Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7316 ZA VŠÍM HLEDEJ USA A TURECKO!!!CHYSTAJI SE NARUŠIT PŘÍMĚŘI MEDIA LŽOU ŽE RUSKO TO CHCE NARUŠIT

2016-02-28 13:09

Během uplynulých čtyřiadvaceti hodin bylo zaznamenáno devět případů porušení režimu zastavení bojových akcí v Sýrii, oznámil v neděli náčelník ruského Střediska pro usmíření znepřátelených stran v Sýrii, generálporučík Sergej Kuralenko.

„Během uplynulých čtyřiadvaceti hodin bylo zaznamenáno devět případů porušení režimu zastavení bojových akcí, mimo jiné jsme dostali informaci o výsledcích ostřelování obce Kbana v provincii Lázikíja, a také o narušení syrské hranice ze strany Turecka asi tak stočlennou skupinou bojovníků, a o tom, že tato skupina obsadila spolu s dalšími banditskými útvary severní část města Et-Tell-El-Abyada (82 km severně od Rakky)", řekl Kuralenko

Více: Během uplynulých čtyřiadvaceti hodin bylo zaznamenáno devět případů porušení režimu zastavení bojových akcí v Sýrii, oznámil v neděli náčelník ruského Střediska pro usmíření znepřátelených stran v Sýrii

Vůdce teroristické skupiny Džabhat an-Nusrá (zakázaná v Rusku) Abu Mohammad al-Jolani vyzval své bojovníky a také další oponenty režimu syrského prezidenta Bašára Asada, aby nedodržovaly příměří. Uvádí to Yahoo! News.

„Vyhněte se této pasti ze strany Západu a Ameriky", řekl v proslovu, uveřejněném několik hodin před tím, než nabyl platnost režim přerušení střelby.

Jolani také dodal, že bojovníci riskují, že se znovu ocitnou „pod útlakem represívního režimu".

26.února s příměřím v Sýrii souhlasilo 97 opozičních skupin.

Více: Vůdce teroristické skupiny Džabhat an-Nusrá (zakázaná v Rusku) Abu Mohammad al-Jolani vyzval své bojovníky a také další oponenty režimu syrského prezidenta Bašára Asada, aby nedodržovaly příměří

Vedoucí představitelé Pentagonu a CIA požadují přípravu „plánu B“ pro případ, že se nepodaří příměří v Sýrii, sděluje The Wall Street Journal. Navrhují, aby byla zvýšena podpora bojovníků, bojujících proti syrské vládě.

Hlava Pentagonu Ashton Carter, předseda Sjednoceného výboru náčelníků štábů Ozbrojených sil USA generál Joseph Dunford, a také ředitel CIA John Brennan, jsou přesvědčeni, že se příměří neuskuteční vinou Moskvy. Na poradách v Bílém domě vyzývají, aby „byly Rusku způsobeny vážné nepříjemnosti", sdělil WSJ zdroj v kanceláři prezidenta USA.

Zatímco hlava Pentagonu považuje dohodu o přerušení střelby za „trik", ministr zahraničí USA John Kerry naopak vysoce hodnotí šance na dodržení příměří. Přitom se domnívá, že příměří umožní „prověřit, jestli je možné důvěřovat Moskvě", řekl zdroj WSJ.

Více: PENTAGON A CIA A USA PALNUJI NARUŠENÍ PŘIMĚŘI V SYRII A PAK TO HODÍ NA RUSKO

ZA VŠÍM HLEDEJ USA A TURECKO!!!CHYSTAJI SE NARUŠIT PŘÍMĚŘI MEDIA LŽOU ŽE RUSKO TO CHCE NARUŠIT A ČT ZAS JEDE SVÉ H.... PODLE NOTIČEK BRUSELU