PETICE ZA ODVOLÁNÍ Mgr. Hrbkové Hrudkové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51 jiný pohled.....

2012-11-09 13:01

Pokusím se zde o jiný pohled na věc..To co popisujete zde v diskuzi (a to je můj jediný zdroj o této věci) je dle mého názoru pohled lidí, kterým se dobře dařilo ve zkostnatělém režimu, který vedl 17 let jeden člověk. Je jasné že se teď nemůžete popasovat se směnou v podobě jiného manažera a tím že vaše pozice a pracovní místa nejsou jistotou, nýbrž výsadou, kterou si musíte zasluhovat dobrou prací tak jako v každé jiné firmě.......

Je normální že ředitel si vybírá spolupracovníky, který odpovídají jeho ''kodexu''a těch ostatních se zbavuje. Toto je totiž demokracie!!

A nemůžu se zbavit pocitu, že děti nejsou v této akci na prvním místě.

Rozhodně ale nechci nic co se týká dětí hodnotit, této problematice nerozumím!!

Prosím o chápání těchto řádků pouze jako jiného názoru, nikoli útoku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: jiný pohled.....

2012-11-09 14:01:06

#51: - jiný pohled.....

Všichni jsme byli připraveni na změnu i na to, že si třeba někoho přivede, ale když je nemá...a o chodu nic neví, stejně jako vy...a všichni pracovali dobře...a vůbec, není to žádná firma, ale školské zařízení pro děti vyžadující zvláštní péči. A demokracie je úplně o něčem jiném, rozhodně né o tom, že vyházím lidi neetickým způsobem a přivedu si kamarádíčky s kriminálním jednáním.

Dál...no comment....

lukas

#61 Re: jiný pohled.....

2012-11-09 19:43:52

#51: - jiný pohled.....

Dobrý den už jen to že nejste schopný(á) se pod svůj jiný pohled na věc podepsat o něčem svědčí.Jestli odpovídal vybraný zástupce ředitelky jejímu kodexu nevím, nevím jestli na tom bude paní ředitelka lépe než pan zástupce.

P.S. POUZE JINÝ NÁZOR

Divák

#62 Re: jiný pohled.....

2012-11-09 19:52:06

#51: - jiný pohled.....

Zaráží mě, jak může někdo napsat tak jako v každé jiné firmě?!!! Copak tato petice je o firmě?? Je to o školském zařízení, takže prosím lépe číst a zabývat se problematikou, než psát své domněnky a filosofovat! Kdyby daní lidé nedělali práci dobře a neměli ji rádi, šli by, jak píšete do "firmy" a nesetrvávali by ve školském zařízení s nepřetržitým provozem pro pomoc dětem! Škoda, že osoba, jež na něco poukazuje se nepodepíše a nestojí si tudíž za svými názory.