Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7122 TV A ČT VÁM LŽOU TU MATE FAKTA

2016-02-12 18:14

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil, že hlavním cílem ofenzívy vládní armády na Aleppo (na severu země) není prosté dobytí města, ale zamezení zásobování teroristů z Turecka. Řekl to v interview pro agenturu France Presse.

Dříve přišla zpráva, že syrská vládní armáda nastolila za podpory loajálních oddílů lidové domobrany kontrolu nad řadou strategicky důležitých kót v provincii Aleppo.

Podle Asada spočívá závažnost této bitvy v tom, aby syrská armáda „odřezala hlavní cestu zásobování teroristů" (z Turecka).

Více: SYRSKA ARMY A RF LETECTVO UZ MAJ KRUCEK K VITEZSTVI NAD TERORIZMEM VLADA A MEDIA VAM LŽOU

JAK TURECKO DODALO POMOC DO ALEPPA TAK TO DODALO DODAVKY MUNICE A ZBRANI ISLAMISTUM MEDIA VAM TO PREDHODILA TAK ZE POMAHAJI CIVILISTUM ALE PRITOM OPAK NA SPUTNIKU TO TAKY MUZETE NAJIT TYHLE FAKTA O ALEPPO ALE PRITOM ALEPPO JE OSVOBOZENE SAMI JSME VIDELY JAK LID VITAL ARMY SYRSKOU B.ASADA NEVEŘTE MASMEDIAM ZAKRIVAJ USPECHY RUSKA A SYRIE TURECKO,USA,EMIRATY CHCOU VITEZSTVI NAD IS ZABRANIT PROTO VAM TO V MEDIACH TAK SKRESLUJI A LŽOU VÁM HLAVNE O PANU B.ASADU A PUTINU PROSTE VEREJNA MEDIALNI MANIPULACE OBČANU ČR TO JE TRESNE TAK JAK NA NOVINKACH A SEZNAMU A ATD!!!HNUS

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU