Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7118

2016-02-11 10:12

Americké bankovní drápy FATCA už mají první české oběti. Protektorátní banky v ČR oznamují klientům, že spadají pod jurisdikci americké IRS! Máme kopii dopisu klientovi!

A je to tady. Když jsem v srpnu roku 2014 psal zde článek o novém drakonickém bankovním systému FATCA (než budete pokračovat ve čtení následujícího textu, nejprve si odkazovaný článek přečtěte), mnoho lidí si myslelo, že jako redakce AE News strašíme lidi a přeháníme. Dnes po zhruba roce a půl vám přinášíme otrávené ovoce tohoto drakonického systému, který nemá ve světě bankovnictví obdoby. Tedy až dosud.

Jak nás včera informoval do redakce jeden z našich čtenářů, přišel mu od ING banky dopis (viz. jeho kopie níže na obrázku, klikněte na něj pro vyšší rozlišení), ve kterém mu banka oznamuje, aby této české bance (tedy myšleno bance na území ČR, i když víme, že ING není česká banka) vysvětlil a doložil, jaké má vazby na USA. Česká republika totiž podepsala s USA zločinnou bilaterální dohodu, v tichosti a tajnosti, bez mediálního zájmu, která neznamená nic menšího, než souhlas českého vládního režimu s jurisdikční trans-autoritou amerického federálního daňového úřadu IRS v České republice na všechny fyzické a právnické subjekty, které mají jakýkoliv deklarovaný, skrytý, neprůkazný anebo dokonce jen domnělý vztah k USA.

vice-Americké bankovní drápy FATCA už mají první české oběti. Protektorátní banky v ČR oznamují klientům, že spadají pod jurisdikci americké IRS! Máme kopii dopisu klientovi!