Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jsme svědky operace CIA?

/ #14470 Šokující důkazy: K útoku v Las Vegas se přihlásil Islámský stát! Střelec použil protipěchotní kulome

2017-10-03 01:01

Šokující důkazy: K útoku v Las Vegas se přihlásil Islámský stát! Střelec použil protipěchotní kulomet! Střelba ze dvou oken! Důchodce prý konvertoval k islámu před několika měsíci. Útočník nikdy nesloužil v armádě! V hotelové místnosti byly nalezeny automatické zbraně Národní gardy! Jsme svědky operace CIA?

V neděli večer 1. října proběhl v USA v nevadském Las Vegas teroristický útok, při kterém zahynulo více než 58 lidí a dalších 518 je zraněno [1]. Stephen Paddock (64) zahájil palbu z okna hotelu MGM Mandalay Bay do davu lidí, kteří přišli na country festival, který probíhal na otevřeném prostranství zhruba půl kilometru vzdušnou čarou přes ulici. Muž ovšem nestřílel do davu ze samopalu, jak dosud chybně uvádí mainstreamová média, ale znalci na vojenské zbraně v USA potvrzují, že zvuk střelby z automatické zbraně zcela odpovídá protipěchotnímu kulometu M249, který vydává typický a pro vojáky zcela charakteristický “plop-plop” zvuk střelby, která přichází z velké dálky a je tím pádem tlumený. Ve videu nahoře můžete dokonce slyšet muže, jak potvrzuje v čase videa 01:43, že jde o střelbu z kulometu: “That’s a machine gun, that shooting around…” (To je kulomet, to střílení okolo…). Právě v čase videa od 01:43 a dále je to nejlépe slyšet ve videu ten charakteristický zvuk pěchotního kulometu M249.

Střelec pálil z kulometu do lidí, média stále tvrdí, že šlo jen o samopal

Stejně i jemu policisté potvrdili, že šlo o střelbu z “machine gun” (kulometu) a nikoliv ze sub-machine gun (samopalu) nebo assault rifle (útočné pušky). Po zahájení palby mnoho účastníků country festivalu křičelo “Machine gun fire! Get down! Machine gun fire!”(Střelba z kulometu! K zemi! Střelba z kulometu!) To byli lidé, kteří sloužili nebo slouží v americké armádě a bezpečně rozeznají zvuky střelby z různých zbraní. Nikdo si snad nemyslí, že důchodce z amerického domova důchodců bude disponovat protipěchotním kulometem a obrovskou zásobou zbraní, kterou si přiveze do Las Vegas do hotelového pokoje bez povšimnutí, když v hotelu jsou bezpečnostní rámy, jak Alexi Jonesovi potvrdili lidé z hotelu. Kdo tedy doopravdy střílel?

http://www.aeronet.cz /