Petice za odstoupení Vojtěcha Filipa z vedení KSČM

Quoted post

FERRIS

#11

2015-08-25 14:03

Měl by jste svoje tvrzení prokázat pane Beneš. Podle Vašeho chování nesoudím, že by jste lezl vedení ÚV KSČM do zadku, protože Vy už jste tam vlezl celej!!!

Nejdříve KSČM vyzývá k občanské neposlušnosti, a potom se na ty občany zřejmě vykašle - a někteří jako pan Beneš pak řeknou, že si za to mohou sami. 

Vláda si odhlasovala šílenou důchodovou reformu

KSČM dělat, odpověděl: »Naším úkolem je nyní vysvětlovat občanům, co je čeká, a vyzývat je k občanské neposlušnosti«.

Z 18. zasedání ÚV KSČM ze dne 23.3.2012 - "Vyzýváme vládu – respektujte nedůvěru občanů a odejděte!!

S pozdravem

Pavel Herman, občanský aktivista

Odpovědi

Jan Beneš

#14 Re:

2015-08-26 18:56:17

#11: FERRIS -  

  Pane Hermane, nikoliv vážený. Nevím co bych měl prokazovat. To, že užíváte nezkolaudovanou nemovitost jste mi tvrdil vy sám. Takže buď jste lhal a je to celé vykonstruované za účelem poškodit KSČM a nebo je to pravda a pak jste porušil zákon, tedy dokázáno jest. Laskavě si tedy napřed ujasněte jestli zkolaudováno máte, či nikoliv.

Občanská neposlušnost je legitimní forma politického protestu. Mě tedy uniká s čím vyjadřujete nesouhlas užíváním nezkolaudované nemovitosti, ale to už s vámi nemám ani sílu, ani náladu řešit. Nicméně věste, že k občanské neposlušnosti patří také ochota přijmout za ni sankce a ta vám zdá se chybí, čili mě to vrací k předešlému, že to je prachsprosté porušení zákona a za to vás nikdo soudný litovat nebude. Takže se připojuji k radě svého stranického kolegy z Hradce Králové, konečně už jsem vám to řekl na facebooku, chcete-li ve své situaci opravdu pomoci navštivte psychiatra. A cestou možná ještě nějaký kurz slušného chování…