MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #4395 Re:

2014-11-05 17:21

#1: -  

 

OFICIÁLNÍ OMLUVA PANA PREZIDENTA ZEMANA:

"Zkurvené kundy a zmrdaní čuráci,

to, že jste taková zasraná hovada, a uvěřili jste mně, dementnímu senilnímu notorickýmu prolhanýmu bolševikovi, že budu reprezentovat Vaši vlast, jejíž osud je mi zcela u mé tlusté smradlavé prdele, stejně jako mi je úplně hovno do toho, jestli jako národ vychcípete nebo ne, není moje blbost, ale vaše. To, co jsem stačil zkurvit, jsem svedl na své předchůdce a na své odpůrce. To, co jsem slíbil, a neudělal, jsem svedl na své neschopné poradce, protože ti, ač jsou také zcela dementní (svůj k svému, he he he), nemají přeci jen n ty mé sviňárny žaludek.

A abyste vy kreténi věděli, v Číně jsem byl společně s Kimem vyvolávat ducha Mao-ce-tunga, Stalina a Hitlera, ... k tomu nám dopomáhej Putin, ámen.

Ač to tak nevypadá, tuto zdravici jsem psal zcela střízlivý (ty dvě flašky becherovky jsem vychlastal včera), ale abstinenční příznaky již mám. To si nepřejte vědět, co bych dělal, kdybych se vožral. A u mě jde o opilství až od 5 promile krve v alkoholu. Ehm, tedy obráceně. He he he he (taky jste si všimli, jak jsem vtipný ?).

Tak a teď už jděte do prdele, protože na vás už nemám náladu, národe kurev a buzerantů !"