13:20

To je zajímavý že když dávaj na Nově serial odpoledne v 16:00 a tam ukazují a mluví o píchání a šukání a vymrdání tak to nikomu nevadí ale tady když řekl prezident o jedné pornografické skupině idiotských nán že jsou kurvy , tak to se může každej blb přetrhnout ho osočovat a přito mu nesahá ani po kotníky.


Nepřihlášený uživatel

#1659 Re:

2015-04-14 12:54

#1658: -  

 Rekni nam nazvy  takovych serialu .

Vyrazy , ktere jsi pouzil  ve  svem  prispevku ,  pouziva  pouze  ruda  chatra do ktere  patris,  a  nas  ozraly  prezident !!!

Az  mi  reknes , o jake  serialy se  jedna , tak me  presvedcis !

Tak sup , sup s chuti do toho !

Islám v ČR nechceme

#1660 Demonstrace proti islamizaci v Teplicích

2015-04-15 12:03

IVČRN a lokální divize IVČRN Teplice Vás zvou na demonstraci "Islám v ČR nechceme", tentokráte do Teplic, 18. dubna 2015 od 15:00 hodin na Náměstí Svobody.


Nepřihlášený uživatel

#1661

2015-04-16 12:02

Havlozrůda si v pekle mne ruce, pekelný oheň a síru dští na zbídačené Česko. Ještě totiž neřekla poslední slovo, dál spřádá plány, jak škodit. Pomocí Havloposkoků se snaží stále držet republiku v troskách, jak ji zanechala po svém řádění.


Nepřihlášený uživatel

#1662 Re:

2015-04-16 18:11

#1661: -  

 RUDY  PRIMITIVE .  O  JAKE  REPUBLICE  V  TROSKACH  MLUVIS ?

CO  TADY  BYLO  ZA  TOTACE ?  SVRAB  A NESTOVICE .  PRAZDNE  REGALY ,  NEDOSTATEK  KVALITNICH  LEKU ,  NA  ZAPOJENI  TELEFONU  SE  CEKALO  DESET  LET ,  CHYBEL  I  OBYCEJNY  HAJZLPAPIR !

VYJADRIT  JINY  NAZOR ,  NEZ  VYZNAVALI  SOUDRUZI ,  BYLA  OBJEDNAVKA  NA  PAR  ROKU  KRIMINALU !!!

40 ROKU  NAM  DIKTOVAL  KREML ,  CO  MAME  DELAT  A  CO  SI  MAME  MYSLET !

DNES  PLIVETE  NA  DEMOKRACII ,  ALE  SAMI  JSTE  SE  JI  NAUCILI  MISTRNE  VYUZIVAT !

PRI  NAKUPECH  VAM  PADA  ZBOZI ( O  KTEREM  SE  VAM  DRIV  ANI  NESNILO)  Z  VOZIKU !

MUZETE  SLINTAT  SVOJE  STVAVE  VYBLITKY ,  ANIZ  BY  VAM  ZA  TO  HROZIL  TREST .

TAK  ZAVRI  SVOJI  SPROSTOU  BOLSEVICKOU  HUBU !!!


Nepřihlášený uživatel

#1663

2015-04-17 11:26

Je až s podivem, že lidi nesere rozkradený stát. Klaus, Kalousek, Langer, Topolánek a jim podobní gauneři měli dávno obývat celu na Mírově! Miloš nazval nazval pravým jménem to, co se tady děje. Díky pane prezidente!


Nepřihlášený uživatel

#1664 Re:

2015-04-17 14:27

#1663: -  

 On vsechno nazyva "pravym" jmenem , podle jeho predstav !

Jeho tvrzeni jsou vsechna "pravdiva" .

Posledni perlou je jeho vyrok , jak vykoupali Kacenku u maturity otazkou o Bozene Nemcove . Autori maturitnich otazek dokazali , ze otazku , kterou uvedl , maturitni zkousky nikdy neobsahovaly !

