podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Lofi

#1611 Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 19:18

#1570: - Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Myslet především doporučuji tobě, protože kdybys trochu přemýšlel, došlo by ti, že zákeřnost spočívá právě v oné domnělé „svobodě“ Nikdo není tak beznadějně zotročený jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní. On ten předchozí režim nebyl o nic méně totalitní jako dnešní, jen nehalil prvky diktatury do tak rafinovaného hávu a k manipulaci v médiích používal přímou cenzuru. Naproti tomu tahle cool demokracie na to jde jinak. Dej lidem chléb a hry, to jim stačí, oni se naučí ten systém, co je zotročuje, milovat. Jaký je rozdíl v tom, když za bolševika vykořistovaní nesměli prezentovat své názory (pod hrozbou fyzického násilí) a dnes sice mohou, ale pouze tehdy, mají-li k tomu dostatečné finanční prostředky (kteréžto vlastní jen pár oligarchů nebo právě režim a jemu oddaní - ti, kterým vyhovuje). Výsledný efekt je v obou případech stejný a tím, že ten současný režim navozuje zdání svobody (když jednou za čas dovolí svým odpůrcům na malou chvíli vystoupit v médiích, která nás následně zasypou stonásobně vyšší propagandou těch majetných), je ještě rafinovanější. Jak prosté, že? Ale to by chtělo skutečně myslet a ne si na to jen hrát, že primitivní proamerický hlupáčku, co si myslí, jak polkl všechnu moudrost světa?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1612 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-04 19:58:49

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Za komancu si nikdo nedovolil kritizovat cokoliv, pokud se nechtel dostat "do chladku "  !

Jake financni prostredky musis vynalozit, aby jsi zde mohl  prezentovat svoje nazory ???

Jsi pouhy KOMUNISTICKY  BLB ,  ktery si nevazi toho, ze zde muze beztrestne slintat svoje bolsevicke blaboly !!!

Diskutovat s takovym debilem je ztrata casu !!!


Nepřihlášený uživatel

#1616 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 13:22:13

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 Bohužel to tak taky vidím. Sice je tady jakási iluze svobody, ale stejně jsme díky EU jen protektorátem Německa a díky NATO vazalem USA, která ukáže prstem, koho máme nenávidět a my se můžeme přetrhnout. Napřed to byl Husajn, pak Assad, teď Putin. Co bychom dělali, kdyby nám soudruzi z Bílýho domu nediktovali, kdo je náš přítel a kdo je ten zlý. Ještě že ty moudré chlapíky máme. Dřív jsme poslouchali diktát Moskvy, teď jsme obětí sebezničující politiky Bruselu a baziliščího spojence USA.


Nepřihlášený uživatel

#1618 Re: Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů

2015-04-05 15:04:53

#1611: Lofi - Re: Re: Re: Proti kolonám fašistů 

 No, podle internetu je vidět, že Rusoprdi, komunistický šmejd a podobní si internetové připojení zaplatit věru mohou. Finanční prostředky tedy nechybí. Mají i Haló noviny (mohou si počíst tisk). Mají desítky serverů. Co bys ještě chtěl, protiamerický štváči? Já vím: StB, zakázat nevhodný tisk, cenzuru.... to by byl zase netotalitní "systém" co? Úplně stejný jako dneska.....