Za zrušení mega akce Bitva u Chlumce aneb musíme začít šetřit

Quoted post

achab

#37 pane Komorousi

2013-02-13 23:40

Důtklivost či nedůtklivost intonace neřešme. Obsah je podstatný. To, že víte, že Achab je moje přezdívka, prozrazuje, že víte, že existuji, což já u všech různých avatarů jistotu mít nemohu. Takže za to, že jsem si vás spletl s nickem, se omlouvám ... Jsem schopen zjistit kolik se za Slavkov vybralo, ale pokud to nevíte, pak neříkáte pravdu, když píšete cosi o intonacích a zkreslování. A pokud to víte, tak jste roztomile záludnej, protože nechcete prozradit.
p.s. Mimochodem zjistí-li se, že se vybralo méně než očekával článek pod nr 31, mění to něco na tom, že Ústecký kraj celou tu atrakci "rozdává" a vůbec si nedává tu práci chovat se jako hospodárný kýčař a majitel pouťového stánku ??? -acb-

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: pane Komorousi

2013-02-14 00:04:38

#37: achab - pane Komorousi

Nezmění to vůbec nic, souhlasím s Vámi, že je to ptákovina a musím přiznat, že byť slovo komunista se mi neuvěřitelně příčí tak, ta pani z odboru kultury mi dnes, při sledování zaznamu udalostí, udělala radost. Obávám se, že takových ptákovin ještě vypluje na povrch víc, možná jen setrvačností systému, než se požere. Mimochodem, když vidíte kolik lidí z usteckeho kraje  podepsalo tuhle petici, věříte ještě v piratskou ideu a sílu samosprávy lidí a místního referenda?