Peroutkuv text , ve kterem mel chvalit Hitlera , take neexistuje !  Pouze falsifikat , ke kteremu se jeho autor , Dr. Ctveracek , priznal .  Tento text sfalsoval az v roce 1964  na objednavku pro  VUML , kde byl pouzivan jako skolici material !  Vse si muzes overit , bolsevicky demagogu .

A pablb  Ovcacek stale hleda a hleda , aby obhajil slova jednoho notorickeho alkoholika  !!!

Je suis Zeman

#1665 Pane prezidente Zemane, držím Vám palce!

2015-04-18 21:47

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřecnictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí. Pane prezidente Zemane, držím Vám palce ve Vašem postoji na straně spravedlnosti proti aktu bezpráví ze strany USA a EU vůči Rusku a Ukrajině. Naším nepřítelem totiž není Rusko, ale agresivní politika USA!

FuckOffHavel

#1666

2015-04-18 23:18

Mě nevadí, že se Zeman paktuje s Rusama, ale že ihned po nástupu do funkce vztyčil na hradě tu zasranou modrou vlajku a podepsal euroval!! EU je svinskej žalář národů. Pryč z ní, dokud to jde!


Nepřihlášený uživatel

#1667 Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2015-04-20 18:47

Petice Prezidente, odejděte namířená proti Miloši Zemanovi dorazila do Senátu. Autoři petice s 11 126 podpisy požadují, aby Senát nechal prošetřit činy prezidenta Miloše Zemana a zvážil ústavní žalobu na něj. Důvodem je proruská propaganda, kterou podle organizátora petice Michala Majznera prezident šíří.

Cituji: “Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodně podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele – putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců,“ píše se v textu petice. Signatáři petice po Senátu chtějí, aby prošetřil Zemanovy výroky týkající se Ukrajiny a ruské účasti na bojích na východě Ukrajiny nebo jeho projev na ostrově Rhodos, kde se vyslovil proti sankcím vůči Rusku.

Co k tomu říct? Především je třeba vyjádřit se k příčinám vzniku války na Ukrajině.

Všechno začalo protesty Ukrajinců na Majdanu na podzim 2013, kde Ukrajinci vyjadřovali svoji nespokojenost s vládou prezidenta Janukovyče. Dodejme, že západní politikové se střídali nejen na Majdanu, ale i v Kyjevě a tehdejší premiér Azarov dodává, že současný premiér Jaceňuk si pro instrukce chodil přímo na americké velvyslanectví: http://eurodenik.cz

Cituji: „Jednou v noci z ničeho nic obsadil náměstí v Kyjevě televizní tým. Nainstaloval světla a kamery. Kdo je poslal? To nikdo neví. Krátce poté se v jedné části hotelu Ukrajina seběhli většinou fanoušci Pravého sektoru a Dynama, vyzbrojeni ocelovými dráty a tyčkami a začali bít několik policistů. Více než 30 policistů bylo hospitalizováno s vážnými zraněními. V tomto bodě přišel na pomoc speciální útvar Berkut, aby zjistil, kdo byli provokatéři a kam utekli. Kameramani pilně zachytili obraz zlomených nosů a zakrvácených tváří a hrozivý obraz okamžitě vyslali do světa. Zcela zodpovědně mohu říci, že nikdo z vrcholového vedení Ukrajiny nedal souhlas k těmto opatřením. O incidentu jsme se dozvěděli následující ráno kolem 9. hodiny. Do oběda už jsem měl informace z ministerstva zdravotnictví, že mezi obětmi, které byly přijaty do nemocnice, bylo asi 40 lidí, z toho 2 byli studenti a zbytek byli nezaměstnaní ze západních regionů Ukrajiny. Bylo jasné, že máme co do činění s monstrózní provokací, jejíž cílem bylo ospravedlnit přechod z klidu do demonstračního režimu akčních spiklenců.

