Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #14991 O čem není nejmenších pochyb, že nikdo na celém Světě.....

2020-01-01 23:02

....nepřišel s ničím lepším pro 550 mil. lidí v mnohonárodnostním uspořádání, než je správa veřejného prostoru v EU, neexistuje na zemí místo s lepší, mravnější, kulturnějí, odbornější (efektivnější) správou veřejného prostoru pro 550 mil. lidí než je EU, o tom opravdu není ani těch nejmenších pochybností a je to v souladu s naší zkušeností s EU tedy s námi, kdo v ní žijeme, podnikáme, studujeme, pracujeme, jezdíme na dovolenou, prostě žijeme.  

Každý vědec, inženýr, lékař, ..... na celém Světě chce alespoň část života strávit prací v EU a každý vědec, inženýr, lékař z EU by rád strávil část života nebo alespoň studia v USA. 

Co je naprosto jisté, neexistuje  na Světě lepší místo s větším zastáním občanům u soudů, policie a armády, než je tomu v EU. Neexistuje na Světě lepší pas než pas EU, neboť ten poskytuje maximální ochranu jeho držitele prakticky na celém Světě a logicky především v tom demokratickém. 

Pokud kdokoliv v této "diskusi" zná lepší místo pro 550 mil. lidí z EU, tak ať neváhá ani vteřinu a takové místo rychle ostatním prozradí, abychom věděli, kam případně můžeme emigrovat. Zatím je to tak, že lidé celého Světa chtějí imigrovat jen do demokracií a v první řadě do demokracie EU a USA. 

Pokud signatáři této petice neznají lepší místo pro 550 mil. lidí Evropy, tak je to prosté, jejich podpis pod touto petící byl nesmyslný.