MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#72376 Re: OMYL Z HRADU

2016-01-29 09:02

#72374: - OMYL Z HRADU 

 Přestože jsem si vědom, že to nezní úplně uvěřitelně, důvodem je, obávám se, že Rusko chce ovlivňovat dění v této zemi a proto si na Hrad dopravili ruské trolli Klause i Zemana. Dokládá to např. i přebujelost ruské ambasády na našem území a především to dokládá současné jednání Klause a Zemana. 

Zeman má pravdu!

#72377

2016-01-29 09:13

Uprchlíci opět řádili ve Švédsku. Po vraždě mladé dobrovolnice šlo znovu o život


Nepřihlášený uživatel

#72378 Re: Kdy se udál zázrak, že by lhář měl pravdu?

2016-01-29 09:21

#72377: Zeman má pravdu! -  

 ................

Podle vašich příspěvků se dá tvořit seznam rusko trollích serverů v ČR, stačí zadat do googlu a seznam je na světě :-) Snad by tedy mohlo trošku chytřejší čtenáře vašich příspěvků zarazit, proč tyto anonymní servery takovou zprávu zveřejňují či tvoří. Důvodem např. může být to, že chtějí dodat zprávě důvěryhodnost. Zarážející je, ovšem proč to dělá automat, který zprávy prostě z jednoho trollího servru rozšíří na všechny ostatní :-). 

 

 Možné je ledacos. Proč ovšem na Idnes píší lidé skuteční se skutečnými jmény, reálně existující a proč nic takového neexistuje na aeronetu? Je to takové celé nějaké podivné s tou ruskou propagandou. Objevují se v ní příjmení lidí, jinak s morální i odborným kreditem, ale jedná se buď o smyšlená jména nebo parazitování na jménech známých. Servery jsou zakládány mnohdy s příponou org a názvem, který má apriori evokovat cosi mravného, kulturní - např. parlamentní listy, které nejsou ničím jiným než rusko trollí propagandou. 

Pravdivost informace poměřujeme kritickým myšlením, principy které známe a které se dodržují, to co je v souladu se zákony, neboť na těch jsme se dohodli, že jsou pravdou, v souladu se smlouvami neboť tam jsme se dohodli, že jsou pravdou. V matematice se pravda pro mnohé jeví jako jednodušší, neboť se zatím jeví, že tento model světa musí vždy v dalším vývoji splnit vše z principů v minulosti zavedených tedy např. že 1+1 jsou dva a platí např. i věta reziduová, která byla dokázána.  Vzdělání máme od toho, abychom rozlišili pravděpodobné od nepravděpodobného, např. jestli kilo peří bude padat stejně rychle jako kilo železa.

Stejně tak se rozhodujeme (pro některé, např. 20 % občanů věřících lháři Zemanovi, "bychom" se měli rozhodovat) o zprávách v novinách a o zdrojích zpráv, jestli vůbec z novin jsou nebo jsou "názorem" bez autora, autorizace, bez odpovědnosti, atd.

 Např. zkušenost s totalitou je zkušenost taková, že lze věřit, že Asadův režim skutečně nafocené mrtvé lidi povraždil, není to bohužel v totalitních režimech bohužel nic neobvyklého (rudí khmérové, gulagy, koncentrační tábory Rusů, Němců, Čechů, či Čechoslováků či nedávno v bývalé Jugoslávii nebo Severní Korei). U novin se rozhodujeme, jak moc budeme zprávám důvěřovat např. také podle toho kdo je vlastní (u aeronetu asi nikdo :-)), zdali se jedná o noviny, tedy poskytující zprávy a tedy zdali se tento zdroj informace je ochoten vystavit postihu, pokud jsou zprávy nepravdivé (rozhodu je soud např. i podle toho, jestli při získání zprávy a jejím ověření, byly spleněny dopředu daná novinami, jak bude zprávy ověřovat) nebo je to "server" který uveřejňuje "názory" a tedy se apriori vzdává jakékoliv odpovědnost za lži tam uveřejněné - parlamentní listy, aeronet, blisty, svetlokolemnas, atd. atd. atd. 

