Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva

/ #14463 Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva

2017-09-28 14:36

VIDEO: Svíce proti temnotě! Miloš Zeman na galavečeru Ronalda Laudera a jeho Světového židovského kongresu odhalil bizarní rozdělení židovské moci nad světem a potvrdil, že Československo a Izrael plní roli tandemového systému ochrany celosvětového židovstva. Jako by chtěli zakřičet: “Praha je naše!” [CZ Titulky]

Nejprve obecná trivia k tomuto článku. Když Miloš Zeman minulý týden vystoupil s projevem ve Valném shromáždění OSN, bez zjevené publicity se do médií dostala zpráva, že už večer předtím v New Yorku získal cenu Bojovníka za pravdu, kterou převzal od prezidenta Světového židovského kongresu Ronalda Laudera. Ten je hlavní spojkou mezi Milošem Zeman a Donaldem Trumpem. Podle informací naší redakce bylo dojednáno focení Miloše Zemana spolu s Donaldem Trumpem a Melanií Trump právě přes prostřednictví Ronalda Laudera.

Donald Trump, a to je děsivé, dostal zákaz setkávání s Milošem Zemanem od sionistických kruhů v americkém Kongresu. Sionisté se bojí Zemanova ideologického vlivu a obrovské moci, kterou disponuje v souladu s Lauderovým židovským kongresem, který je se sionisty ve válce. Ten je mimochodem hlavní centrálou největší etnické židovské diaspory v USA, Chabad Lubavitch. Výše uvedené video je tím hlavním, co se událo minulý týden v New Yorku. Zapomeňte na zasedání OSN, to bylo divadlo pro celosvětové gojímstvo, naprosto bezvýznamná slezina pro plebs a média, tak jako každý rok.

Československo a Izrael jako tandemové řízení světa podle Židů

Židovský národ se stane vládcem nad celým světem, až Chrám v Jeruzalémě bude zbořen a Izrael shoří v moři ohně. Bůh dá potom židům ke správě a vládnutí celou planetu jako náhradu za ztrátu domova. Cílem sionistů je zdánlivá pomoc Izraeli, ale tato pomoc vede k válkám se sousedy a permanentní hrozbě zničení Izraele a naplnění proroctví v Talmudu. Není mi jasné, jestli Miloš Zeman ví a je seznámen o bratrovražedné válce mezi židy a Židy, tzn. o válce mezi Světovými sionisty a Světovým židovským kongresem, ale vystoupit na galavečeru židovského kongresu a vystoupit před 2 lety na sjezdu AIPACu, to jsou dvě centra s různými cíli. A obě dvě centra se přetahují o postavu Miloše Zemana.

AIPAC je hlavní lobbistickou klikou světových sionistů v USA a jeho cílem je lobování u amerických politiků pro vojenskou pomoc Izraeli, která povede k válce se svými sousedy a tím k jeho zničení. Světový kongres usiluje o to samé, o pomoc Izraeli, ale hlavně před útoky okolí. Kdo se neorientuje v tomto jemném, ale zato kriticky zásadním rozdílu, ten je obvykle zmaten a považuje židy za jednotnou skupinu, která podporuje Izrael k jeho dobru. Pomáhat Izraeli, aby stáhl do sebe ze světa všechny židy, je cestou ke konci sionistické světovlády. Pomáhat Izraeli, aby bojoval se všemi a proti všem, je cestou ke zničení Izraele a ke konci etnických Židů.

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

G.Soros a spolupráce s Hitlerem proti Židům

https://youtu.be/8D5oNPpoFIw

http://www.aeronet.cz