PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

gorwynt

/ #163 Re:

2015-09-17 19:18

#161: -  

 Tolerovat? A dovedete si představit, co musí gayové a lesby snášet od takových lidí, jako jste Vy? Samé zákazy a poučování od lidí, kteří mají problém sami se sebou.

Čas od času se objeví zprávy o zanedbání péče, o týrání dítěte, o rozvodovosti, že se heterosexuálům rodí méně dětí, že klesá počet uzavřených manželství... Někteří heterosexuálové nadávají na ostatní a přitom si nedokážou udělat pořádek ani mezi sebou. Chtějí se starat o výhradně o sebe a napíšou, že nikomu do života ostatních nic není, ale přitom homosexuálům nařizují, že by neměli tohle a támhleto. Nadávat byste neměl na ty, kdo si děti neumí udělat, ale na ty, kdo je vraždí a kdo se jich zbavuje. Proti tomu, aby matka nezabíjela své miminko, neděláte vůbec nic. Vysvětlete mi, proč si takoví lidé homosexuály vybírají jako svou oběť? Máte prostě neuvěřitelný talent vyhledávat problémy tam, kde nejsou.

Á propos..., Vám jde vlastně taky o ty cizí děti, když se tak za ně bijete. Proč Vám tolik ty cizí děti leží na srdci? Chcete je snad pro sebe? Zajímá Vás, co si počnou děti vychovávané homosexuály, ale že matka v autobuse zfackuje svého čtyřletého kluka, to je Vám zřejmě jedno. Nejspíš si pomyslíte, ať se to dítě zklidní a co to je za rodiče, který takhle bije své dítě. Nebo byste to dítě bránil a zasáhl proti té matce?