Také je velmi důležitý zdroj informace, jaká je pravděpodobnost, že tento zdroj bude mít informaci pravdivou či je dokonce autoritou pro pravdivost informace - např. ministerstvo, které tvoří zákon, je min. na počátku jedinou autoritou, která může sporné věci v návrzích rozhodovat. Mimochodem demokracie tyto věci kodifikují a tedy tím planí článek Ústavy, že "státní moc lze uplatnit je podle zákona" tedy mimo jiné "uditovatelně" ověřitelně za všech okolností "stejně" - jen podle zákona. 

Proč je např. velmi obtížně věřit "informacím" z Ruska? Protože je to země, kde dochází k vraždění opozičních politiků a novinářů. Její hlavní představitel je komunista a KGBák, neboť "možné je opravdu vše", ale pravdomluvný komunistický KGBák je naprostý nesmysl, na tom se dokážu shodnout snad i se superdebilem.  

Zprávy z Ruska je tedy potřeba brát s obrovskou rezervou. Toto podporuje i zkušenost s Rusy, neboť ti dodnes nejsou schopni a to dokonce v banální rovině pracovních vztahů a kooperace na projektech naprosto apolitických, dodržet dohody či požadavky toho, kdo jim za práci platí a tím např. dodržet stabilní kvalitu dodávek a termíny.

Podporuje to i zkušenost s informováním v totalitách, jak jsem to zažívali zde do listopadu 1989. 

 Mohu o tom mluvit, neboť podobný stav, kdy jsem si "mysleli" (moc jsme tehdy bohužel nemysleli), že to na "západě" dělají "úplně blbě" a my si to "uděláme po svém lépe a ještě to dokonce vnutíme tomu kdo nám za práci platí", panoval na počátku devadesátých letech zde a v totalitě jsem bohužel byl nucen komunisty žít. 


Nepřihlášený uživatel

#72379 Zemana nenapadlo nic světaborného

2016-01-29 09:24

#72377: Zeman má pravdu! -  

 To snad dojde každému, kdo trochu uvažuje. Co očekávali ?

Plné lodě samotných chlapů dvacet, třicet let , v plné síle, kteří jsou zvyklí si vzít to, co jim zlíbí. 

Milý pane, tohle opravdu nenapadlo jenom soudruha Zemana, ale i dalších X lidí, kterým to aspoň trošičku myslí.


Nepřihlášený uživatel

#72380 Re: Re: Důležité je vcelku i to, jestli se to vůbec událo....

2016-01-29 09:32

#72379: - Re:  

 ....pak je také velmi důležíté, jestli kriminalita tohoto druhu vybočuje z "obvyklého rámce" (nijak to samozřejmě neschvaluji) v takových či podobných situacích a tedy jestli, pokud se to vůbec stalo, není taková věc zneužita propagandou. 

Velmi se obávám, že kolem uprchlické "krize" obecně propaganda přímo bují. Např. není zdůrazněno, že spojené státy mají na území 12 mil. lidí bez zelené karty a tedy možnosti získat legálním způsobem zaměstnání. Není také zdůrazňován poměr počtu přichozích standardně do Evropy - 500 000/rok bez "krize" a 1 mil. "v krizi". 

Není zdůrazňováno, že se úplně nepodařilo zjistit zpravodajských službám EU, jak je celá věc organizována a kým a zdali na věci např. Turecko spolupracuje. 

Není také medializováno, jak o celé věci a jak často jedná Evropská rada a Rady ministrů, EP a následně jak je úkolována úřednická struktura EU tedy EK. 

Tedy to co "napadá" dle vás alespoń trošku myslících lidí, může být velmi dobře pod vlivem propagandy a to jak jsem výše udělal seznam, pro ruské trollí propagandy. Tedy pak je otázka, jestli člověk pod vlivem rusko trollí propagandy je ještě "trošku myslíci" nebo naopak člověk nemyslící, který lháři Zemanovi věří jeho lži. 


