podporujeme prezidenta Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podporujeme prezidenta Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1676

2015-05-12 20:01

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu !!

Kuna

#1677 Re: Zeman má významné místo v dějinách zajištěné

2015-05-14 08:44

#1453: - Zeman má významné místo v dějinách zajištěné 

 Že vás baví vytahovat jen špínu, nikdo jiný schopný nezkorumpovaného uvažování a kdo nelezae američanům a dalším představitelům NATO do ...... tu není. Buďme rádi za Zemana. Především je to taky člověk a v 89 se štěrchalo klíčema za svobodu slova ne ? Když taková slova používá třeba Krauz ve svích pořadech lidi se smějí a je vše OK, když to řekne Zeman tak ho ponižují, je to tak jak je v našem státě zvykem, díky takovím lidem jako jste vy co jste psal tento příspěvek na který reaguji : dvojí metr ve státě !!! na lidi a politiky, jeden může vše druhý nesmí nic, jsem zvědav kdo bude po zemanovi a přivede nás do záhuby díky tomu že se bude bát říct co si myslí a bude dělat to co unie a nato budou chtít. 

Buďme rádi za Zemana a jeho slovní úlety nejsou podstatné v tom co dělá i když připouštím že má post na kterém je to nevhodné, ale je to milejší jak heslo jiných vládních úředníků kteří volí jen omáčky a neřeknou nic přímo, drží se hesla ,,Slibem nezarmoutíš´´ Přál bych si víc lidí jako je zeman, upřímných a slova s názvem který používá 90% lidí ( jenže někteří hrají na imič a jsou falešní) nejsou podstatná. hlavní jsou činy. 


Nepřihlášený uživatel

#1678

2015-05-22 08:23

PODPORUJI 111%

Nepřihlášený uživatel

#1679 Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-05-23 12:12

A najednou SPADLA KLEC !!!!

Co se u nás tají - USA vyhostiy Pussy Riot !!! Proč neřvou Havlovci společně s brécou Němcovou? President ty štětky nazval správně. Pussy Riot mají v Americe problém. Pussy Riot, poté co je přijali v Americe s takovou pompou (Madonna, Hillary Clinton), si usmyslely, že někoho vážně zajímá jejich názor a zúčastnily se akcí protestů ve Fergussonu, o čemž samy referovaly v sociálních sítích. Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N.Tolokonniková, M.Aljochina a P.Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly ods ouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele. Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Furgassonu a New Yorku.

Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané,vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, které mají špatnou pověst...

No prosím, dokud tyto "kundy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!! Kde jsou jejich čeští obhájci?


Nepřihlášený uživatel

#1680 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-25 05:47

....že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...


Nepřihlášený uživatel

#1681 Snad voliči Miloše Zemana přestanou číst propagandu nového cccp a snad z ní Zeman přestane citovat .

2015-05-25 05:49

 Je možné, že jsou to "oběti", jen těžko říci jestli vlastní ubohosti nebo ruské propagandy. Nejspíše v tom bude nějaká kombinace obojího, neboť jen ubožák nesebevědomý člověk podlehne ubohé ruské propagandě.

Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům..... 

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#1682 Ringo Čech je machr

2015-05-28 13:00


Nepřihlášený uživatel

#1683 Re: Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-05-31 20:03

#1679: - Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny! 

 Nic nového pod sluncem. Tahle pravdoláskařská žumpa si vždycky vybírá za svoje modly jen toho kdo se jim zrovna hodí, takže i takové šmudly zfetované mohou v našich médiích vykreslovat jako hrdinný disent proti tomu zlému Putinovi.


Nepřihlášený uživatel

#1684 Trpká balada májová

2015-05-31 21:10

Byl pozdní večer, poslední máj,

poslední máj, byl lásky čas.

Z kavárny zval ku válce hlas,

kde zradou zaváněl kraj.

O sankcích huhlal tichý kníže,

ožralý chemik lhal jak když tiskne.

svou lásku USA Vondra pěl,

protektor Schapiro noty rozdával.

Rusko hladké v křovích stinných

zvučelo teskně tajný bol

a NATO jej objímalo kol a kol.

A rosofobní žvásty jak ze světů jiných

z médií pletly lidem hlavy,

ti havlisti jsou snad zhulení z trávy.

 

Je pozdní večer, poslední máj

poslední máj, je lásky čas.

Kavárny zve ku válce hlas -

Na Zemana, na Putina, na Rusko!!!

Králík

#1685 Re: Trpká balada májová

2015-06-01 11:42

#1684: - Trpká balada májová 

 Tady je originál:

Byl pozdní večer, poslední máj,

poslední máj, byl lásky čas.

Z putyky zval k válce hlas,

kde zradou zaváněl kraj.

O sankcích huhlal ožralý zeman,

idiot pasáček lhal jak když tiskne.

svou lásku Putinu Vůdce pěl,

protektor Kiselev noty rozdával.

Rusko slizké v křovích temných

zvučelo teskně krvavý sen

že chce svět utiskovat svým zlem.

A rusofilní žvásty jak ze světů jiných

z médií pletly lidem hlavy,

ti rusáci jsou snad zhulení z trávy.

 

Je pozdní večer, poslední máj

poslední máj, je lásky čas.

Putyky zve k válce hlas -

Za Putina, za Zemana, za Rusko!


Nepřihlášený uživatel

#1686

2015-06-11 07:53

Zeman není žádný ideál, ale naprostá většina lidí ho volila jako menší zlo, nikoliv proto, že právě jeho chtěli. Nechtěli Schwarzenberga, poslušného poskoka západních elit a Kalouskova maskota, to byl důvod...!


Nepřihlášený uživatel

#1687 Re:

2015-06-15 18:45

#1686: -  

Jo, co vím mezi těmi, kdo ho volili, na tomhle je hodně pravdy.


Nepřihlášený uživatel

#1688

2015-07-02 09:17

Pane prezidente, stojím za Vašimi názory, jsem hrdý na to, že se nenecháte ovlivňovat názory medií, které jednostranně informují ve prospěch trendu, který nastavila USA. Vydržte prosím mediální štvanice a neodstupujte. Většina lidí po revoluci zapomněla, že v demokracii, jak říkal pan Werich, je nutné slyšet obě strany a názor si pak udělat sám. Slepě věří médiím. Děkuji, že lidem otevíráte oči.


Nepřihlášený uživatel

#1689 Re:

2015-07-09 00:38

#1688: -  

 Drz tu svoji drzou bolsevickou tlamu a Mistra Wericha si neber do svoji nevymachane rude drztky.

Prave takovi, jako jsi ty, mu zakazali umelecke pusobeni. Nesmel hrat, filmovat atd.

Dnes kazde komunisticko-zemanovske hovno cituje pana Wericha. Zalezte do nory, nebo Putinovi do prdele, at je tu konecne dychatelny vzduch.

 

Vodnik, ktery se usadil v rybniku Rendlicek na Vysocine se o vikendu divil:  " Ziju zde 328 roku, ale ozrale prase jsem tu az do dnesniho dne plavat nevidel " .


Nepřihlášený uživatel

#1690

2015-07-10 16:48

ZEMAN JE BLBEC !!!!


Nepřihlášený uživatel

#1691

2015-07-15 08:50

Vás bolševických podporovatelů tady ale je....


Nepřihlášený uživatel

#1692

2015-07-21 06:49

Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat  Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat  Zeman nemá na Hradě co pohledávat  Zeman nemá na Hradě co pohledávat Zeman nemá na Hradě co pohledávat


Nepřihlášený uživatel

#1693 Očitý svědek o havloidech:

2015-08-16 22:48

tolik lidských výkalů jsem ještě neviděl!


Nepřihlášený uživatel

#1694

2015-09-01 09:10

Pane prezidente podporuji vás. Ta zostuzující kampaň proti vám je nechutná. Držím vám palce.


Nepřihlášený uživatel

#1695 Re: Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny!

2015-09-01 09:28

#1679: - Pan prezident měl jako vždy pravdu: Pussy riot jsou jen opovrženíhodné špíny! 

Ty špíny z Pussy Riot jsou pro dekadentní Evropu dozajista morálním vzorem ctnosti, stejně jako ty mešuge feministky z Femen, cikánská nefachčenka, kosovská mafie, teplouši a tranďáci z gay pride či fousaté zpěvačky. Dneska je móda podporovat kdejakou havěť. Jak jejich rouhačský vystoupení v pravoslavným chrámě, tak jejich obscénní tanečky na hrobech padlých sovětských vojáků jsou trochu silné kafe. V Německu i jiných státech jsou odnětím svobody trestané osoby popírající oficiální výklad druhé světové války. Jestlipak by hvězdy světového showbyznysu a českého undergroundu sjednocené podporou Pussy Riot vystoupily na podporu neonacistické kapely, jež by byla souzena za to, že vtrhla do památníku Jad Vašem a vyřvávala: "Hospodine, vyžeň Netanjahua!" Také by šlo o útok na svobodu slova? Když někdo umístil do vchodu mešity ve francouzském Montaubanu dvě prasečí hlavy, starosta města a téměř celý francouzský tisk tento incident odsoudili jako blasfemický a žádají jeho přísné potrestání. Proč titíž lidé a jejich tamtamy volají po osvobození násilně jednajících anarchofeministek, ale protiislamistického "umělce" nechávají na holičkách? Nepředpokládám, že se mi dostane rozumné odpovědi.


Nepřihlášený uživatel

#1696 Re:

2015-09-06 18:25

#1: -  

 Ještě větší kravičáci!!


Nepřihlášený uživatel

#1697 Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!

2015-09-07 05:43

#25: - TO VÁS BY MĚLI SOUDIT! 

 Bohužel Kašuko, jsi jenom obyčejně hloupý trouba. Jinak nic.


Nepřihlášený uživatel

#1698 Vážím si pana prezidenta

2015-09-08 23:05

ing. Miloš Zeman je jediný politik, který nevede pseudohumanistické řeči a od začátku migrační krize v Evropě nazývá věci narozdíl od Sobotky, Zaorálka a spol. otevřeně pravým jménem a nebagatelizuje tuto nanejvýš závažnou situaci pro budoucnost nejen naší republiky, ale celé Evropy.

katka

#1699

2015-09-10 08:24

ano, podporuji prezidenta Zemana, že stojí na straně rozumných lidí a kope za náš národ a ne za cizí zájmy jak kolaboranti z kaváren


Nepřihlášený uživatel

#1700

2015-09-24 11:05

PODEPISUJI.OPRAVDU.