podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Vít Kuranda

#1672 Re: Re:

2015-04-23 20:16

#1670: - Re:  

 Další nedokojenec... Takových jako ty je celý zástup. Proč máš pocit, že co kritik zEmana, to podporovatel Švarcenberka? zEman je to naprosto nejhorší, co se Česku mohlo stát. Ale kdyby národ zvolil Švarcenberka, tak by ode mě dostával čočku úplně stejnou. Oba tihle pánové jsou katastrofa české politiky. Tak buď od té laskavosti, vyndej si hlavu z prdele a přestaň posuzovat svět a lidi černobíle. ...jsi-li toho schopen.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1673 Re: Re: Re:

2015-04-24 19:41:15

#1672: Vít Kuranda - Re: Re:  

Další nedokojenec......vyndej si hlavu z prdele a přestaň posuzovat svět a lidi černobíle. ...jsi-li toho schopen.

No, nevím sice jestli mám hlavu tam kde píšeš, ty jseš expert, ale tak nějak si pamatuju, že v posledním kole prezidentské volby se jednalo o tyhle dva pány - nějak se mi nezdá, že by byla moje vina, že jich tam nebylo třeba patnáct, já ten zákon nevytvořil. 

Krom toho, já netvrdím, že jen Zeman je extra super výhra, mám i k němu hodně výhrad (ale myslím si, že z nabídnuté možnosti je právě on tou nejlepší, právě proto že umí mít svůj názor. Ale nenutím Tě, aby jsi se mnou souhlasil. Stačí, když nebudeš - vůči mě - vulgární jen proto, že mám jiný názor na věc.)

A zdejší "dikuse" je vedena právě černobíle, tedy zapřisáhlými Zemavci versus Havloidi. To musíš vidět sám. Pokud nejsi slepý.

Ono za každou cenu podporovat USA v jejich válečném tažení světem není moc pěkná věc, když si uvědomíš, kolik už zabili lidí a kolik zemí zničili. Na to Rusko, myslím současné Rusko, ne CCCP, nemá ani náhodou. A z toho co se děje dnes může být skutečně 3. světová a pokud propukne, bude to i naše vina. 

Podívej se třeba na Kosovo (to bylo v režii USA) a Krym (Rusko). Kdo dopadl hůře? A

Jeden zdejší pořád vykřikuje "bijte rusáky"  (nejsi to ty? ;-)) A je mu zcela jedno, že to bude stát jen neštěstí a životy neviných lidí a pokud na tom někdo vydělá, budou to nějací bankéři v  pozadí a prohrajeme my všichni. Jak ti "rusáci" tak "usáci" a taky "EUáci" a v neposlední řadě "čehůni" tedy my. 

Nevím jak Vy ale já nežiju pro to, abych dopomohl vyhubení poloviny lidstva a při tom zabil nejen sebe ale i všechny, které mám rád, včetně mých dětí.