Nepřihlášený uživatel

#72381 Miloš Zeman nestoudně lhal i privatizaci MUS v době volební kampaně a nakonec možná vždy.....

2016-01-29 09:47

 Nikoliv Miloše Zeman řekl, že privatizaci dělala Tošovského vláda. Nic takového není pravda a dokonce i kdyby to bylo tak, jak nyní vykládáte, tedy že privatizaci "připravovala" Tošovského vláda, nic a nikdo Zemanovi nemohl zabrátnít v tom, aby tuto zlodějinu nedokončil, tedy privatizace nezrealizoval - na usnesení vlády dokonce nepotřebuje ani souhlas parlamentu. Tošovského vláda vládla od 2 ledna do 17.července 1998, privatizaci Zeman podepsal v srpnu 1999!!!!!!!!, tedy rok potom, co Tošovský odešel. To je Zeman snad idiot? 

Doslova říká, "měl byste vědět, že Mosteckou uhelnou privatizovala vláda Josefa Tošovského". 

Co tam máte dál vy nebetyčný blbe, který věří lžím komunistického idiota Miloše Zemana?


Nepřihlášený uživatel

#72382 Randorf tedy skutečně spravoval či chtěl vybílit účet Jakuninovi nebo jinému ruskému oligarchovi....

2016-01-29 09:51

....který aktuálně nemůže s penězi v Evropě nakládat? Důležité je tedy, kdo nyní dědí a jak tedy bude "ochoten spolupracovat".  

Policie má u smrti Ransdorfa podezření na trestný čin

 


Nepřihlášený uživatel

#72383 Re: Randorf tedy skutečně spravoval či chtěl vybílit účet Jakuninovi nebo jinému ruskému oligarchovi

2016-01-29 10:14

#72382: - Randorf tedy skutečně spravoval či chtěl vybílit účet Jakuninovi nebo jinému ruskému oligarchovi.... 

 Bolševika trefil šlak...,co na tom chtějí vyšetřit?Možná se rodina domnívala, že komunisti jsou "nesmrtelní".


Nepřihlášený uživatel

#72384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zem

2016-01-29 10:16

#72354: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A to si představte, že Miloš Zeman s 

 Aeronet je nyní to , co za Hitlera deník "Vollkischer Beobachter", 100X opakovaná lež se stává pravdou.


Nepřihlášený uživatel

#72385 Re: Re:

2016-01-29 10:17

#72362: - Re:  

 Vy, zemanofilové, jste hrozní opičáci.


Nepřihlášený uživatel

#72386 Re: Re: Randorf tedy skutečně spravoval či chtěl vybílit účet Jakuninovi nebo jinému ruskému oligarc

2016-01-29 11:45

#72383: - Re: Randorf tedy skutečně spravoval či chtěl vybílit účet Jakuninovi nebo jinému ruskému oligarchovi 

 Jsem dalek spikleneckých teorií a skutečně tedy jen spekulace, které nepřikládám žádnou váhu, pokud ovšem by potenciální peníze nebyly používány proti ČR, např. na ruskou propagandu na našem území v českém jazyce. 

Ransdorf byl díky tomu, že byl od počátku v Prognostickém ústavu velmi pravděpodobně KGBák. Domnívám, se tedy, že mohl pro současné vládnoucí KGBáky spravovat peníze ve Švýcarsku a to skutečně na jeho jméno.  Je možné, že jim přikrádal a oni zpanikařili a poslal s ním dva lidi penize vybrat.  Vše je to naprosto čirá spekulace postavné opravdu jen na tom, že měl velmi pravděpodobně vazby na KGB, že oni nyní potřebují penize ve Švýcarsku spravovat, neboť k nim mají díky sankcím zakázaný přistup a Ransdorf měl pro administrativu EU velmi důvěryhodné postavení - člena EP.  