Měli jsme informace, že spiklenci připravují provokace proti členům anti-majdanu. Bylo nutné tyto dvě skupiny oddělit. V noci z 9. na 10. prosince 2013 se tím zabývaly bezpečnostní síly. Je třeba poznamenat, že to bylo první a poslední aktivní opatření na vymáhání práva.  Pak se zapojila americká ambasáda a s ní Biden (viceprezident Spojených států). Po hrozbách Bidena dal Janukovyč povel k zastavení operace bezpečnostních sil. Bylo jasné, že proces řídí Spojené státy. Lidé v zemí byli v rozpacích z nečinnosti vlády a nedostatku snahy k zajištění ústavního pořádku. V této době jsem byl s prezidentem v minimálním kontaktu. Z analýzy dostupných faktů mohu říct, že koordinace mezi opozicí a povstalci převzali vyšší úředníci na velvyslanectví USA v Ukrajině.

Organizátoři převratu svůj nátlak stupňovali a v únoru 2014 použili poslední možnost – střelbu policejních odstřelovačů a účastníků Majdanu. Navzdory tomu, že kulky byly vypáleny z budov kontrolovaných ozbrojenci, vina padla bez jakéhokoliv vyšetřování na Janukovyče. Klíčovou otázkou bylo: „Kdo z toho má prospěch?“ Nikdo to neřešil.“

Ještě je nutno dodat, že po střelbě do demonstrantů i zasahujících policistů, kteří navíc byli majdanskými výtržníky zapalováni, následovala dohoda Janukovyče za přítomnosti západních diplomatů o předčasných prezidentských volbách. Uplynulo několik hodin a místo této dohody byl Janukovyč násilně a nelegitimně svržený za potlesku západu, čímž západní politikové sami porušili to, co před chvílí garantovali.

Tímto násilným, nelegitimním převratem se dostali k moci pučisté reprezentovaní Jaceňukem, Turčinovem, Banderovci či Pravým sektorem, kteří okamžitě zahájili čistky proti Janukovyčovým příznivcům. O nátlaku vůči poslancům, kteří nechtěli pro nelegitimní juntu hlasovat, jsou záznamy i v našich médiích.

Místo jakýkoliv protestů západ toto bezpráví posvětil a svojí nečinností podpořil diskriminaci ruského obyvatelstva, kde to na východě Ukrajiny dopadlo až tak, že místní zastupitelé Luhanska a Doněcka vypověděli Kyjevským nelegitimním pučistům poslušnost a na základě referenda vyhlásili Doněckou a Luhanskou republiku. http://cz.sputniknews.com

Jak na to odpověděl Kyjev, všichni víme. Obyvatele Luhanska a Doněcka prohlásil za teroristy a poslal proti nim vojsko, aby tyto neposlušné obyvatele vyvraždil.

Jenže, jak západ, tak Kyjev se přepočítali, když sami Ukrajinci odmítali vraždit svoje spoluobčany, odmítali narukovat, dezertovali, nebojovali a tak veškerá tíha bojů byla na banderovských či nacistických radikálech, teroristech z Čečenska a amerických poradcích.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří hájili životy svoje, svých žen a dětí zvítězili. Zvítězili proto, že byli v morálním právu a bojovali proti agresorům vyslanými kyjevskými oligarchy a západními politiky. A co západ? Ten nejen, že je přímým spoluviníkem těchto masakrů, nejen, že pošlapal mezinárodní právo, nejen že v Kyjevě při oslavě I. výročí Majdanu pochodoval po boku válečných zločinců a nacistů, západ prostě porušil všechny demokratické principy, které doposud hlásal.

A o tom to je.

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřednictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí.


Nepřihlášený uživatel

#1668 Banderovci v akci: Násilníci na Ukrajině policistu zapřáhli za koně a uvláčeli k smrti

2015-04-21 19:45

Dvojice násilníků na Ukrajině po opileckém sporu připoutala policistu, který chtěl roztržku uklidnit, ke koňskému spřežení a uvláčela ho k smrti. V pondělí to oznámila policie ve Lvově, podle které již byli oba útočníci zadrženi. V případě uznání viny jim hrozí až 15 let ve vězení.

Incident se stal v sobotu pozdě večer v západoukrajinské obci Lopatyn, kde chtěl policista urovnat opileckou rvačku. Útočníci ho ale omráčili a připoutali ke koňskému spřežení.

 

Policistu, kterého zároveň bili kovovou tyčí, poté vláčeli asi 13 kilometrů, napsala agentura DPA. Tělo pak hodili do odvodňovacího kanálu.

