PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

/ #161

2015-09-17 18:23

Dítě patří do rodiny, kterou tvoří matka a otec. Homosexuálové ať si spolu žijí, ale dítě z jejich vztahu nikdy nevznikne, protože to nejde. Dítě je plodem ženy a muže a dítě má právo se svými tvůrci vyrůstat a nikdo by mu to neměl upírat. Samozřejmě že to nejde vždy, aby vyrůstal se svými biologickými rodiči, ale mělo by mu být vždy umožněno vyrůstat v NORMÁLNÍ a PŘIROZENÉ rodině.

Co všechno chcete lidi ještě tolerovat?Rodina je základ společnosti, to přece víme všichni. Život má svá pravidla, nemůžou se porušovat, nemůžeme si pořád všichni dělat, co chceme. Ani řidič si nemůže jezdit po silnici, jak chce. Musí dodržovat pravidla, aby se nikomu nic nestalo a všichni dobře dojeli, i když se nám nelíbí, že musíme třeba dodržovat "padesátku" ve městě nebo stát na červené. Není to omezování lidské svobody, je to nutné, aby se nestala nějaká tragédie a my mohli žít. Musíme dodržovat všichni stejná pravidla a ne, že si každý vymyslí své. To by -logicky- nefungovalo.

Homosexuálové, pokud spolu chtějí žít, měli by svůj vztah brát se vším všudy - dítě mít prostě přirozeně nemůžou. Heterosexuálové, pokud spolu chtějí žít, by taky měli brát svůj vztah se vším všudy - děti mít můžou a mají je mít.