PETICE k transparentnímu výběru lokality pro hlubinné úložiště RO


Nepřihlášený uživatel

/ #7 Pomozte i nám - bez souhlasu občanů nám provozuje stát RAO úložiště Richard přímo ve městě Litoměřic

2015-01-20 17:03

Naše královské město Litoměřice je důkazem, že SÚRAO a MPO ČR za peníze daňových poplatníků nedbá o zdraví a bezpečnost těchto poplatníků. Naopak!
 K obohacování sebe i pol. stran  zneužívají mimořádného podzemního díla, které je výsledkem  otrocké práce vybraných vězňů z řady evropských koncentračních táborů, aby bez souhlasu občanů vydělávaly na jeho zavážení -mírně, středně či další?? RAO-  úložiště Richard. Děje se tak přímo ve městě s 26 tis. občany v CHKO České středohoří 90m pod povrchem cizích pozemků a národní přírodní památky hory Radobýl, Bídnice, Bílé stráně, atd., ve 40 km 146 mnohametrových chodeb a sálů podzemní továrny na rakety V1.V2 s plochou dráhou letu z II.s.v. národní nemovité památky č.rejstříku 22329/5-1915 ze dne 3.5.1958. A občanům ani korunu kompenzace za pravidelné jejich "ozařování" cyklickými převozy sudů od 250 platících výrobců odpadů, do Litoměřic -jen tak pod plachtou jejich ulicemi  s důsledky nemocí - nejčastější výskyt rakoviny (štítné žlázy,leukémie a lymphomy (C81-96). Ani korunu kompenzace za ničení zdrojů pitné vody (podzemní prameny, tok řeky Labe, atd.) Příkladem je bývalý solný důl v Dolním Sasku, ASSE II - prosakuje i přes veškerá opatření a sudy s betonem se přelamují.
O hodnotách nemovitostí ani nemluvě - kdo si koupí rodinný dům či chatu s výhledem na 2x týdně pravidelně zavážené úložiště radioaktivního odpadu?! s nedalekým hlubinným úložištěm vyhořelého radioaktiv. paliva ("Čertovka", okr. Louny) a s dalším velkokapacitním skladem v jeho sousedství  - to vše v jednom Ústeckém kraji!!!!

Trest za korupci a zneužití pravomocí všem, kdo jsou za toto zodpovědní!
Odhadce nemovitého majetku PhDr., Ing. Věra Růžičková, Litoměřice, Ústecký kraj