Vít Kuranda

#1669

2015-04-21 19:49

zEmana je potřeba podporovat. On jak chlastá, sám se holt neudrží. Souhlas s peticí, podpořit. Ožralí důchodci by neměli padat hubou na zem.


Nepřihlášený uživatel

#1670 Re:

2015-04-22 18:50

#1669: Vít Kuranda -  

Svatá právda. Měl by tam místo něj bej kchníže, terej by jen chrápal a při vzbuzení by vykřikovál, jak to emerický hošové dělaj fšetcko správně a huj! A my fšeci si přeci přejeme být kanonen futer pro jecho jasnost kchnížete z Vochrápalky a pro jeho blahorodí válečnická prezident z jŮeSeJ kterej za ty války dostal i Nobelovu cenu míru.


Nepřihlášený uživatel

#1671 Zeman vyjadřuje mínění většiny našeho lidu

2015-04-23 19:47

Podíváme-li se do minulosti, již na samém počátku národního obrození naši předkové se cítili být nejen Čechy, ale i Slovany. V  těžkých dobách germanizační nadvlády Habsburků hledali oporu u slovanského Ruska. Na druhé straně podporovali úsilí Srbů, Chorvatů i dalších slovanských národů o rozvoj a sebeurčovací právo. Slovanské národy vždy cítily sounáležitost, jazykově si byly blízké. Disharmonicky však působila různá v průběhu dějin vzniklá nedorozumění i konflikty.

Jen si vzpomeňme na první světovou válku. Některé české jednotky hnaly do útoku proti Srbům. Jejich důstojníci, převážně němečtí, se nestačili divit, vojáci nestříleli, ale hnali se jako diví, aby se mohli prvním srbským vojákům vzdát. Ne jeden z nich pak jako dobrovolník vstoupil do srbské armády, aby bojoval proti Rakousko-Uhersku. Když některý takový voják upadl do rakouského zajetí, byl postaven před popravčí četu nebo pověšen, jako zrádce. Ale oni zrádci nebyli. Byli Čechy a zažili na vlastní kůži germanizační útlak. Náš národ měl právo na sebeurčení.

 

Na ruské frontě to bylo obdobné. Tam při první příležitosti přecházely celé české jednotky, i s některými důstojníky, aby se nejen vzdali, ale aby vstoupili do československých legií. Již při transportu na frontu se dalo tušit, že Češi nejsou oporami Rakousko-Uherska. Z vojenských vlaků byla slyšet i zpívaná slova: „Červený šátečku kolem se toč, kolem se toč! Jedeme na Rusa nevíme proč, nevíme proč!“

 

Jeden z důvodů, proč nevznikly v protektorátu vojenské jednotky, které by bojovaly po boku Němců, byla obava, že jakmile by mohly, přešly by na stranu Rusů. Ostatně tak se zachovali i Slováci poslaní na ruskou frontu. Vzdávali se nejen pravidelným ruským jednotkám, ale navazovali kontakty i s partyzány, podporovali je a vstupovali do jejich řad.

 

Slovanské cítění Čechů a Slováků bylo velmi silné. Po osvobození Československa dále vzrostlo. Kamenem úrazu se stal 21. srpen 1968. Ještě dodnes jsme jej nezapomněli. Přesto však pocity slovanské vzájemnost v našem národě převládají. Kdyby tomu bylo jinak, vzali by lidé při volbě prezidenta republiky alternativu představovanou K. Schwarzenbergem, který je zosobněním germánského a sudetomilského směru se silným protiruským podtextem. A samozřejmě i pochopením pro americké imperiální zájmy. A všichni víme, že s touto orientací se čeští voliči většinou neztotožnili.

