Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11136 Pack of Lies

2016-09-20 18:00

Pack of Lies

Na svém projevu v Estonsku dne 3. září, Obama uvádí kategoricky:

A přesto, když jsme se tu sešli, víme, že tato vize [z Evropy, která je celá a svobodné a v míru] je ohrožena ruské agrese proti Ukrajině .

 

I t je bezostyšné útok na územní celistvost Ukrajiny, suverénní a nezávislý evropský národ ... To je to, co je v sázce na Ukrajině. To je důvod, proč stojíme s lidmi na Ukrajině dnes.

NATO vydala nové obrazy satelitu na čtvrtek 28. srpna 2014, který údajně,

"Zobrazit ruský bojové jednotky zabývající se vojenských operací uvnitř výsostném území Ukrajiny. Obrazy, zachytil na konci srpna, líčí ruské samohybné dělostřelecké jednotky pohybující se v konvoji přes ukrajinské krajinou a pak se připravují na akci zřízením palebné pozice v oblast Krasnodon, Ukrajina ... "

 

"V posledních dvou týdnech jsme zaznamenali výrazné eskalaci jak na úrovni a sofistikovanost ruského vojenského zásahu na Ukrajině," řekl brigádní generál Tak.

 

"K satelitní snímky uvolněné dnes poskytují další důkaz, že ruské bojové vojáci, vybavené důmyslným těžké výzbroje, jsou operační uvnitř svrchovaného území Ukrajiny."

( NATO, Velitelství spojeneckých sil pro operace , 28.srpna 2014)

Zatímco US-NATO tlačí na válku s Ruskem, OBSE dohlíží na sedm bodů mír plán bude návrh projednán v Minsku dne 5. září.

VICE-Obama je lhář - Fake Evidence NATO - OBSE potvrzuje, že žádná ruská vojska, žádné tanky, které překročily Rusko-Ukrajina Border