MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72379 Zemana nenapadlo nic světaborného

2016-01-29 09:24

#72377: Zeman má pravdu! -  

 To snad dojde každému, kdo trochu uvažuje. Co očekávali ?

Plné lodě samotných chlapů dvacet, třicet let , v plné síle, kteří jsou zvyklí si vzít to, co jim zlíbí. 

Milý pane, tohle opravdu nenapadlo jenom soudruha Zemana, ale i dalších X lidí, kterým to aspoň trošičku myslí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72380 Re: Re: Důležité je vcelku i to, jestli se to vůbec událo....

2016-01-29 09:32:06

#72379: - Re:  

 ....pak je také velmi důležíté, jestli kriminalita tohoto druhu vybočuje z "obvyklého rámce" (nijak to samozřejmě neschvaluji) v takových či podobných situacích a tedy jestli, pokud se to vůbec stalo, není taková věc zneužita propagandou. 

Velmi se obávám, že kolem uprchlické "krize" obecně propaganda přímo bují. Např. není zdůrazněno, že spojené státy mají na území 12 mil. lidí bez zelené karty a tedy možnosti získat legálním způsobem zaměstnání. Není také zdůrazňován poměr počtu přichozích standardně do Evropy - 500 000/rok bez "krize" a 1 mil. "v krizi". 

Není zdůrazňováno, že se úplně nepodařilo zjistit zpravodajských službám EU, jak je celá věc organizována a kým a zdali na věci např. Turecko spolupracuje. 

Není také medializováno, jak o celé věci a jak často jedná Evropská rada a Rady ministrů, EP a následně jak je úkolována úřednická struktura EU tedy EK. 

Tedy to co "napadá" dle vás alespoń trošku myslících lidí, může být velmi dobře pod vlivem propagandy a to jak jsem výše udělal seznam, pro ruské trollí propagandy. Tedy pak je otázka, jestli člověk pod vlivem rusko trollí propagandy je ještě "trošku myslíci" nebo naopak člověk nemyslící, který lháři Zemanovi věří jeho lži.