 

Přes dosud citlivé vzpomínky na 21. srpen 1968, sám jsem s rodinou za několik dní poté odjel do Rakouska a žil po určitou dobu ve Vídni, smýšlíme česky i slovansky. Tato skutečnost je překážkou pro rusofobní politiku, která má z nás učinit nepřátele Ruska. A tak každý, kdo odmítá se podřídit nám vnuceným zahraničně politickým směrům, musí poznat na vlastní kůži, že se to nevyplácí. Musí dostat co proto, aby se zařadil. Ale hle, prezident Zeman chce uchovat naše vztahy k Rusku, pokud možná jen málo změněné. Novináři jej obviňují, že svými poměrně přátelskými vztahy k Rusku destabilizuje ČR v zájmu ruských interesů.

 

A to není pravda! ČR destabilizují ti, jejichž zahraničně-politickou orientaci shledali voliči lehkou, kdežto M. Zemanovi dali svůj hlas. Prezident v zásadě drží vůči Rusku svou linii, jíž voliči většinově podpořili. Na tom nic nezmění ani mobilizace protizemanovských sil, pravděpodobně organizovaných i Američany. Pár tisíc křiklounů nemůže měnit volební výsledky. Útoky proti Zemanovi však nejsou minulostí. Podlehne jim, a pokud ano, do jaké míry? Toť otázka! Myslím si, že Zeman je příliš svůj a zároveň náš, než aby otočil kormidlem, jak impérium požaduje.

 

V této konfliktní situaci mějme na paměti, že není naším posláním jen pasivně stát za Zemanem. Současně se s prezidentem musíme snažit, aby dialog mezi oběma stranami probíhal. Nedopusťme, aby příkopy mezi námi rostly, jednejme s maximálně dobrou vůlí, trpělivě a snažme se o dosažení oboustranně přijatelných kompromisů. Majdanské metody do republiky nepatří. Nesmí být prolita žádná krev! Cestou Ukrajiny nepůjdeme! Je krvavá, nedemokratická, imperiální a silně nahnědlá. Je nám cizí stejně tak, jako ti, kteří ji tak či onak podporují, včetně pana K. Schwarzenbega.

Vít Kuranda

#1672 Re: Re:

2015-04-23 20:16

#1670: - Re:  

 Další nedokojenec... Takových jako ty je celý zástup. Proč máš pocit, že co kritik zEmana, to podporovatel Švarcenberka? zEman je to naprosto nejhorší, co se Česku mohlo stát. Ale kdyby národ zvolil Švarcenberka, tak by ode mě dostával čočku úplně stejnou. Oba tihle pánové jsou katastrofa české politiky. Tak buď od té laskavosti, vyndej si hlavu z prdele a přestaň posuzovat svět a lidi černobíle. ...jsi-li toho schopen.


Nepřihlášený uživatel

#1673 Re: Re: Re:

2015-04-24 19:41

#1672: Vít Kuranda - Re: Re:  

Další nedokojenec......vyndej si hlavu z prdele a přestaň posuzovat svět a lidi černobíle. ...jsi-li toho schopen.

No, nevím sice jestli mám hlavu tam kde píšeš, ty jseš expert, ale tak nějak si pamatuju, že v posledním kole prezidentské volby se jednalo o tyhle dva pány - nějak se mi nezdá, že by byla moje vina, že jich tam nebylo třeba patnáct, já ten zákon nevytvořil. 

Krom toho, já netvrdím, že jen Zeman je extra super výhra, mám i k němu hodně výhrad (ale myslím si, že z nabídnuté možnosti je právě on tou nejlepší, právě proto že umí mít svůj názor. Ale nenutím Tě, aby jsi se mnou souhlasil. Stačí, když nebudeš - vůči mě - vulgární jen proto, že mám jiný názor na věc.)

A zdejší "dikuse" je vedena právě černobíle, tedy zapřisáhlými Zemavci versus Havloidi. To musíš vidět sám. Pokud nejsi slepý.

Ono za každou cenu podporovat USA v jejich válečném tažení světem není moc pěkná věc, když si uvědomíš, kolik už zabili lidí a kolik zemí zničili. Na to Rusko, myslím současné Rusko, ne CCCP, nemá ani náhodou. A z toho co se děje dnes může být skutečně 3. světová a pokud propukne, bude to i naše vina. 