Ransdorft byl ideálním kandidátem pro takovou správu peněz, neboť byl nepřetržitě v nějakém finančním průšvihu, byl to přitom "řádný oddaný komunista" oddaný komunistické revoluci. Se způsoby KGB a StB byl velmi pravděpodobě dobře obeznámen, tedy věděl co má dělat. Obávám se ovšem, že začal přikrádat, což se soudruhů poněkud dotklo a poněkud zpanikařili. 

Násilná smrt by do scénáře bohužel tedy zapadala. Pokud je konto skutečně na Randorfa napsané (legende se slovenským podvodníkem, který zblbne Ransdorfa moc nevěřím, vypadá příliš průhledná a tedy jako připravená legenda pro případ, že se "věci nedaří") a on přikrádal, další možností, jak se dostat k penězům je dědictví, pokud s vlastníkem "správcem" není řeč. 

Uvidíme, kdo se objeví jako dědic a uvídíme, jestli se bude "něco dědit" ve Švýcarsku, skoro si vsázím, že spíš ano. 


Nepřihlášený uživatel

#72387 Krásný kulatý standard ruských bonů 76 za jedinou skutečnou dolarovou minci.

2016-01-29 12:05


Nepřihlášený uživatel

#72388 Kdo ví, za co se soudruh Kohlíček od posledních voleb do EP po komunisticku modlil :-).....

2016-01-29 12:12

....nic vážného, jen konstatování, jak to u komunistů chodí. Oni jsou to ateisté, ale jinak se modí pilně každý den :-). 

 

Ožebračil jsi rodinu na úkor strany, vyčetla Ransdorfovi na pohřbu jeho žena

 

Jen je otázka, s kým se vlastně soudruzi loučí, když Ransdorfa zrovna na žádost policie pitvá soudní lékař? 


Nepřihlášený uživatel

#72389 Zeman umístil Nejedlého přímo na Hrad....

2016-01-29 12:16

....řekl bych, že to už je dostatečným důvodem k tomu, by osoby s ním se stýkající tedy přišly o bezpečnostní prověrku. Jestli to snad dělá problém pochopit soudruhovi Zemanovi, tak snad ostaní to naprosto chápou. 

PROČ PŘIŠEL ZEMANŮV MUŽ O PROVĚRKU


Nepřihlášený uživatel

#72390 Má-li Rejžek pravdu, rozjíždí to tu ruská trollí propaganda už opravdu nechutně.....

2016-01-29 12:42

......Facebook Vičanové prý obsahuje toto:

„Já jsem odpoledne mluvila s děvčaty, a jestli pan Sobotka nezajistíbezpečnostženv tomto státě, my si na něho ten kalašnikov klidně vezmeme, a to i bez bonmotu pana prezidenta.“

REJŽEK: Mynáře hodit do rybníka, Nejedlého sežehnout bazukou a Ovčáčka udusit Peroutkou

 


Nepřihlášený uživatel

#72391 Ovčáček je opravdu nekonečný magor.

2016-01-29 12:52

Zemana dvakrát zmiňuje zpráva o extremismu. Jen potrava pro média, reaguje Ovčáček


Nepřihlášený uživatel

#72392 Ať si klidně Zeman žije, nejlépe šťastný život, neb pak přestane lhát, ale rozhodně ať to není ....

2016-01-29 12:58

....na Hradě. Bohnická léčebna je asi ideální místo, přičem by velmi prospělo několik měsíců na samotce jako detoxikační proces. 


 


Zemana dvakrát zmiňuje zpráva o extremismu. Jen potrava pro média, reaguje Ovčáček


Nepřihlášený uživatel

#72393 Duo Magoros .. To nejlepsi jeste prijde,nenechte se mylit

2016-01-29 13:00

Ty dva idioty z Hradu Zeman , Ovcacek zadny normalni clovej nemuze brat vazne. Teplou,studenou a sup s nima do klece.


