Vypsání referenda o vystoupení České republiky z EU

bebicek21

/ #14 Re: referendum o odstoupení z EU

2016-05-19 08:50

#1: Sudoku7 - referendum o odstoupení z EU 

 Pravdou je, že tato PETICE, jak jsem zjistila,  je duplicitně. V první petici mne rozesmál příspěvek  o"o slimácích ve Švýcarsku!".

 

 Minulé léto jsem byl v Českém Švýcarsku a po dešti se vždy vyrojilo tolik slimáků, až to bylo nezdravé. Hlavně byli rozlezlí po silnici. Lezli z okolní vegetace jako právě teď muslimáci z moře. Té havěti se nedalo vyhnout a jeden po druhým nalézali smrt pod koly projíždějících vozidel. A když šel člověk po krajnici, chtěnechtě po nich musel šlapat, až mu to čvachtalo mezi podrážkama, jak nechutné. Ti slimáci a muslimáci jsou vskutku obtížná havěť, ti druzí ještě obtížnější. Ty první lze hubit legálně, kdežto ti druzí jsou hájení.

 
 

Moje odpověď. 

 

Už je i tak pozdě vystoupit z Eu. Jsem skeptik. S Eu už i tak je konečná !!!

Ale možná ČR se může ještě zachránit, viz. Hospodářské noviny z r. 01 či 02/2014 při devalvaci české koruny, co uvedl, dnes, exprezident Václav Klaus. Mám to pořád od té doby v hlavě, neumím to přesně citovat, ale uvedl:

" Moc bych si přál, aby některý stát vystoupil z EU a pak další a pak třeba i ČR, jak řetězová reakce. Přál bych si, aby Baruso a (uvedl pan Klaus ještě jedno jméno) tam zůstali v EU sami. 

A co by se stalo s Českou republikou po ekonomické stránce atd.? Vůbec nic, stejně jak se nestalo při rozdělení Československa".

A najednou odpovídám v druhém duplicitu.