Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11126 Hillary Clintonová

2016-09-20 15:51

Vzhledem k tomu sovětského Ruska 1991 rozpuštění, po sobě jdoucí americká administrativa řídí stále nezákonně a bezohledně,

... ve válce s násobkem vynalezl nepřátel během jeho funkčního období, od inaugurační den až do současnosti. neokonzervativní Hillary Clintonová předsednictví úspěch mu hrozí nemyslitelné - možnost WW III

Amerika je,

  • vztek o dominanci

  • jeho chtějí planetě Zemi kolonizována

  • zvyšující agresi vůči Rusku a Číně,

... upozorňuje na případnou konfrontaci. Není známo, do jaké míry, ale když konflikty začít, berou na svůj vlastní život. Počínaje jim je snadné, řešení jim úplně jiná záležitost. Amerika se změnil planetu Zemi na bojišti. Všechny americké post-9/11 válka pokračovat, řešení v nedohlednu. Mír a stabilita porážka americký imperiální agendu. Konflikty sloužit. Clintona veřejné záznamy jako první dáma , americký senátor a Secretary of State se ukáže,

Její vztek na válku

Její pohrdání principů právního státu a demokratických hodnot

Je to pro neomezené vojenské výdaje, falešné války proti terorismu pokračoval, pravděpodobně stupňoval, použití zakázaných zbraní, a flash-onů v konfliktech zavolá mírové odstrašující. Před primárním / výbor sezóna začínala, byla vybrána demokrat strana kandidát, Sanders vedoucí podél pro jezdit, politický oportunista, populista ve jménu jediný vedoucí neexistující politické revoluci. jeho iluze přetrvává, mizet hned, jakmile je nová administrativa bere sílu, Clinton její pravděpodobný hlavu, vynesením čisté zlo před nástupu do úřadu, pravděpodobně podporovaný pod falešnou vlajkou podvodem.Trump je v potížích, ztrácí na síle, nehorázné rasistické a dalších extremistických komentáře dělat více nepřátel než přátel. Na konci května, vypálil svůj národní politický ředitel, Rick Wiley , což naznačuje kampaně zmatek. Nyní top poradce Corey Lewandowski je pryč. Propouštět ho takhle pozdě ve hře označuje potíže. . Je to ještě horší Na posledním nedělním Meet the Press , Dům mluvčí Paul Ryan (R. WI) řekl, republikáni jsou zatím odepřít podporu pro Trump pokud si to přejí, říkat:

"Poslední věc, kterou bych udělat, je říct nikomu dělat něco, co je v rozporu s jejich svědomím (sic). Jedná se o velmi zvláštní situace. Jedná se o velmi unikátní kandidát."

Trump reagoval tvrzením, že může vyhrát s nebo bez politické podpory.

Její členové,

"Potřebujeme naslouchat americkému lidu," řekl. "Nech mě kandidovat na prezidenta. Myslím, že budu dělat velmi dobře."

V květnu, jeho kampaň zvýšila pouze 3.100.000 $, ve srovnání s 28.000.000 $ za Clintona.

Vstoupil do června s 1.300.000 $ po ruce, způsob, jak krátký Clintona 42.000.000 $. Jeho neortodoxní styl získal miliony stoupenců během primární sezóny bojuje jeden na jednoho proti Clinton něco úplně jiného - opírající se o Wall Street, váleční zbohatlíci, většina médií darebáci a další mocné zakořeněné zájmy. on je v určité nevýhodě, Clinton zřízení oblíbený, když outsider, tolerovány v nejlepším případě podle stranických šéfů GOP poté, co šel all-out, aby ho zastavili.


Americký politický systém je notoricky zkorumpovaná , kandidáti na vysoký úřad předem vybrány, výsledky předem stanoven.

  • Věci budou zmanipulované porazit Trumpa v listopadu, Clinton zvolen s elektronickým lehkostí, voličů role čistek a dalších nevyzpytatelný taktiky zajišťující její výběr?
     

  • Je proces dřív, než to začne?

WW II následoval Hitlera stává německá kancléřka,podporovaný Wall Street bankéři a Londýně.

  • Je světový mír k mání za Clintona?

     

  • Je WW III předurčena pod jejím vedením?

     

  • Bude přežití lidstva stala losování?

Možnost jejího následného Obama by měl mobilizovat masovou opozici, aby ji zastavit ...