Nepřihlášený uživatel

#72394 Např. Velká Británie má nulovou DPH na potraviny......

2016-01-29 13:00

....má to celou řadu důvodů, jedním z ních, když se nějaký idiot zblázní a začně s DPH hýbat, tak se cena potravin prakticky nezmění či jen velmi minimálně, ale to je na Bureše přiliš složitá úvaha :-), ale moc pěkně se do toho zamotávají, Babiš je opravdu "hlava otevřená" :-). 

 

Maso, mléko, máslo, chleba. Babišův návrh s pivem rozjel v koalici závody


Nepřihlášený uživatel

#72395 Sobotka Zemanovatí? Tedy mu sračkovatí mozek?

2016-01-29 13:19

Sobotka: Nejdřív musíme ekonomicky dohnat Německo a teprve pak můžeme přijmout euro

S Neburešem na postu ministra financí? Tak to je Sobotka opravd v těžké karuseli. 


Nepřihlášený uživatel

#72396 ČÍSLA A FAKTA O UPRCHLÍCÍCH V NĚMECKU °° NEDÁ SE TOMU VĚŘIT

2016-01-29 13:48


Nepřihlášený uživatel

#72397 Evangelik? Meli mu tam dat.. HVEZDU SRP A KLADIVO.

2016-01-29 14:25


Nepřihlášený uživatel

#72398 Re: Re: Kdy se udál zázrak, že by lhář měl pravdu?

2016-01-29 14:50

#72378: - Re: Kdy se udál zázrak, že by lhář měl pravdu?  

 Aeronet je totiž samizdat a není žádoucí, aby totalitní režim znal jeho autory.


Nepřihlášený uživatel

#72399 Re: Ovčáček je opravdu nekonečný magor.

2016-01-29 14:59

#72391: - Ovčáček je opravdu nekonečný magor.  

 Máte-li na mysli čtvrtletní zprávy Ministerstva vnitra o extremismu, tak ty jsou skutečně jen bezcenným cárem papíru a jejich tvůrci ty žvásty snad ani nemohou brát vážně, jelikož nevěřím, že by byli dosazení na ministerstvu takoví tupci (i když při dnešním trafikaření bych se ani nedivil), když do ní opakovaně zařazují zcela nenásilnou, od extrémismu se distancující iniciativu IVČRN, zatímco o bujícím náboženském fanatismu islamistů tam nepadla jediná zmínka, i přesto, že nedávno došlo v přímo v prostorách Islámské nadace v Opletalově ulici k šíření extremistické knihy Základy tauhídu, nelze zapomenout na incident kolem palestinského diplomata při manipulaci s bombou, kdy byly v budově ambasády nalezeny další zbraně a výbušniny. V roce 2011 zase policie odhalila v Praze skupinu zajišťující falešné doklady, zbraně a výbušniny pro čečenské teroristy. Modlitebna v Opletalově ulici je známá i mezi muslimy jako místo, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu. Stejně tak o takové iniciativě sharia4czechia, která aktivně verbovala sympatizanty pro zapojení do občanské války v Sýrii a Iráku a šíří antisemitské a nesnášenlivé texty, tam nepadla naprosto žádná zmínka. Navíc ono zprofanované označení „extrémista“ nemá naprosto žádnou váhu, když je jím v mediálním žargonu účelově označen každý občan, který se jakoukoliv nenásilnou formou vyjádří ve veřejném prostoru proti současnému politickému kurzu, ať již svoláním či vystoupením na pokojné demonstraci, nebo založením petice, či vyvěšením transparentu během fotbalového utkání. Ale co povídat kavárenské ovečce, která poslušně baští vše, co jí mainstream předhodí, že? 


Nepřihlášený uživatel

#72400 Re:

2016-01-29 15:00

#72377: Zeman má pravdu! -  

 

Švédsko bývalo ráj, ale teď se bojím jezdit metrem, říká Češka