Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#796 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-07 22:21

#775: Šipr - Re: Re: Re: Re:  

 Vy jste čím dál komičtější. Sibiřské divize se přesouvaly od začátku listopadu, jinak by nemohly být 7.11. na prehlidce v Moskvě. Důvodem byla Sorgeho zpráva. Rusové ve skutečnosti využili neférově poklesu teplot ze 3. na 4.12. Bitva trvala do 6.12. Dne 23.12. k vám možná přišel Ježíšek, ale američani byli v té době vyřízení a neschopní jakékoli akce. Němci v té době ustoupili o několik set kilometrǔ a přišli o čtvrt milionu mužů. Tak to psal ve svém deníku šéf OKW Halder a jako Hitlerovi nejbližšímu generálovi neni důvod mu nevěřit. 

Zato vy tu historii patláte neskutečným způsobem :-) Že vy jste Putinův agent s úkolem zesměšnit tu petici? Ale zas to nesmíte tak přehánět, to přece lidem dojde, že v reálném světe neni nikdo tak hloupý. Ale jinak dobrý výkon, chvíli jsem to bral i vázne, ale s těmi Japonci na Ježíška jste to přehnal. Navíc u nás máme Vánoce o den později nez pravoslavní, to by Japonci museli přijít 24.12.

Odpovědi

Šipr

#798 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-07 22:30:57

Milý anonyme, že bych fandil krotiteli žraloků a lovci tygrů, to snad ne! Dubisko na Východě není pro mě rozhodně idol. Já fest dám na Karla Havlíčko Borovského. Takže jízdní vojsko Buďonného rozhodlo. A to já si myslím, že rozhodovaly B-17, P-51, atd. Počty mrtvých vojáků jsou argumentem pouze v nedemokratických samoděržavích.#796: - Re: Re: Re: Re: Re: