Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #14284 O Židech všichni Židé budou souzeni při Soudu nikdo neunikne

2017-07-31 17:34

O Židech všichni Židé budou souzeni při Soudu nikdo neunikne na zemi bude souzeno všechno pokolení aji sám Izrael

Římanům 2-3 

Omyl Židů 

17,Ty se tedy nazyvaš Židem,spoléháš na zákon,chlubíš se Bohem 18,a tím,že znáš jeho vůli a vyučován zákonem dovedeš rozpoznat,na čem záleží.19,Myslíš si že jsi vůdcem slepých,světlem těch kteří sou ve tmách,20,vychovatelem nevzdělaných,učitelem nedospelých,protože máš v zákoně ztělesnění všeho poznání a vší pravdy.21,Ty tedy poučuješ druhého,a sám sebe naučíš?Hlásáš,že se nemá krást,a sám krádeš?Říkáš že se nesmí cizoložit,a sám cizoložíš?Oškliviš si modly,a věci z jejich chrámu bereš?23,Zakládáš si na zákoně,a sám prestupovanim zákona zneuctivaš Boha?24,Jméno Boží je vaší vinou v posměchu mezi národy,jak stojí psáno.25,Obřizka má smysl,jestliže zachovaš zákon27,Ten kdo není obřezan, ale plní zákon,bude soudcem nad tebou,který s celou svou literou zákona a obřezanosti zákon přestupuješ.

Matouš 22-23

Běda zákonikum a Farizeum-O Židech

33,Hadí,plemeno zmiji,jak uniknete pekelnemu trestu?34,Hle,proto vám posílám proroky a učitele moudrosti i zákoníky;a vy je budete zabíjet a křižovat,budete je bičovat ve svých synagógách a pronásledovat z místa na místo,

TESALONICKÝM 1,2-3 O Židech 
14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel 

1,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.