Zachraňte Kociánku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1 zachrante Kociánku

2014-08-01 17:04

Mám Dmo a na Kociánce jsem se vyučila,je velká škoda,že se opět chce rušit něco,co ulehčuje život postíženým,jako se dává šance zdravým dětem,tak by se měla dát šance i dětem postiženým ve školách nebo i školkách kde se pohybují zdravé děti jsou takové děti,chudácí,né jen že je děti přehlíží,ale i učitelé a nechají je někde v koutku sedět a ve školách nemůžou jezdit ani na výlety,jen s rodičema,když můžou,vím to podle vlastní zkušenosti,takové problémy máme i s naší dcerou taky Dmo,jenže je Brno pro nás z ruky tak jsme ji museli dát do zálkadky s pedag.asistentkou a pořád dceru berou jak nějakého návštěvníka a to půjde do osmičky.Růdlová Š

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: zachrante Kociánku

2014-08-02 15:41:22

#1: - zachrante Kociánku

Hezký den,

nikdo na Kociánce ani na MPSV nechce Kociánku rušit. Velmi mne mrzí, že máte z té petice tento dojem. Níže najdete vyjádření ředitele Centra Kociánka. Jedná se opravdu o velmi dezinformační petici, která se nezakládá na pravdě. Nikdo z vedení CK takové kroky nepodniká.

S pozdravem za oddělení komunikac Centra Kociánka

 

Martin Mišík

 

rozumdohrsti

#29 Re: zachrante Kociánku

2014-08-05 12:10:33

#1: - zachrante Kociánku 

 Čtenáři petice, nenechte sebou manipulovat, Kociánku nikdo neruší! To si jen pár ubožáků fouká bolístku, že už nemůže o Kociánce rozhodovat jako dřív.  Všechny ty fámy řídí z povzdálí bývalý ředitel a jeho pravá dosazená ruka, před měsícem odvolaný z funkce ekonom. O to tady jde. A to sdružení rodičů a přátel Centra Kociánka? Takové sdružení vůbec právně neexistuje. V žádném registu ho nenajdete......Otevřete konečně oči!!!

Miriam

#30 Re: zachrante Kociánku

2014-08-05 15:49:35

#1: - zachrante Kociánku 

 To je zajímavé, že všude v zahraničí to jde, že děti a dospělí např. s DMO jsou bráni jako běžná populace se vším všudy. Když neuděláte nic, budou stále se na Vaše dítě dívat, že je v koutě přehlíženo. To se chcete vrátit zpět je zase zavřít do izolace ...?