Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý,

/ #14459 Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý,

2017-09-25 17:34

Panika v Německu a v domě Rothschild: Mandát Merkelové po volbách je příliš slabý, máme obavy z nedobrého vývoje v Německu! Projekt Nové Evropy se zkomplikuje. Panika propukla i v Česku, úspěch německé AfD posílí v ČR protimigrační strany. Babiš posílí a spolu s ním i americký vliv na zahraniční politiku ČR!

V Německu skončily ostře sledované volby do Bundestagu a přinesly dvě velká překvapení. Tím prvním je, že i přes očekávané vítězství získala koalice Angely Merkelové (CDU) a pro-sudetského zemského premiéra z Bavorska Horsta Seehofera (CSU) pouze 33% hlasů. To je nejhorší výsledek od roku 1949. Druhá SPD zažila šok, protože skončila jen s necelými 21% a Martin Schulz již oznámil, že strana odchází do opozice. Druhým překvapením, zejména pro mainstreamová média, je silný mandát pro AfD (Alternativu pro Německo), která získala necelých 13% hlasů a stala se tak 3. nejsilnější stranou v Bundestagu [1].

Martin Schulz a jeho SPD, která nabízela voličům jinou cestu pro Německo v rámci budování Nové Evropy, bude působit v opozici jako moderační blok proti AfD a Schulz si bude hrát na konstruktivní opozici. Bude to právě on a jeho SPD, která bude spolu s Angelou Merkel tvořit jistou obdobu opoziční smlouvy, kdy je velmi reálné, že klíčové zákony bude prosazovat CDU/CSU daleko snadněji s opoziční SPD, než s plánovanými koaličními partnery, Zelenými a také Svobodnými (FDP), kteří mají velmi silně euroskeptické pohledy. V koalici to bude skřípat. FDP bude představovat největší překážku pro realizaci projektu Nové Evropy.

www.aeronet.cz