Protestní akce proti zrušení atletické dráhy v Karviné

Kontaktujte autora petice

Protestní akce

2011-12-07 23:33:53

Vážení příznivci atletiky!

Prosíme Vás všechny, abyste nás přišli podpořit 12.12.2011 v 16.00 hod. před budovu Magistrátu města Karviné v protestní akci proti politice města ohledně atletické dráhy.

Dále chci požádat ty z Vás, kteří si budete ochotni udělat čas a budete moci přijít také den na to 13.12 2011 v 10.00 hod. na zasedání zastupitelstva města Karviné, které se koná ve velkém sále Slezské univerzity. Tímto způsobem podpoříme vystoupení pana Tlolky (předsedy TJ) a pana Zvolánka (místopředsedy Českého atletického svazu), kteří Vás také žádají o podporu.

Děkujeme!

Členové atletického oddílu TJ Jäkl Karviná

Michal Broda

Poděkování

2011-12-06 00:40:38

Velmi děkujeme všem za vaše podpisy! Takový ohlas jsme neočekávali. Věříme, že s takovou podporou nebude naše snažení zbytečné.

Ještě jednou děkujeme!

Atleti TJ Jäkl Karviná

Michal Broda, Jaroslav Staněk

Rozšiřujte tuto zprávu a sdílejte ji přes petici!

Informujte prosím o této petici co největší počet lidí. Čím více lidí tuto petici podepíše, tím větší pozornosti se jí dostane u médií a u odpovědných osob.

Sponzorujte reklamní prostor pro tuto petici, aby dosáhla lepšího umístění dole na stránce. Denně máme tisíce návštěvníků, takže jde o efektivní a finančně nenáročný způsob získání větší pozornosti pro vaši petici.