PETICE ministryni školství ZASTAVTE DEVASTACI SPORTOVNÍCH KLUBŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re:

2015-10-03 07:05

#7: - Re: Re:  

 Zdravím Vás a jestli jsem správně pochopil, tak mne oslovujete. Pokusím se velmi stručně.

Nejprve k sobě. Ano jsem dobrovolným předsedou, zdůrazňuji, dobrovolným předsedou Krajského ČUS v ÚK, ale nejsem oním placeným sekretářem (sekretář je placený), neřídím tedy referenty OS ČUS, ty řídí krajský sekretář, atd.

Těší mne Vaše odbornost a podrobná znalost podmínek a legislativy, ale finálně jesem nepochopil kam přesně míříte. Jestli ve svém obsáhlém a odborně erudovaném materiálu říkáte, že modely jsou na stole, ale že nefungují, protože si je svazy a zejména ČOV v několika krocích společně překlopí tam, kam chtějí a TJ/SK finálně nedostanou nic, TAK OBA ŘÍKÁME TO SAMÉ.

Zjednodušeně řeknu toto. V TJ/SK pečujeme o mládež ve volném čase, vytváříme podmínky pro širokou veřejnost k pohybovým aktivitám = provádíme SLUŽBU PRO STÁT a za služby se má platit. Mne a mým kolegům jde o:

1. O přesnně definovaný objem financí, které budou určeny dle JEDNODUCHÉHO klíče pro TJ/SK

2. O jednoduchý, transparentní a jednoduše kontrolovatelný model přidělování, distribuce a konrtoly finančních prostředků na činnost TJ/SK.

Zdeněk Kubec

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re: Re: Re:

2015-10-07 16:45:34

#8: - Re: Re: Re:  

 Ano, pochoil jste správně, že Vás oslovuji. Mi je celkem šumafuk, zda vykonáváte svoji funkci předsedy krajské organizace ÚK ČUS dobrovolně, či za úplatu. Dle, Stanov ČUS jsou KO ČUS pobobočnými spolky a tam je uvedeno kdo koho řídí ( myslím tím VV ČUS). Krajské Referenty řídí p. Hájek a p.  Holub , pokud se pletu omlouvám se. Mým erudovaným  a odborným článkem jsem měl na mysli , pouze jediné, že TJ/SK je naprosto jedno zda tři roky proklamované  scházející finanční prostředky dostanou ze sportovních svazů, ČOV anebo  střešních organizací, hlavně ať se k nim skutečně dostanou. Ta petice je  přinejmenším velmi nešťastná a domnívám se, že se pod ní nemohl podepsat ani pan Hájek. Jsem přesvědčený, že "devastaci sportu" určitě nezastaví a že jste si nasypali popel na hlavu.