Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Když elity zklamou ... když nás politici zradí a zaprodají !

/ #10521 Re: Důchodce v Rakousku si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-28 01:34

#10520: Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám) - když si na svém pozemku hlasitě jódloval 

... tak to dopadá, když politici bez víry, politici bez zásad, politici bez morálky, politici bez zodpovědnosti, a politici bez historické paměti (a stejně to platí o soudcích, o policii a o dalších tzv. elitách, či mnohých, kteří by měli být morálními autoritami ve společnosti) rozhodují o tom, co je pro nás dobré, a co ne !!!

ti nebudou hájit víru ! ... klidně by prodali vlastní matku za 30 stříbrných (tzv. Jidášských grošů)

ti nebudou hájit křesťanské hodnoty, ba ani tzv. "západní - evropskou kulturu" 

jim je jedno, jestli křesťanství, nebo islám ... (oni ve svých vypatlaných hlavách si myslí, že je to jedno, anebo, že islám je dokonce přínosem) . .. a proto zvou a všemožně podporují muslimy a islám (viz Merkelová: "ISLÁM PATŘÍ DO NĚMECKA !")

zdegenerovaná společnost přihlouplých naivků, kteří nedovedou, nebo nechtějí rozlišit dobro a zlo 

(jsem věřící křesťan, a muslimové mě pohoršují svou vírou, a lépe bych se domluvil s ateistou, než s fanatikem islámu):

muslimové jsou nevěřící ... (poněvadž takového boha, který jim schvaluje smilstvo a vraždy křesťanů a nevěřících nemá právo se nazývat bohem ... a korán, který schvaluje a nabádá ke zlu si nezaslouží být považován za svatou knihu)

islám nepřinesl v historii lidstvu nic pozitivního, jen vraždění a otroctví, genocidu a dobývání už 1400 let ... historická zkušenost z výbojů islámu od 6. století ... PO OVOCI SE POZNÁ STROM ! ... po ovoci je poznáte !)

muslimové ale nejsou ani ateisté ... nenávidí totiž ateisty, budhisty, ... a gaye a lesby také, vlastně nenávidí všechny, kromě muslimů, i když se na vás budou mile usmívat (hlavně, když je jich velmi malá skupinka - zcela jinak se vybarví, když je jich početnější menšina, jak to ukazují zkušenosti s Evropských měst v Británii, Francii, Německu, a jinde) ...

z toho vyplývá, že muslimové jsou vlastně většinou fanatici ... kterým se nedá věřit, poněvadž jsou připraveni kdykoliv se zradikalizovat a zabíjet !? ... a bohužel mě nepřesvědčili o opaku (viz nové a nové útoky z poslední doby)

Je to o to smutnější, že jsme v 89. roce zvonili klíči ... (za něco úplně jiného, než jsme se teď dočkali) ...

Je to o to smutnější, že nám politici slibovali demokracii a svobody, prosperitu a ... ve skutečnosti nám lhali a lžou ...

Je to o to smutnější, že politici nejsou zodpovědni lidu (národu, voličům) ... ale chovají se jako doktátoři ! ...

Je to o to smurnější, že ty samé zrádce si zase my sami (nedej Bože) zvolíme ... na další a další a další 4 roky !?

Je to o to smutnější, že nám lžou i v TV - ČT ... a rádiu, novinách ...

Je to o to smutnější, že s odvoláním na terorismus jsme a budeme zbavování svých občanských svobod a šmírováni, cenzurováni ... že budou omezovány zbraně (ovšem jen ty legální) a zatímco teroristé si budou moci nelegální zbraně opatřit velice snadno proti nám ...

Je to o to smutnější, protože s odvoláním na demokracii, na práva menšin, se diskriminují většiny jen proto, že si hrstka naivních korektních politiků, kteří "náhle objevili spravedlnost" ... ALE NEHÁJÍ DOBRO ... LEČ SLOUŽÍ ZLU = SATANOVI !!! ... nedovede spočítat, nebo odhalit, o co tady jde: ... O SVĚTOVLÁDU ANTIKRISTA = NWO (NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD)

TI  KOREKTNÍ  "BLBCI"  JEŠTĚ  NEPOCHOPILI,  ŽE  JE  TŘEBA  PODPOROVAT  DOBRO  A  NE  ZLO !!! ... A  TAKĚ  JE  TŘEBA  ROZLIŠOVAT  CO  JE  DOBRÉ  A  CO  ZLÉ = VE  SKUTEČNOSTI,  I  PRO  OBYČEJNÉ  LIDI  -  OBČANY !!!