Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Německá AfD je infiltrována sionisty?

/ #14464 Německá AfD je infiltrována sionisty?

2017-09-28 17:16

Německá AfD je infiltrována sionisty? V čele strany po odchodu Frauke Petry bude bývalá bankéřka Goldman Sachs, která je navíc lesbičkou. Šokované členy ohromila svým coming outem pár dnů před volbami. Co se stalo s Frauke? Potkalo ji to samé, co Tomia Okamuru v Úsvitu!

Naprosto všechny voliče AfD v Německu šokovala zpráva z vedení strany, když do té doby hlavní ideologická a oblíbená postava ve straně, Frauke Petry, oznámila den po volbách odchod z parlamentní frakce AfD v Bundestagu. S nikým o tom nemluvila. Šokované spolustraníky s tímto seznámila na tiskovce, kde se to její spolupracovníci dozvěděli bez upozornění stejně jako novináři. Vyvrcholili tím vnitřní rozpory uvnitř strany a zmatek je dále živen tím, že Frauke Petry mlčí, vyhýbá se novinářům a nechce o ničem hovořit. Z kuloárů strany už ovšem před volbami probublávaly informace o mohutných rozporech mezi ní a dvěma šéfy AfD, Alicí Weidel (38) a bývalým politikem CDU Alexanderem Gaulandem. Strana má tandemové vedení, přičemž Gauland je ostřílený mainstreamový politik a funguje v roli mentora a poradce na politiku. Alice Weidel je máma od dvou dětí a straně dávala punc mámy od tradiční rodiny. Všechno vypadalo super. Jenže potom přišel výbuch.

Plivnutí do tváře alternativy: AfD vede žena, která je bankéřkou Goldman Sachs, je lesba a její přítelkyně je židovka! Německo snese fšecko?

Jsem přesvědčen, že cílem tohoto mediálního atentátu a nasazením štěnice do čela AfD byla volební likvidace AfD, aby se vůbec nedostala do Bundestagu. Lidé v pozadí tohoto atentátu očekávali, že voliči AfD jsou homofobně naladění, a že když se dozví o tom, že šéfka AfD je lesba, že nebudou AfD volit. Voliči AfD to překousli a řekli si, že sice je tam lesba ve straně, ale pořád je tam Frauke Petry a další, budeme proto AfD volit. Jenže teď po odchodu Frauke Petry to nevypadá dobře, strana bude ztrácet podporu, protože vedení strany Weidel-Gauland povede AfD k diskreditaci a k likvidaci. Strana bude prosazovat politiku, aby AfD poztrácela voliče, aby nepředstavovala pro Německo už nikdy více hrozbu pro plány globalizace. Tohle je i varování pro Tomia Okamuru. Stejně tak i jeho SPD bude čelit hrozbám o rozbití strany zevnitř, protože tohle oni umí. Systémové strany nastrkají do opozičních subjektů své lidi a pokud se strana dostane do parlamentu, začnou ji zevnitř rozebírat na součástky.

http://www.aeronet.cz