Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

JJ

/ #1562

2015-09-23 17:21

V Italii se o CR mluvi jako o statu, ktery si neuvedomil, ze EU musi "drzet pohromade", kdyz je nejaky problem, navic nam prihazuji rasismus a xenofobii.. NEJSPIS ASI UZ ZAPOMENILI, KDO "NEDRZEL POHROMADE KDYZ MEL".. (napr. ve druhe svetove valce..). Navic pravidlem dobreho chovani je, ze kdo zve, tak vetsinou plati... Takze kvotu za veceri uprchliku, by mel platit ten, kdo jim otevrel dvere... 

A muj osobni nazor na vec z pohledu Cesky zijici v zahranici: kdyz jsem studovala, myslela jsem, ze EU je velmi dobra myslenka, coz by teoreticky mohla byt, ale v dobrych rukou nezkorumpovanych politiku... Zivime jiz tolik politiku, nez je nas co realitivne pracujeme (v Italii na kazdeho obcana pripada 1 financni agent.. absurdni, ze!). Myslim, ze kdyby EU nebyla tak zkorupovana obchodniky z zbranemi a uprchliky, mirovymi misemi apod. a vice hlidala vnejsi hranice EU k prospechu vsech zemi, mozna by se dalo uvazovat i tom, ze EU ma nejaky smysl, ale tim, co predvadi predstavitele EU a k jakym rozhodnutim jsou schopni pristoupit, svedci o tom, ze zadna unie vlastne neexistuje! Anarchie, ano, to je to prave jmeno..  

z meho pohledu JE EVROPA NA GUMOVEM CLUNU, A DOUFAM, ZE UMITE PLAVAT AT JSTE KDO JSTE..Tim chci rict, ze kdo vytvari nejake hodnoty pro budouci generace, v Evrope, nebude to nevhodnejsi misto, alespon pro pristich 50 let.. Takze, to co nam zanechali nasi otcove po valce, utopie EU kompletne vycerpala.. Absurdni uvazovat, ze ta nejvetsi utopie komunismu, by mohla byt mnohem lepsi.. :-) Zdrastvujte!