Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#49 RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-14 12:47

ŘIKA SI MESIAŠ ALE MICHAELA PRIVOLAT NEUMI NECHOD TE TAM KDE SOU TY CO CHODI PO ZEMI PRAVY MESIAS NEBUDE NA ZEMI PRIJDE V NEBESACH-Video - Falešný Mesiáš z Ruska

Co nám říká Bible o takovýchto hnutích, mesiáších ?

Lukáš 17,23-24 - Když vám tehdy řeknou: ‚Je tu,‘ anebo: ‚Je tam,‘ nikam nechoďte a za nikým se nežeňte. Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

Lukáš 21,8 - „Dávejte pozor, abyste se nenechali svést,“ odpověděl. „Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš!‘ a ‚Přišel čas!‘ Nechoďte za nimi.

Matouš 24,4-5 - Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé.

Matouš 24,23-28 - Kdyby vám tehdy někdo řekl: ‚Hle, Mesiáš je tu!‘ anebo: ‚Tady je!‘ nevěřte. Povstanou totiž falešní mesiášové a falešní proroci a budou dělat veliké divy a zázraky, takže by svedli (kdyby to bylo možné) i vyvolené. Hle, řekl jsem vám to předem. Řeknou-li vám: ‚Pohleďte, je na poušti!‘ nevycházejte; anebo: ‚Hle, je na tajném místě,‘ nevěřte.

Jak bude tedy vypadat opravdový příchod Pána Ježíše Krista?

Matouš 24,27 - Příchod Syna člověka nastane jako blesk – rozzáří oblohu od východu až na západ.

Matouš 24,30-31 - Tehdy se na nebi objeví znamení Syna člověka a tehdy budou všechna pokolení země kvílet a spatří Syna člověka přicházet na nebeských oblacích s velikou slávou a mocí. A on pošle své anděly s hlasitou polnicí a ti shromáždí jeho vyvolené ze čtyř světových stran, od jednoho konce nebe až po druhý.

Marek 13,26 - Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblacích s velikou mocí a slávou.

Lukáš  17,24 - Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

1. Tesalonickým 4,16-18 - Ozve se burcující povel, hlas archanděla a Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe a tehdy jako první vstanou mrtví v Kristu. My živí budeme spolu s nimi uchváceni do oblak vstříc Pánu; potom už budeme s Pánem navždycky. Povzbuzujte se navzájem těmito slovy.

Zjevení 1,7 - Hle, přichází s oblaky a spatří ho každé oko, i ti, kdo jej probodli. Všechna pokolení země se pro něj rozpláčí. Ano, amen.

Odpovědi

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#50 Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-16 09:16:08

#49: - RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!! 

Zkusím znovu v dobrém vysvětlit, že opravdový  příchod Pána Ježíše Krista už  začal. Děje se tak, že přichází jako Slovo Boží, totiž naplňováním posledních čárek a teček v Bibli. Ježíš Kristus je taky viditelně už přítomen ve  Svých lidech na zemi, co se mají navzájem rádi, mají rádi pravdu a pomáhají si v dobrém. Odhaduju to u nás na množství obyčejných Moraváků  nebo Čechů, o náboženských firmách nemluvím, to je většinou to falešné nebe, co má zaniknout, a z těch firem je třeba utíkat, a z Babylonu, kde říkají lži pravda a zlu dobro.

Boží Slovo je Pravda, a pod oblaky textu je ukryta nekonečná Pravda duchovní, vždyť Bůh je Duch  a On Je to Slovo.

Matouš24.17 tedy říká, že v čase Jeho příchodu  bude vše jasné, tedy skutečný význam Slov v Bibli pro rozlišení Pravdy od lži. Nebo jinak, lež na zemi, na "západě", bude naprosto nahá ve srovnání se Slovem, Východem.

Matouš24,30-31   říká prostě, že se budou naplňovat Slova Bible, a Jeho vyvolení budou shromážděni. To shromáždění už probíhá, lidem se Ježíš Kristus zjevuje, pokud On chce, a oni o to vědomě stojí. jenom to asi většina lidí určitě ještě neví, že Bůh je, a to, že jsou dobrosrdeční, mají od Něho. Každý se narodí do tmy.  Klepejte a bude vám otevřeno. Se mnou Ježíš Kristus mluvil a vím, že o sobě ani neexistuju, tak ze mě mluví On.

Marek13:26 tady opět říká, že Slovo se bude přesně naplňovat ke Slávě Ježíše Krista

Lukáš 17,24 ano, toto je opět o naplňování Slova a zjevení skutečné Pravdy

1. Tesalonickým 4,16-18 Kdo je to člověk mrtvý v Kristu? Dělá skutky Kristovy, a ještě to neví, tady na zemi je to jenom zkouška, Realita je Kristus.  Pravda a Dobro, Život o Sobě. Toto má každý člověk jako dar od Boha, pokud si v životě vybírá dobro, třeba i nevědomě, podle "svého svědomí". . No a co znamená být uchvácen do oblak? Jistě se situace bude vyvíjet podle Slov v Bibli. Na zemi zůstanou jenom živí v Kristu. Zdánlivě živí už tady nebudou. S Kristem zůstanou jenom živí lidé, ať už v těle fyzickém nebo v podobném, ale věčném, duchovním. A bude dobře.

Zjevení 1:7 Ano, dochází k naplňování textů Bible, dejte pozor, abyste Pána Ježíše Krista neprobodli, jako ten žoldnéř, přestaťe jednat zle, naučte se jednat dobře. Pravda je člověku jenom půjčena, když bude podle ní jednat, bude mu ponechána, dostal ji do krve, pokud ne, a nikdy nikomu nepomohl, nemá víru ale jenom zdání víry.

 

Amen