Podívej se třeba na Kosovo (to bylo v režii USA) a Krym (Rusko). Kdo dopadl hůře? A

Jeden zdejší pořád vykřikuje "bijte rusáky"  (nejsi to ty? ;-)) A je mu zcela jedno, že to bude stát jen neštěstí a životy neviných lidí a pokud na tom někdo vydělá, budou to nějací bankéři v  pozadí a prohrajeme my všichni. Jak ti "rusáci" tak "usáci" a taky "EUáci" a v neposlední řadě "čehůni" tedy my. 

Nevím jak Vy ale já nežiju pro to, abych dopomohl vyhubení poloviny lidstva a při tom zabil nejen sebe ale i všechny, které mám rád, včetně mých dětí. 

Mika

#1674

2015-04-26 11:31

Volil jsem Schwarzenberga, protože Zeman mi svým dunivým samožerstvím, lidovým populismem i některými konkrétními názory politika byl vždy odporný, i lidsky - dokonce jsem přepínal program, když začal někde veledůežitě dunět. Dnes jsem ale za tohoto pretidenta rád, a kdyby to bylo normální, za svou volbu pro dacana, co stál proti němu, bych si dodatečně nafackoval. Většinovou volbu je třeba respektovat. Tentokrát ta většina měla štěstí a náhodou zvolila lepšího z toho, co bylo na výběr. 


Nepřihlášený uživatel

#1675 Pokrytectví české zahraniční politiky nezná hranic.

2015-04-27 20:13

Ruské „Kundí orgie“ vadí, procesy s disidenty ve Vietnamu ne..

