Žádáme o proplácení hiporehabilitační péče zdravotními pojišťovnami

My, rodiče postižených dětí, kterým byla a je pravidelně poskytována léčba v Centru hiporehabilitace Mirákl, o.p.s., žádáme, aby zdravotní pojišťovny akceptovaly žádost Centra hiporehabilitace Mirákl a uzavřely smlouvu o proplácení této péče z prostředků veřejného zdravotního systému.

Léčba zde poskytovaná splňuje veškeré požadované standardy a jak jsme opakovaně zjistili, je mnohem efektivnější, než klasické rehabilitace, které dětem zdravotní pojišťovny proplácí.                             Kromě  prokazatelné efektivity, děti tuto léčbu rády podstupují, neboť  při kontaktu se zvířetem zapomínají na náročnost cviků. Děti na hiporehabilitace přicházejí s láskou a nadšením, což se po té projevuje na výsledku léčby.

Za podporu a schválení naší žádosti předem děkujeme.

Martina Asal    Kontaktujte autora petice

Vaše e-mailová adresa nebude publikována na našem webu. Autor petice ale uvidí všechny informace, které zadáte do tohoto formuláře.