Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11133 WASHINGTON

2016-09-20 17:27

WASHINGTON
američtí militanti jako Anwar al-Awlaki jsou umístěny na kill nebo sběrné seznamu tajný panelu vysokých vládních úředníků, který pak informuje prezidenta svých rozhodnutí, podle úředníků. Neexistuje žádný veřejný záznam operací nebo rozhodování panel, který je podmnožinou rady pro národní bezpečnost Bílého domu, několik současných i bývalých úředníků řekl. Ani je tam nějaký zákon, kterým se stanoví její existenci nebo stanoví pravidla, podle kterých se předpokládalo, že pracovat. Panel byl za rozhodnutí přidat Awlaki, americký-rozený militantní kazatele s údajným spojením al-Káidy, na seznamu cílů. Byl zabit drone stávky CIA v Jemenu minulý měsíc. Úloha prezidenta při objednávce nebo při ratifikaci rozhodnutí zaměřit se občan je nejasný. Mluvčí Bílého domu Tommy Vietor odmítl diskutovat něco o tomto procesu. Stávající a bývalí úředníci řekl, že do svého nejlepšího vědomí, Awlaki, který Bílý dům oznámil, že byl klíčovou postavou v al-Káidy na Arabském poloostrově, Al-Káida v Jemenu na bázi affiliate, byl jediný americký kladen na seznamu vládní cílení lidi pro odchyt nebo smrt kvůli jejich údajné zapletení s ozbrojenci. The White House se zobrazovat zabití Awlaki jako projev prezidenta Baracka Obamy houževnatost vůči militantů, kteří ohrožují Spojené státy , Ale proces, který vedl k Awlaki zabíjení kreslil ostrou kritiku od obou politických vlevo a vpravo. V ironické pořadí, Obama, který se ucházel o prezidenta odsuzující předchůdce VICE-George W. Bush 's expanzivní využití výkonné moci ve své " VICE-války proti terorismu , "je napaden v některých kruzích za použití podobné taktiky. Patří mezi ně tajné právní odůvodnění a dosud neodkryté posuzování inteligence. Liberálové kritizovali drone útok na amerického občana jako extra-justiční vražda. Konzervativci kritizoval Obamu za odmítnutí vydat právní názor ministerstva spravedlnosti, které údajně odůvodněno zabíjení Awlaki. Obviňují Obama pokrytectví, všímat si jeho administrativa trval na publikování správy Bush-éra právní poznámky, které odůvodňují používání výslechových technik mnozí přirovnávají s mučením, ale odmítl zveřejnit své zdůvodnění pro zabití občana bez řádného soudního procesu. Některé podrobnosti o tom, jak administrativa šlo o cílení Awlaki se objevila v úterý, kdy nejvyšší demokrat na VICE-výbor pro zpravodajskou činnost domu , zástupce Dutch Ruppersberger , byl požádán novináři o zabíjení. Tento proces zahrnuje,

"Prochází Národní bezpečnostní rady, pak to nakonec jde k prezidentovi, ale Rada pro národní bezpečnost dělá vyšetřování, mají právníci, že přezkoumá, oni se dívají na situaci, budete mít vstup z armády, a také děláme jisti, že budeme následovat mezinárodní právo, "řekl Ruppersberger.

 

Bažina vražedného vlády


Kolik zákony a práva má prezident Obama porušil v této výkonné vraždě amerického občana? Pojďme se podívat:

  • Tam jsou federální zákony proti vraždě

  • Existují dvě změny v návrhu zákona o právech, které chrání spravedlivý proces

  • K dispozici je výkonným pořadí na knihách o zákazu atentáty

  • Navíc tu je Boží zákon (nebo přirozené právo ), podle kterého neodůvodněné vražda jiné lidské bytosti je hrubým porušováním

Ale Obamova administrativa říká, že vražda je správná pouze tehdy, pokud americká vláda to dělá.

To je ekvivalentní s tvrzením, že králův slovo je zákon, protože král říká, že je, což znamená, že král je nadaný nějaké nadpřirozené orgán, který samotní lidé nemají. A to stojí v naprostém rozporu s velmi základních principů našeho národa, které existuje na rozumu předpokladu, že všichni lidé jsou stvořeni sobě rovni - tedy neexistuje žádná "král" mezi námi, jejíž jednání nebo záměry jsou imunní ze kontrolou státu. Don ' t špatně mi v tom všem: Neříkám, že cíl toho všeho - Anwar al-Awlaki - je nevinný.

Ale hlavní je, že jsme opravdu nevím, kdo je nevinný, nebo vinni, dokud důkazy a člověk má svůj den u soudu. Jedním z nejzákladnějších principech zvykového práva je skutečnost, že osoby obviněné ze zločinů mohou čelit jejich žalobníci a podívat se na předložené důkazy proti nim. To je zaručeno podle práva Spojených států, stejně jako účet práv.

Přesto prezident Obama - který také považoval za vhodné pokračovat v Bushově mučení režim na Gitmo - zřejmě věří, všechny tyto zákony a práva se nevztahují na samotné vlády.

Král znovu, pamatuješ? Přátelé, toto je velmi definice tyranie. Ty jsou to hledí do tváře. Tajné listiny zabít? Opravdu? Proč ne jen válet v tajné policie Stasi nebo nacistické SS?