Před pár měsíci zachvátilo českou zahraniční politiku rozhorlené běsnění. V ruském pravoslavném chrámu provedla feministická extremistická skupina „Pussy Riot“ své „protivládně sexuální“ vystoupení. Pohoršení věřící zavolali policii a vše nakonec skončilo u soudu. Česká zahraničně politická eskadra v čele s ministrem Schwarzengergem se předháněla v odsuzování „politického procesu“ v Rusku a oficiální česko-ruské vztahy poklesly na bod mrazu. Když ale nedávno vietnamský komunistický režim provedl brutální zátah na katolické disidenty a další nezávislé kritiky tamějšího totalitního režimu a připravil několik politických procesů, tak je najednou ticho po pěšině.   Jistě, v případě Pussy Riot se sice možná můžeme podivovat nad výší trestu. Jenže pravoslavný chrám není veřejná půda, ani ulice a pokud tam má někdo právo pronášet nějakou „kritiku“ kohokoliv a čehokoliv, tak maximálně zástupci „vlastníka“, tedy pravoslavní kněží… Také by se vám asi nelíbilo, kdyby někdo chodil dělat veřejná vystoupení do vaší ložnice a to bez vašeho dovolení…Ostatně bylo by zajímavé sledovat, co by kritici procesu s Pussy Riot dělali, kdyby se podobně trapný akt udál třeba v (moskevské/jeruzalémské/pražské ) synagoze…nebo nějaké mešitě…   V případě procesů ve Vietnamu je to ale jednoznačné. Jsou to docela obyčejné totalitární procesy s lidmi, kteří mají jiné (než oficiální) názory. Například minulý týden začal za přísných bezpečnostních opatření proces se 14 vietnamskými disidenty v provincii Nghe An. Většina z nich jsou katoličtí věřící a jsou obviněni z pokusu o svržení „lidové vlády“ (rozuměj komunistické diktatury). Všechny pravděpodobně čeká mnohaletý žalář. Ti nešťastníci se provinili pouze tím, že požadovali svobodu vyznání své víry a údajně udržovali styk s prodemokratickou exilovou stranou Viet Tan, která sídlí v Kalifornii v USA.   Nějak jsem si přitom nepovšimnul, že by se český min. zahraničí těch chudáků ve Vietnamu zastal alespoň slovem. Přitom jeho možnosti jsou značné. Česká republika mnoho let posílá do Vietnamu desítky milionů na tzv. rozvojovou pomoc. Máme tu skoro sto tisíc Vietnamců a mnoho z nich má úzké vazby na tamější komunistický režim. Česká vláda by tedy snadno mohla rozvojovou pomoc do Vietnamu zastavit (stejně nikomu nepomáhá a většinou se na místě rozkrade, jak to již u podobných „pomocí bývá“), mohla by demonstrativně vypovědět pár tisíc vietnamských přistěhovalců, kteří mají vazby na tamější režim (významně by se snížila zločinnost), mohla by vypovědět vietnamského velvyslance, pohrozit zavřením naší ambasády v Hanoi… Mohla by apelovat na solidaritu u ostatních zemí EU a pohrozit komunistické vládě v Hanoi sankcemi. Jenže se neděje vůbec nic….Ptám se proč?   Současná česká zah. politika je bohužel plně „bruselská“ a tedy plná nechutné politické korektnosti, s ní spojeným lhaním a pokrytectvím a navíc vysloveně protizápadní. To, co u bílých (křesťanů) v Rusku vadí, zůstává u spřátelených (asijských) vietnamských „soudruhů“ bez povšimnutí. Navíc se jistě evropští socialisté a naše „pravda láska“ radují, jak soudruzi ve Vietnamu potlačili „katolické protisocialistické rejdy“... Prý nechceme ohrozit vzájemným obchod,… jistě bude znít trapná výmluva, aby se nemusela přiznat pravda. (Jen pro informaci český export do Ruska je mnohonásobně větší než do Vietnamu a má rostoucí tendenci. Naopak český vývoz do Vietnamu je v porovnání s Ruskem de facto nevýznamný a stagnuje). Nic na tom nezmění nesmyslné bláboly pro vietnamských PRistů sdružených v tzv „Vietnamsko-české společnosti“, kteří bez uzardění stále slibují údajně skvělé obchodní příležitosti ve Vietnamu (které se nikdy nematerializují) a za to prý máme navýšit počty ekonomických přistěhovalců (Kteří nám tu pak jako „projev vděku a obohacení“ prodávají drogy, páchají další závažnou trestnou činnost a zneužívají sociální systém).   To celé jen ukazuje, že pokrytectví současné českého politického establishmentu presentované současným ministrem zahradničí Schwarzenbergem, který dělá zahraniční politiku pod praporem „pravdy a lásky“ a bruselské antizápadní zahraniční politiky. Který, prost jakýchkoli koncepcí a hodnot, se chová jako slon v porcelánu.   Co s tím? Nejprve se musíme zamyslet nad skutečně českou zahraniční politikou. Ta by měla primárně obhajovat české zájmy! Navíc si asi budeme muset konečně přiznat, že mimo Evropu, Rusko, USA nemá ČR žádné politické zájmy a zahraniční politika by mimo tyto klíčové země měla plně reflektovat české ekonomické zájmy. To ale současný politický establishment vůbec nechápe. Například nová ambasáda v Barmě bude mít údajně primárně politické cíle….což bude zcela v protikladu se zájmy českých firem, které by mohly aktivně participovat na obnově země. …Je proto nejvyšší čas tyhle mravní relativisty a diletanty poslat do politického důchodu! Začal bych tím, že nezvolíme p. Schwarzenberga presidentem naší země. Ostatně mít presidenta, který věčně svoji zemi pomlouvá, by byla opravdu ostuda…!   Pro pobavení: V Indonésii podali další nezvratný důkaz, že ten všechny kultury jsou „stejně kvalitní“. V provincii Aceh, kde vládne de facto islámské právo sharia, tamější vláda vydala nařízení, že ženy nesmí jezdit na motorce a sedět přitom „obkročmo“. Prý to evokuje hřích. To se týká i řidiček motorek. Sice mi není jasné, jak lze řídit motorku a sedět přitom bokem…dokonce se domnívám, že na to není odpověď ani v tom pochybném vele díle zvaném korán… No ale uznejte, není škoda, že podobné multikulturní obohacení nemáme i u nás….? Mimochodem strana Zelených by nám prý podobné obohacení ráda nadělila…dokonce si jako zahraničního „tajemníka“ jmenovala nějakou komickou muslimskou figurku…a je to tatáž strana, která p. Schwarzenberga dosadila do vrcholné politiky…